reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bo to jest tak... jak młoda dziewczyna wychodzi za mąż to na pewno jest w ciąży, nie ma innej opcji :-D:-D:-D A mi się podoba bardzo bycie młodą mamuśką i żoną
mnie też sie to podoba. U mnie też wszyscy mysleli że wpadka :/ jestem po cywilnym który miałam w wieku 19 lat;-) ale dobrze mi z tym

-Lorelain- mój mąz to samo, na siłe chce tyć. a ja chetnie bym mu oddała swoje kilogramy:dry:

Ewcia_822 trzymam kciuki za grube krechy;-)

mama05 @ mam miec dokładnie za tydzień. jak nie przyjdzie zatestuje ale chce poczekać. poza tym 5 ide na wesele koleżanki i do tego czasu chce wiedziec:tak:
Ooo super plany remontowe, wyjdzie na pewno pieknie :)
a o jaki kamień chodzi?:sorry:

maryla86 jakiego masz kotka?

maryla86 też mam 163 ale wagi troche więcej więcej:dry: nie widac nawet po mnie jak się odpowiednio ubiore ale szlak mnie trafia, a moja zmora to "miłośc" do jedzienia :wściekła/y: chciałam sie zabrać za rowewr ale pogoda nie rozpieszcza :/

też miałam kiedys grzybice :/ mam nadzieje że nie wróci:dry:

zaraz mój przyjeżdza :-) pozdrawiam

reklama
Wisieńka, a ja już mam takiego pecha, że często mam grzybicę :-:)-:)-( a jaki to dyskomfort to szok :-:)-:)-:)-(

Maryla, dojdziemy do wprawy na pewno :-D:-D:-D skoro ja przeżyłam wosk na brewkach to i na nogach pewnie też przeżyję :-D:-D i wszędzie gdzie tylko trzeba przeżyc :-):-):-)

Ewelina28- skoro mówisz, że niemożliwe, to w takim razie wierzę;-)
co do tego co podałaś Maryli o owulce, to nie zgadzam się z tym:-D:-D pamiętam jak byłam po owólce u ginka, to także mi powiedział, że jestem po i udało mi się zaobserwować kiedy była:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Spoko, link, który podałam nie jest żadnym wyznacznikiem !!!!!;-)
Różne teorie są na ten temat, w moim przypadku np. owulka zawsze daje o sobie znać i zawsze wiem, kiedy, co i jak...trzeba tylko dobrze obserwować swój organizm i poznawać go wciąż...:-D

Nie, raczej tak nie jest. Śluz pomaga żołnierzykom dłużej żyć:blink:Ja tam nigdy z tym problemu nie miałam tylko teraz 2 cykl i w tym miesiącu zauważyłam jeden raz i to w dodatku bardzo mało, ale przy mierzeniu tempki nie dało się nie zauważyć owulki:-p była na bank:tak: zaczęłam łykać tego wiesiołka, niby to jest na poprawę śluzu, mam nadzieję, że do sierpnia się poprawi:sorry::sorry:

Ewelina28- oj tam niemożliwe;-) wszystko jest możliwe:-p:-p
ach siii teraz wszystko jasne :) no dzieki bo aj jeszcze taka młoda i niedoświadczona jestem :( hahahaha żart :):):)

marylkoto tez niezle z tym sosem he he ..... aaa i wybaczam ;p;p;p;p
nioo i zaczyna sie u mnie chmurzyc ....oby tylko nie padało....
ooooo marylko jak ty ładnie śpiewasz hehe
kochana przez ta ciąże to chi chyba na such padło (tylko sie nie obrażaj) bo ja tak fałszuje że jak coś chcem a kamil sie nie zgadza to mówie bo zaczne śpiewać i działa :):):):):):):) (no gorzej że on też sie tego nauczył i też mi tak mówi a głosy mamy oboje anielskie :):):):) hihihi ) nie no może wirtualnie mi to lepiej wychodzi :):):):):):):):)

mama jak myślisz jak z tym woskiem dla takich niewykształconych w tym kierunku to będzie trudne zadanie ?? bo jak kupowałam taki w plastrach - to masakra raz że zanim to sie nagrzało a dwa nie umiałam tak szybko zerwać i miałam całe nogi w wosku :):)):) wiem wiem zdolniacha ze mnie :):):):):)

matko i corko,ale macie tempo:szok::szok::szok:
pisalam do SOL- jak po wizycie ale cisza,mam nadzieje ze OK i ze 1 fasolka:-D:-D:-D:-D:-D

WISIEŃKA-lykaj siemie napewno nie zaszkodzi;-)
MARYLKA- bardzo dobrze ,ze zrobilas dzien przerwy w staraniach -chlopaki musza dojrzec:tak:;-)i zycze,zeby sie udalo:tak::-D
dzieci spia zaraz zrobie fotke kuchni i wstawie:-)

pysia mam kolezankę, która tylko zrobiła siusiu po za swoim kibelkiem i juz miała swędzawkę. Takie juz jesteście wrażliwe.Bidulko

reklama
Ewelina28- dokładnie, obserwacja jest najlepsza, wtedy wszystko wiadomo:tak::tak:

Maryla- a się uśmiałam:-D:-D
młoda, niedoświadczona:-D:-D:-D je jestem jeszcze młodsza:-D:-D a mierzysz temp.??

Wisienka- także czytałam gdzieś że i siemię pomaga na śluzik:tak: no może żołnierzyki nie przetrwały :((
czytałaś o tym ginku co napisałam? Może warto i do niego się wybrać? Chyba, że masz sprawdzonego:confused:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry