reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia ja nie miałam nigdy na szczęscie grzybicy, mimo anty i innych leków. Ale mam coś takiego, ze jak się tylko umyję czyms innym niz płynem do int. to drapię sie jakbym miała mendy. jest taki AA Help, dla mnie lepszy od aptecznych a tańszy.

reklama
hej dziewczynki!Wlasnie przyszedl@ wiec buuuuuuuuuuuuu, troche dziwny , takie brazowe plamienie, ale jest...wiec kolejne staranka w czerwcu...pozdrowionka
MONINIA- tule:-(ale glowa do gory zaraz @ sie skonczy i dzialasz na nowo!!:tak:
Wisienka
Mama - jakoś sobie twoją wizje wyobraziłam w głowie :-)... bedzie pięknie!;-)... lampe kupiłam w briko marsze. Jeśli chodzi o kolor to ja chce identycznie i meble do salonu tez będa koloru wenge i tak samo w kuchni, tylko blat w kuchni chce jasny. Kolor będzie chyba taki jak mam w sypilani, właśnie taki jaśniutki śmietankowy, ja kupowalam jakiś na m... z beckersa. Bo z magnata był za biały i bardziej wpadał w odcień szarości. Jakie masz podlogi do tych mebli?
LORELAIN- dziekuje:tak:ja tez mam jasny blat w kuchni-taki marmurkowy-jak polozymy zaraz dzieci to wstawie (to znaczy Tom wstawi) fotke:tak:
Widzę że piszecie o wadze , więc też się dołączę. Ja mam 168 cm i 63 kg . Ważę za dużo?
STOOKTOTKA-wazysz w sam raz-naprawde:tak:
Witam się ponownie...normalnie czuję się masakrycznie...zabrałam się za ogród, ale nie dałam rady nic konkretnego w nim zrobic, bo mnie tak...za przeproszeniem zemdliło, że bajka...2 razy tuliłam się z kibelkiem...qrde..albo czymś się zatrułam, albo jakaś wirusówka panuje...:eek:
u mnie ostatnio biegunka byla i pediatra powiedziala i w aptece,ze lata tych jelitowych wirusów cale mnustwo w powietrzu ,wiec moze cos zlapalas:sorry2:

MARYLKA- dziekuje,mam nadzieje ze wyjdzie pieknie:tak:;-)a trola pogon ze sklepu-niech szpieguje gdzie indziej:tak::-)

WISIEŃKA- a nie myslalas zeby zrobic bete?????

ja nie mam GG to mi też nie działa:-p:-p:-pJakbym jeszcze GG miała to by pająki po scianach chodziły a Pol by sobie poszedł nie po ścianach:-p:-p:-p
ewelina mówisz wymioty:-p:-p:-p
szczęśliwa leż , odpoczywaj i pij mleczko:-)
maggy Pol mi nagrał:-)Miało być relax:-p:-p:-p
marylka chmiel jest dobry na stres, ja sie musze odstresować:-p:-p
no skoro musisz to bardzo prosze wysyłam beczke piwa :):) - chmiel jak sie patrzy :):):):)

Maggy, jak będę u G to pogadam. No ale już sama wiem, że witaminy i magnez. Tylko ja ignoruję to co ona mówi i wychodzi jak wychodzi :-:)-:)-(
MAryla wiem, wiem, że to od anty grzybica. Co to za wypalanie miałaś? Ja nadżerki nie miałam i nie mam ;p Mnie też tak kusi niemiłosiernie na ten wosk, że szok. A dopiero niedawno zakupiłam maszynkę gillette na ostrza wymienne :-D:-D:-D ale jakby wosk miał byc taki extra to chyba go kupię, bo po maszynce to efektu zbyt długo nie ma :-:)-:)-( i kłują wloski jak odrastają. To jak Słońce? kupujemy? Mama nam pomoże jak nie będziemy wiedziały jak się obsługiwac :-D:-D:-D
no wiesz ja sie najbardziej boje tego że nie będe umiała sobie tak szybko oderwać tego wosku że będe to robić powoli bo będzie bolało no tego sie boje ale też mam chętke bo tak jak mówisz szybko włoski odrastaja i ja mam ostatnio czerwone chrostki po goleniu - a to nie wygląda sexi :no:

:-D:-D:-D:-D:-D OBY

:-D:-D:-D
Fajnie, że wierzycie, ale powiem WAM, że to niemożliwe !!!:no:
a ja ci zaśpiewam tak : " bo wszystko jest możlie jeśli tylko czegoś pragniesz jeśli tylko chcesz ooooooo możesz wszystko bo wszystko jest możliwe jeśly tylko tego mocno bardzo mocno chcesz" no to czywiście nie oznacza że jak nie wychodzi to nie chcesz ale takie były słowa akurat :) i pamiętaj wszystko może zdażyć sie :):):):):) no a może ty tak masz że cie bierze miesiąc przed ciażą :):):):):):):):) no co nigdy nie wiadomo :):):):):):) no wiem głupieje :)

marylkoto tez niezle z tym sosem he he ..... aaa i wybaczam ;p;p;p;p
nioo i zaczyna sie u mnie chmurzyc ....oby tylko nie padało....
ooooo marylko jak ty ładnie śpiewasz hehe

Ewelina28- oj tam niemożliwe;-) wszystko jest możliwe:-p:-p

:-D niemożliwe...niemożliwe...wiem co piszę ;-);-)

u mnie ostatnio biegunka byla i pediatra powiedziala i w aptece,ze lata tych jelitoych wirusów cale mnustwo w powietrzu ,wiec moze cos zlapalas:sorry2:

O masz!!! Jeszcze tego by mi brakowało, ale chyba faktycznie coś załapałam...bo nawet w kościach jakos takoś....

MARYLA, ja wymiękam przy Tobie ha ha ha ha
Tekst mnie sie podoba jak najbardziej, ale niestety....nie trafiony ;-) póki co!!!

Lorelain,
a kuknij tu http://www.bonprix.pl/bp/online.htm

Ostatnia edycja:
Nie, raczej tak nie jest. Śluz pomaga żołnierzykom dłużej żyć:blink:Ja tam nigdy z tym problemu nie miałam tylko teraz 2 cykl i w tym miesiącu zauważyłam jeden raz i to w dodatku bardzo mało, ale przy mierzeniu tempki nie dało się nie zauważyć owulki:-p była na bank:tak: zaczęłam łykać tego wiesiołka, niby to jest na poprawę śluzu, mam nadzieję, że do sierpnia się poprawi:sorry::sorry:
No i pewnie się zdubluję. Ja o tym sluzie tez myslałam. Zawsze jak miałam owu to po prostu było tego sluzu masa, ciągnący i sliski , czasem aż miałam plamienia z krwią. A w tym miesiącu to miałam suszę, taki biały i szorstki. Tylko 7 maja miałam odrobinkę lepszy ale to nie to co kiedyś. Więc moze owu była tylko żołnierzyki z głodu wymarły:-( Piję sobie siemię od dziś. Zobaczymy jak podziała:tak:

Ewelina28- skoro mówisz, że niemożliwe, to w takim razie wierzę;-)
co do tego co podałaś Maryli o owulce, to nie zgadzam się z tym:-D:-D pamiętam jak byłam po owólce u ginka, to także mi powiedział, że jestem po i udało mi się zaobserwować kiedy była:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry