reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie:-):-)

Ewcia_822, Maran- oj czuję fasolkę:tak::tak:

Wisienka- z Wrocka znam jednego ginka, koleżanka go bardzo chwali, ja go pamiętam jak wylądowałam we Wrocku w szpitalu, nie pamiętam jego nazwiska, ale ma na imię Tomasz i pracuje na Kamieńskiego. Super doktorek:tak::tak:

Stookrotka- ja mogę zatestować, ale na bank będzie jedna krecha u mnie:-p

Szczęśliwa- u mnie gg też nie działa

Marylka- ja od dwóch cykli mam bardzo mało śluzu- prawie wcale- a owulkę mam
no to ja już nie wiem o co kaman i od czego to zalezy no mi sie zdawało że jak jest owulka to powinien byc ładny śluz widze że sluzu nie ma to sobie na chłopski rozum wytłumaczyłam :):):)

Witam się ponownie...normalnie czuję się masakrycznie...zabrałam się za ogród, ale nie dałam rady nic konkretnego w nim zrobic, bo mnie tak...za przeproszeniem zemdliło, że bajka...2 razy tuliłam się z kibelkiem...qrde..albo czymś się zatrułam, albo jakaś wirusówka panuje...:eek:
nono podejżane te wymioty :)

szczęśliwa no jak jest zachciewajka to trzeba ją spełnić :):)

reklama
ewelina to dobrze może coś mi w końcu mąż zasadzi w tym cyklu :):):):):):):):):):):):):)

mama05: zapomniałam ci napisac mieszkanko będzie piękne po remoncie (choć teraz pewnie też jest fajnie) ale wiesz będzie bosko :):):):):)

marylko - napisałam już wczesniej jetem grzeczna juz i chce ciasteczko he he
ja każda zachcianke swoja spełniam hehe bo inaczej szaleje i zeby było fajniej to pije mleczko i zajadam sie do tego chrupkami serowymi niezla mieszanka a potem lotka do wc hehe

ja nie mam GG to mi też nie działa:-p:-p:-pJakbym jeszcze GG miała to by pająki po scianach chodziły a Pol by sobie poszedł nie po ścianach:-p:-p:-p
ewelina mówisz wymioty:-p:-p:-p
szczęśliwa leż , odpoczywaj i pij mleczko:-)
maggy Pol mi nagrał:-)Miało być relax:-p:-p:-p
marylka chmiel jest dobry na stres, ja sie musze odstresować:-p:-p

szczęśliwa no musiałam przeoczyć wybacz :):):) a ciastko własnie puściłam dhl-em (no tak puszczają dziewczyny to chyba szybko dochodzi :):) ) a takie mieszanki to u mnie norma ja ostatnio jadłam chipsy szakalaka :):) i polewałam je sosem truskawkowym mniammmm pychota

Maggy, jak będę u G to pogadam. No ale już sama wiem, że witaminy i magnez. Tylko ja ignoruję to co ona mówi i wychodzi jak wychodzi :-:)-:)-(
MAryla wiem, wiem, że to od anty grzybica. Co to za wypalanie miałaś? Ja nadżerki nie miałam i nie mam ;p Mnie też tak kusi niemiłosiernie na ten wosk, że szok. A dopiero niedawno zakupiłam maszynkę gillette na ostrza wymienne :-D:-D:-D ale jakby wosk miał byc taki extra to chyba go kupię, bo po maszynce to efektu zbyt długo nie ma :-:)-:)-( i kłują wloski jak odrastają. To jak Słońce? kupujemy? Mama nam pomoże jak nie będziemy wiedziały jak się obsługiwac :-D:-D:-D

reklama
no to ja już nie wiem o co kaman i od czego to zalezy no mi sie zdawało że jak jest owulka to powinien byc ładny śluz widze że sluzu nie ma to sobie na chłopski rozum wytłumaczyłam :):):)

Nie, raczej tak nie jest. Śluz pomaga żołnierzykom dłużej żyć:blink:Ja tam nigdy z tym problemu nie miałam tylko teraz 2 cykl i w tym miesiącu zauważyłam jeden raz i to w dodatku bardzo mało, ale przy mierzeniu tempki nie dało się nie zauważyć owulki:-p była na bank:tak: zaczęłam łykać tego wiesiołka, niby to jest na poprawę śluzu, mam nadzieję, że do sierpnia się poprawi:sorry::sorry:

Ewelina28- oj tam niemożliwe;-) wszystko jest możliwe:-p:-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry