Poczytałam was ale juz zapomniałam co komu napisać, jestem dzis roztargniona.:-(
Właśnie najbardziej martwię się o te cykle.:-( Myslę, ze nie miałam owulki w tym miesiącu. :-(Jeśli chodzi o USG to ja mam robione przy każdej wizycie u gina transwaginalnie. Teraz w kwietniu przebadałam się kompleksowo i jeżeli chodzi o fizjologie to jest wszystko w najlepszym porządku. Tzn. Nie mam nadżerki, torbieli, niczego takiego. Cytologia 1 grupa. Zadnych stanów zapalnych. Cała morfologia i mocz oki. Jestem zdrowa. Mogą to być hormony albo nie wiem... Do ginka umówiłam się już wczoraj na 14 czerwca. Ginek z NFZ polaecany przez koleżankę. Dotychczas chodzę prywatnie no i moja ginka powiedziała , ze jak za rok nie zaciążę żeby przyjść.
Dlatego udeżam dalej, no i chcę skorzystać z jakiś ulg czy badań NFZ
Poczekam do tego czasu, Mam nadzieję, ze @ przyjdzie jesli nie pójde do tej starej ginki, zeby zobaczyć o co biega. Ostani cykl był spóźniony o 5 dni ten o 4 na razie
Mam dość tego. Nie myslę, zeby aż taki stres to był. Raczej miałam podejście, ze na pewno się uda i bez stresu
Teraz się zaczynam stresować, że coś jest nie tak.
maran, fiolka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Iwonka2b a ty masz @
pozdrawiam tygrysa
marylki
szczęśliwa ty masz odpoczywać i to raczej więcej. Kup gotowe jedzonko na obiad a zakupki niech robi przyszły małżyk.
dziewczyny pewnie na mnie patrzą , ze jestem za stara, każdy ma mieć dzidzię wtedy kiedy pragnie a nie metrycznie, no może wyjątek to 15 latki z ostrudy