reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lorelain gratki z powodu pracy, szkoda, ze nie we Wro to bym skorzystała z usług Twojej firmy:-)Ja kiedyś też byłam szczapa, przy wzroście dokładnie 172 cm ważyłam 49-51 kil. A czasem nawet 46, wyglądałam jak wieszszak:-p Zmieniło się to po 30stce, najpierw przytyłam na 56 i byłam zadowolona a potem z każdym rokiem jakies 2 kilo i teraz mam 60 w porywach do 62. Nie jem wiele a nie chudne a raczej z roku na rok tendencja zwyzkowa. Najlepsza waga to było 55 kg, ani szkielet ani nic nie wystawało na boczkach, Teraz nie podoba mi się wiele w moim ciele ale nic nie robię, bo czekam na fasolkę a to b dobra waga na ciążę.:-)
Iwonka pewnie trzeba to sprawdzić tyle sie mówi o diagnozowaniu a lekarze nie chcą zlecać badań. Zobaczymy jaki ten mój ginek będzie. MNie nadal boli brzuch i piersi. Wiem, ze fasolki nie ma i to pewnie bóle na @:sorry2:
maggy pewnie, mam nadzieje tylko, ze cykle mi sie unormuja i w końcu będzie i @ i owu:-)
;-)A MOŻE JA JUZ PRZEKWITAM

reklama
WISIEŃKA,PYSIA,IWONKA2B,FIOLKA,EWCIA822- witam:tak:;-)

Mama - kiedy planujecie remont? ... bo my we wrześniu robimy całą nową kuchnie i salon i to łączymy. Wczoraj był u mnei facet zatwierdzić projekt i się zgodził na wywalenie części ściany :-)... masz juz jakąs koncepcje salonu?

Dziewczyny dzisiaj był spory temat ap ropo wagi i odchudzania. Ja mam problem calkowicie odwrotny. Nosze rozmiar 34 i bardzo malo jest ubrań i nic na siebie nie mogę kupić :crazy:
Chcialabym przytyć chociaż do rozmiaru 36 i nie umiem :dry:

LORELAIN- moje kumpela tez ma taki problem ze chce przytyc i nie moze,ma 32 lata , szczupla na maxa,ale w ciaze zajsc nie moze juz od 2 lat....

co do remontu to my zaczynamy w czerwcu i koncepcje oczywiście ,ze mam:tak:robimy podwieszany sufit,zeby bylo wiecej punktów oswietleniowych a nie 1 na srodku:sorry2:mamy spory salon i nie pasuje mi to a nie pomyslelismy na etapie budowy o tym:sorry2:poza tym teraz mam pomarańcz na ścianie i bedziemy caly salon malowć na biolo a potem na kolor magnolii(jasny budyniowy) na 2 scianach bedzie kamień ozdobny i podobnym odcieniu co sciany i na nim bedzie wisial tv,do tego miedzy salonem a kuchnia mam taki murek gdzie chcialam blat i stolki barowe,ale odwidzialo mi sie i zrobimy tam sciane z brązowych jasnych luksferów,kuchnia taz bedzie malowana na magnolie a teraz mam delikatną brzoskwinke.meble w kuchni i salonie w kolorze wenge wiec sciany beda super pasowaly:tak:no i musze pomyslec nad oswietleniem salonu,ale tu jeszcze nic mi do glowy nie przychodzi:blink:a u Ciebie jakie zmiany???gdzie kupilas tą lampe ktora masz w sypialni???acha i jeszcze chce kupic 2 podlogowe lampy w Ikea te papierowe koloru budyniowego;-)

MARAN,FIOLKA- kciuki zacisniete,Fiolka-kiedy testujesz???

lorelain
;-)A MOŻE JA JUZ PRZEKWITAM
hahaahhahah Wisienka.. tos mnie rozbroila :D hahahaah no prosze Cie!!!!!!! jakie przekwitanie ?? zobaczysz za niedlugo 2 kreseczki :D jeszcze troche.. trzeba poczekac :)

Pysia
- jak gynazol nie pomogl, to zapytaj lekarza o tabletki... ja bralam co miesiac 1 tabletke.. niestety nie pamietam co to bylo..ale .... po 4 miesiacach mi przeszlo wszystko i od tego czasu nie mam zadnych problemow ;)
a tak to sie borykalam z zapaleniami co chwile przez kilka lat.. i juz na globulki patrzec nie moglam :D

szczesliwa - Ty lepiej uwazaj na siebie.. ! :)

hej dziewczynki!Wlasnie przyszedl@ wiec buuuuuuuuuuuuu, troche dziwny , takie brazowe plamienie, ale jest...wiec kolejne staranka w czerwcu...pozdrowionka

Wisienka - ja całe liceum i na studiach ważyłam 48 kg, później w ciąży przytyłam 40 kg i wszystko mi samo spadło bez odchudzania i teraz mam miedzy 50 a 52 bo waga mi się waha. W trakcie spadku wagi to najlepiej czułam sie właśnie przy 55 kg i dla mnei waga wymarzona, ale kurcze powaznie tak sie obrzeram kalorycznym żarciem i ani deka nie ruszy :dry:

Mama - jakoś sobie twoją wizje wyobraziłam w głowie :-)... bedzie pięknie!;-)... lampe kupiłam w briko marsze. Jeśli chodzi o kolor to ja chce identycznie i meble do salonu tez będa koloru wenge i tak samo w kuchni, tylko blat w kuchni chce jasny. Kolor będzie chyba taki jak mam w sypilani, właśnie taki jaśniutki śmietankowy, ja kupowalam jakiś na m... z beckersa. Bo z magnata był za biały i bardziej wpadał w odcień szarości. Jakie masz podlogi do tych mebli?

mama witam. Myslę, że będzie wspaniale wyglądać, bardzo przytulnie będzie.
My na etapie wyboru mieszkania więc ja buszuje po katalogach i stronach marketów z wykończeniówką i wystrojem wnętrz. Ostatnio podobają mi się nieobudowane wanny w krztałcie łezki albo fasoli z nogami z miedzi lub kamienia!
moninia przykro mi próbujemy dalej razem, ja dalej nie mam @

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!Wlasnie przyszedl@ wiec buuuuuuuuuuuuu, troche dziwny , takie brazowe plamienie, ale jest...wiec kolejne staranka w czerwcu...pozdrowionka

Tulam Cię mocno kochana i trzymam kciukasy żeby następnym razem się udało :)

Zauważyłam, że mamy dzieci w bardzo podobnym wieku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama- na pewno bedzie pieknie :) strasznie mi sie podoba kamien w pomieszczeniach.. :)

wisienka- przy Twoim wzroscie waga jest super! ja mam 162 i 55kg.. wiec... troche mniej powinnam miec ;) hehe.. a najgorsze jest to, ze tak jak tu niektore z dziewczyn wspominaly.. zawsze mialam za duzy brzuch.. teraz wlasnie z tym walcze :D silownia mi bardzo pomogla..ale 'on' dalej tam jest :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry