maryla86
Fanka BB :)
no ja jak byłam mała to nie uczyłam sie wiersza tylko spałam na książce w którym był (bo tak mi nagadali że jak sie będzie na książce spało to do głowy wejdzie) no i wiecie jak sie zdziwiłam jak sie okazało że nawet tytułu nie pamiętam to pewno przez to ciśnienie ta sennoś no albo na fasolinkeale sie pouczyłam hoho zasnełam na książkach miejmy nadzieję że przez sen coś weszło do głowy
teraz zrobiłam sobie szpinak i zjem i znów spróbuję usiąść nad książkami:-)
zapmarta no @ raczej regularne ale może po łyżeczkowaniu mi się coś przestawiło
o ja na chwilkę a tu wszyscy uciekli :-(
napewno na fasolinkemaran miejmy nadzieję że fasolek :-)
powiem tak my prawie zawsze codziennie i tak mnie podkorciło żeby raz sprawdzić czy jak zrobie jeden dzień przerwy to zaskutkuje okaże sie w czerwcumy jak działaliśmy co 2 dni to nic nie wynikło więc teraz było non stop:-)
maran-atha a co dokładnie Ci dolega? bo u mnie też kiepsko
wiesz mi gin mówił że jak sie bierze anty to większa szansa na grzybice i zapalenia że organizm szybciej załapuje takie żeczy ja też kilka razy miałam to grzybice to nadrzerke i w końcu sie wkurzyłąm bo ile można i zrobił mi wypalanke kilka lat temu i od tego czasu mam spokuj nic nie łapie - robiłam prywatnie to troche zabuliłam ale miałam spokuj i po 5-10 minutach było ok i nie bolało ale też dużej nie miałam nadżerkiA ja dziś chodzę nietomna cały dzień, w pracy brak chęci na cokolwiek. :---(
Leń jak nie wiem. Dodatkowo grzybica powróciła :----(
hej w końcu sie spotkałyśmy mam nadzieje że zaraz @ przyjdzieWitam.
Jak juz wiecie z drugiego testowania też jedna krecha.@ nie mam. Znowu mi hormony wariują. No, idę nadrabiać
wiesz miałam Ci zaproponowac dokładnie to samo no ale pomysle jeszcze jutro i może sie skusze jutro sie zastanowie bo dziś już nie mam siły myślećStokrotka a niektórzy ludzie na wieśc o moim weselichu się dziwią, że ja taka młoda i już czuję, że po ślubie też będą mi patrzec na brzuch. A zresztą... dla mnie nawet wpadka przed ślubem nie byłaby wstydem
Bo to jest tak... jak młoda dziewczyna wychodzi za mąż to na pewno jest w ciąży, nie ma innej opcji A mi się podoba bardzo bycie młodą mamuśką i żoną, dlatego po ślubie ruszamy od razu do boju.
Marylka, kup sobie ten podgrzewacz i wosk. Ty wytestujesz i ewentualnie mi polecisz. Co Ty na to? :-)
Iwonka a no gin mi zaleciła brac magnez czy jakiś zestaw witamin, a ja nie wzięlam sobie tego do serca. ZAuwazyłam, że to wstrętne plamienie pojawiało mi się po okresie albo tuż przed, a teraz już ho ho ho trwa
nie nie ta kobita tylko taka co już wcześniej miała i ma taki sklep jak ja ale ona tam ma mało miejsca i wózkiem nie wjedziesz i klienci nażekają że nic nie można pooglądać samemu bo wszystko za ladą i o każdą rzecz trzeba pytać a jak ktoś chce czapki zobaczyć to ona wyciąga jednorazówke i trzeba szukać a u mnie jest wieszak i tam wszystko widać a reszta w łużeczku w ładnym kartoniku i można przebierać ale ze mnie samochwała no ale jakby nie patrzeć babka jest długo na rynku i jest moją konkurencją a ja odrazu wyczaje czy ktoś na przeszpiegi przyszedłJa już przyjechałam, ale nic nie kupiłam .... kalendarza nie znalazłam, a z ubrań to wszędzie samo dziadostwo i na prawdę bieda kupić coś porządnego :-(
Szczęśliwa - eeh no szkoda tak w domu siedzieć, ale nie ma wyjścia, lepiej troszkę po odpoczywaj
Pysia - ja też się szybko hajtałam
Fiolka - ja ostatnio też za bardzo nie mam na nic apetytu
Iwonka - czego się tak pilnie uczysz?
Marylka - jaka kobita? ... chyba jestem nie do końca w temacie. To jakaś z tego duże sklepu co się rozbudowuje?
Marantha - przytulam ... jutro będzie lepszy dzień
Mama - kiedy planujecie remont? ... bo my we wrześniu robimy całą nową kuchnie i salon i to łączymy. Wczoraj był u mnei facet zatwierdzić projekt i się zgodził na wywalenie części ściany :-)... masz juz jakąs koncepcje salonu?
Dziewczyny dzisiaj był spory temat ap ropo wagi i odchudzania. Ja mam problem calkowicie odwrotny. Nosze rozmiar 34 i bardzo malo jest ubrań i nic na siebie nie mogę kupić
Chcialabym przytyć chociaż do rozmiaru 36 i nie umiem
też od analizy ekonmicznej finansowej - czy jakoś tam miałam starego zgredalorelain nudnej prospektywnej analizy finansowej nie nawidze odpowiadać
a to profesor starej daty i nie mozna u niego nawet się zastatnowić bo odrazu stwierdza że nie umiesz
no ja trzymam kciuki za tą ciążeMnie rano swędziały piersi i sutki takie wrażliwe były ale ja mam przypuszczenie co do ciąży.
No ja nie wytrzymam do czwartku, dobrze że test jutro dopiero kupię bo na pewno bym nie wytrzymała i robiła już jutro rano
A Misio się śmieje że mam wahania nastroju, że mi hormony głupieją... Ja tam nic takiego nie odczuwam...
tygrys nakarmiony i śpi zrobił mi kupe na ręke i zadowolony pies go ładnie pilnuje i mama mówi że puki kot wczoraj nie zasnoł to pies sie nie położył tylko patrzał do kartonu czy wszystko ok w nagrode przyniosłam mu dziś sztuczną kość jak sie obudzi na następne karmienie to zrobie mu fotke i jutro wstawie