reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale sie pouczyłam hoho zasnełam na książkach :-p miejmy nadzieję że przez sen coś weszło do głowy :-p

teraz zrobiłam sobie szpinak i zjem i znów spróbuję usiąść nad książkami:-)

zapmarta no @ raczej regularne ale może po łyżeczkowaniu mi się coś przestawiło

o ja na chwilkę a tu wszyscy uciekli :-(
no ja jak byłam mała to nie uczyłam sie wiersza tylko spałam na książce w którym był (bo tak mi nagadali że jak sie będzie na książce spało to do głowy wejdzie) no i wiecie jak sie zdziwiłam jak sie okazało że nawet tytułu nie pamiętam :):):):):):):):):):) to pewno przez to ciśnienie ta sennoś no albo na fasolinke :):):)

maran miejmy nadzieję że fasolek :-)
napewno na fasolinke :):)

my jak działaliśmy co 2 dni to nic nie wynikło:dry: więc teraz było non stop:-)

maran-atha a co dokładnie Ci dolega? bo u mnie też kiepsko
powiem tak my prawie zawsze codziennie i tak mnie podkorciło żeby raz sprawdzić czy jak zrobie jeden dzień przerwy to zaskutkuje :) okaże sie w czerwcu :):):):)

A ja dziś chodzę nietomna cały dzień, w pracy brak chęci na cokolwiek. :-:)-:)-(
Leń jak nie wiem. Dodatkowo grzybica powróciła :-:)-:)-:)-(
wiesz mi gin mówił że jak sie bierze anty to większa szansa na grzybice i zapalenia że organizm szybciej załapuje takie żeczy ja też kilka razy miałam to grzybice to nadrzerke i w końcu sie wkurzyłąm bo ile można i zrobił mi wypalanke kilka lat temu i od tego czasu mam spokuj nic nie łapie - robiłam prywatnie to troche zabuliłam ale miałam spokuj i po 5-10 minutach było ok :) i nie bolało :) ale też dużej nie miałam nadżerki

Witam.
Jak juz wiecie z drugiego testowania też jedna krecha.@ nie mam. Znowu mi hormony wariują. No, idę nadrabiać
hej w końcu sie spotkałyśmy :):):):):) mam nadzieje że zaraz @ przyjdzie

Stokrotka a niektórzy ludzie na wieśc o moim weselichu się dziwią, że ja taka młoda i już :confused::confused: czuję, że po ślubie też będą mi patrzec na brzuch. A zresztą... dla mnie nawet wpadka przed ślubem nie byłaby wstydem :tak::tak:
Bo to jest tak... jak młoda dziewczyna wychodzi za mąż to na pewno jest w ciąży, nie ma innej opcji :-D:-D:-D A mi się podoba bardzo bycie młodą mamuśką i żoną, dlatego po ślubie ruszamy od razu do boju. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marylka, kup sobie ten podgrzewacz i wosk. Ty wytestujesz i ewentualnie mi polecisz. Co Ty na to? :-)

Iwonka
a no gin mi zaleciła brac magnez czy jakiś zestaw witamin, a ja nie wzięlam sobie tego do serca. ZAuwazyłam, że to wstrętne plamienie pojawiało mi się po okresie albo tuż przed, a teraz już ho ho ho trwa
wiesz miałam Ci zaproponowac dokładnie to samo :):):):):):):) no ale pomysle jeszcze jutro i może sie skusze :):) jutro sie zastanowie bo dziś już nie mam siły myśleć :):):)

Ja już przyjechałam, ale nic nie kupiłam .... kalendarza nie znalazłam, a z ubrań to wszędzie samo dziadostwo i na prawdę bieda kupić coś porządnego :-(

Szczęśliwa - eeh no szkoda tak w domu siedzieć, ale nie ma wyjścia, lepiej troszkę po odpoczywaj :rolleyes:

Pysia - ja też się szybko hajtałam :wink:

Fiolka - ja ostatnio też za bardzo nie mam na nic apetytu :confused:

Iwonka - czego się tak pilnie uczysz? :happy2:

Marylka - jaka kobita? ... chyba jestem nie do końca w temacie. To jakaś z tego duże sklepu co się rozbudowuje?

Marantha - przytulam :sorry2:... jutro będzie lepszy dzień :yes:

Mama - kiedy planujecie remont? ... bo my we wrześniu robimy całą nową kuchnie i salon i to łączymy. Wczoraj był u mnei facet zatwierdzić projekt i się zgodził na wywalenie części ściany :-)... masz juz jakąs koncepcje salonu?

Dziewczyny dzisiaj był spory temat ap ropo wagi i odchudzania. Ja mam problem calkowicie odwrotny. Nosze rozmiar 34 i bardzo malo jest ubrań i nic na siebie nie mogę kupić :crazy:
Chcialabym przytyć chociaż do rozmiaru 36 i nie umiem :dry:
nie nie ta kobita tylko taka co już wcześniej miała i ma taki sklep jak ja ale ona tam ma mało miejsca i wózkiem nie wjedziesz i klienci nażekają że nic nie można pooglądać samemu bo wszystko za ladą i o każdą rzecz trzeba pytać a jak ktoś chce czapki zobaczyć to ona wyciąga jednorazówke i trzeba szukać a u mnie jest wieszak i tam wszystko widać a reszta w łużeczku w ładnym kartoniku i można przebierać :):) ale ze mnie samochwała no ale jakby nie patrzeć babka jest długo na rynku i jest moją konkurencją a ja odrazu wyczaje czy ktoś na przeszpiegi przyszedł :)

lorelain nudnej prospektywnej analizy finansowej nie nawidze odpowiadać :wściekła/y:
a to profesor starej daty i nie mozna u niego nawet się zastatnowić bo odrazu stwierdza że nie umiesz:wściekła/y:
też od analizy ekonmicznej finansowej - czy jakoś tam miałam starego zgreda :)

Mnie rano swędziały piersi i sutki takie wrażliwe były ale ja mam przypuszczenie co do ciąży.
No ja nie wytrzymam do czwartku, dobrze że test jutro dopiero kupię bo na pewno bym nie wytrzymała i robiła już jutro rano :)
A Misio się śmieje że mam wahania nastroju, że mi hormony głupieją... Ja tam nic takiego nie odczuwam...
no ja trzymam kciuki za tą ciąże :):):):)

tygrys nakarmiony i śpi zrobił mi kupe na ręke i zadowolony :):) pies go ładnie pilnuje i mama mówi że puki kot wczoraj nie zasnoł to pies sie nie położył tylko patrzał do kartonu czy wszystko ok :):) w nagrode przyniosłam mu dziś sztuczną kość :):) jak sie obudzi na następne karmienie to zrobie mu fotke i jutro wstawie :):)

reklama
mama witam. Myslę, że będzie wspaniale wyglądać, bardzo przytulnie będzie.
My na etapie wyboru mieszkania więc ja buszuje po katalogach i stronach marketów z wykończeniówką i wystrojem wnętrz. Ostatnio podobają mi się nieobudowane wanny w krztałcie łezki albo fasoli z nogami z miedzi lub kamienia!

Hihi tak niekonwencjonalnie ;-)... urządzanie mieszkanka to najlepsza część :-)... my zamieszkali w nowym mieszkanku w styczniu i tak powoli sobie urządzamy :happy2:

Moninia - z dwojga złego dobrze, że jest @, szybciej sie skończy... szybciej będą nowe staranka :tak:

Maggi - mi tez nawracają infekcje :dry:

wrrr ale sie wkurzam bo gg nie moge włączyć .....
maggy -uważam na siebie .....
ide zrobić sobie herbatkę :):)
Wisieńko - jakie przekwitanie he he :):)
Marylko nioo to masz przeboje z tym kotkiem:)

Ostatnia edycja:
Widzę że piszecie o wadze , więc też się dołączę. Ja mam 168 cm i 63 kg . Ważę za dużo?

maggy bez smiechu:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-pwczoraj oglądałam komedie romantyczną w której główna bohaterka w wieku 34 lat przekwitała i miała ostatnie jajeczko a właśnie zerwała z narzeczonym i szukała dawcę plemników:-):-):-) Jednak jestem w lepszej sytuacji:-p:-p:-p:-p
stookrotka zobacz na liście staraczek bo ja się juz pogubiłam

marylka witaj w końcu. Pozdrowienia dla tygrysa.My staralismy się robić te przerwy i co... GGGGGGG. Nie wiem od czego to zależy.
szczęsliwa mam nadzieję, ze lezysz wygodnie

reklama
hej dziewczynki!Wlasnie przyszedl@ wiec buuuuuuuuuuuuu, troche dziwny , takie brazowe plamienie, ale jest...wiec kolejne staranka w czerwcu...pozdrowionka
głowa do góry ten cykl będzie lepszy :) trzymam kciuki :):):)
wrrr ale sie wkurzam bo gg nie moge włączyć .....
maggy -uważam na siebie .....
ide zrobić sobie herbatkę :):)
Wisieńko - jakie przekwitanie he he :):)
Marylko nioo to masz przeboje z tym kotkiem:)
bo w dupe dostaniesz z takiego powodu się denerwujesz?? nie no za kare nie dostaniesz ciastka (a mam takie dobre) i uważj bo pujdziesz do kąta :):)

Widzę że piszecie o wadze , więc też się dołączę. Ja mam 168 cm i 63 kg . Ważę za dużo?
nie nie dużo ja mam jakieś 163 cm i waże jakieś 66 kg - i czuje ze ciut za dużo ale jakoś mi sie cięszko za siebie zabrać ostatnio :(

a wiecie co mi sie coś zdaje że ja chyba owólki nie mam bo mam bardzo mało śluzu a nawet jak jest gop troche więcej to nie jest taki rozciągliwy jak być powinien no ale nic jak po 6-7 cyklach nic nie zafasolkuje to pójde do gina niech mi daje jakieś cudowne leki a co :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry