reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a wiecie ja taka szurnięta jestem że wczoraj specjalnie szybciej poszłam spac żeby była przerwa 1 dniowa :):) żeby dziś były silniejsze plemniczki :):):) wiem czub ze mnie :):):)
my jak działaliśmy co 2 dni to nic nie wynikło:dry: więc teraz było non stop:-)

maran-atha a co dokładnie Ci dolega? bo u mnie też kiepsko

A ja dziś chodzę nietomna cały dzień, w pracy brak chęci na cokolwiek. :-:)-:)-(
Leń jak nie wiem. Dodatkowo grzybica powróciła :-:)-:)-:)-(

fiolka zmęczona jestem i nic mnie nie może pobudzic... nerwowa czepiem sie o byle co, bololewa mnie delikatnie podbrzusze tak jak na @ ale to już od tamtego tygodnia, czasem jak szybko sie schyle lub wstane to mam mroczki przed oczyma i czasem tak mnie jakoś zamuli jak na mdłości, zwłaszcza jak jestem przed posiłkiem no i temperatura od tygodnia 37,2. Ale nie nakręcam sie niepotrzebnie... co ma być to będzie... postaram sie wytrzymać do 31.05.10. by zrobić teścior chyba, że wczesniej ubiegnie mnie @... no i dziewczyny pisały, że im bliżej do testowania tym trudniej wytrzymać i sama widze, że tak jest i zastanawiam sie czy te dolegliwości to nie moja schiza czasem... może to tylko w mojej psychice i organizm sam sie nakręca... nie wiem, dlatego chce spokojnie poczekać na test...

hihi wrzuciła sobie materiał do nauczenia na kompa i teraz ivo mi czyta notatki :-)
sama siebie czasem zaskoczę :-p

maran no to typowe objawy fasolki trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Iwonka, pewnie że tak. Ja już nie wiem co mam robic, jest chwile dobrze. Parę miesięcy i od nowa to samo. Tak, jak coś to razem zawsze byliśmy leczeni i od nowa to samo.
Kupiłam czopki propolisowe dopochwowe jakieś bez recepty i zobaczymy czy pomogą, bo zanim się dostanę do G to może przejdzie, a jak się dostanę to z miesiąc czekania takie kolejki

maran-atha u mnie identiko :szok:;-) Do tego mogłabym w ogóle nie jeść, nic mi nie spakuje. co jest dziwne bo zawsze kochałam wszystko. Cycuchy tez wrażliwe i biały śluz ciągle ..... Trzymam kciuki za Ciebie :tak: i oczywiście za reszte staranek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
pysia ja odpukać dawno nie miałam a bierzesz coś na wzmocnienie????? może jakiś tran albo coś bo ja łykam na zmianę olej z wiesiołka z tranem i narazie ani nie choruję ani problemów tam na dole nie mam

wisieńko witaj, okropna @ musisz iść do gina i go zmolestować aby dał Ci na jakieś badania

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry