reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczynki spadam do domku:)
Za wczesnie się pochwalilam że się ogarnełam:( Ale mam plan:)
Spróbuje Was poczytac i poodpowiadac w domku:)
Miłego popołudnia:)

reklama
Milutkiego popołudnia Skarby :***
Ja powolutku się ewakuuję, trza coś w ogrodzie porobić, bo samo się nie zrobi, a troszku jest prac...
Papatki :***

Dziewczynki będę uciekać. Moje Kochanie wrócił z pracy. Papa;-)

Ewelina a jak ci coś zostanie tego wina to reszte podeslij do mnie :):):):):)
a wiecie ja taka szurnięta jestem że wczoraj specjalnie szybciej poszłam spac żeby była przerwa 1 dniowa :):) żeby dziś były silniejsze plemniczki :):):) wiem czub ze mnie :):):)

Ewelina a jak ci coś zostanie tego wina to reszte podeslij do mnie :):):):):)
a wiecie ja taka szurnięta jestem że wczoraj specjalnie szybciej poszłam spac żeby była przerwa 1 dniowa :):) żeby dziś były silniejsze plemniczki :):):) wiem czub ze mnie :):):)

Nie ma problemu, podeślę nawet ciut więcej, bo ja już chyba nie mogę...:-D:-D:-D:zawstydzona/y: (zawirował świat) :-D:-D:-D
Żaden czub z Ciebie Kochana...to normalne działanie, my w dni płodne tylko i wyłącznie co 2 dzień !!!! - z tego samego względu właśnie, bo silniejsze są plemniczki :-D

No idę już..................

ale sie pouczyłam hoho zasnełam na książkach :-p miejmy nadzieję że przez sen coś weszło do głowy :-p

teraz zrobiłam sobie szpinak i zjem i znów spróbuję usiąść nad książkami:-)

zapmarta no @ raczej regularne ale może po łyżeczkowaniu mi się coś przestawiło

o ja na chwilkę a tu wszyscy uciekli :-(

Ostatnia edycja:
reklama
szczęśliwa to dużo odpoczywaj i nie stresuj sie za bardzo a będzie wszystko dobrze

my wróciłyśmy z Alą a przechadzki... troche ją musiałam ponieść a to 14kg i sie zastanawiam jak to będzie jak już fasolek będzie... bo ona to rozpieszczona jest i krzykiem wszystko próbuje wymusić, swoja autonomie zaznaczyć... bunt 2-latka, ale może nim porodze to jej minie ;)

moje samopoczucie dalej kiepskie... albo to hormony przed @ albo fasolek?? nie wiem.... póki co pije kawe i cole diet na zmiane... mąz wrócił to mu Ale oddałam niech on sie pozajmuje teraz bo ja już padamna pysk... ehhhhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry