- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONIA- dzieki i wzajemnie-czekamy wieczorkem)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Milutkiego popołudnia Skarby :***
Ja powolutku się ewakuuję, trza coś w ogrodzie porobić, bo samo się nie zrobi, a troszku jest prac...
Papatki :***
Ja powolutku się ewakuuję, trza coś w ogrodzie porobić, bo samo się nie zrobi, a troszku jest prac...
Papatki :***
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWELINKA,EWCIA- papa-do napisania,moj tez za pol godziny bedzie
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelina a jak ci coś zostanie tego wina to reszte podeslij do mnie
a wiecie ja taka szurnięta jestem że wczoraj specjalnie szybciej poszłam spac żeby była przerwa 1 dniowa żeby dziś były silniejsze plemniczki wiem czub ze mnie
Nie ma problemu, podeślę nawet ciut więcej, bo ja już chyba nie mogę... (zawirował świat)
Żaden czub z Ciebie Kochana...to normalne działanie, my w dni płodne tylko i wyłącznie co 2 dzień !!!! - z tego samego względu właśnie, bo silniejsze są plemniczki
No idę już..................
P
pysia888
Gość
witam się w srodę i postaram się nadrobic co nieco
iwonka2b
Fanka BB :)
ale sie pouczyłam hoho zasnełam na książkach miejmy nadzieję że przez sen coś weszło do głowy
teraz zrobiłam sobie szpinak i zjem i znów spróbuję usiąść nad książkami:-)
zapmarta no @ raczej regularne ale może po łyżeczkowaniu mi się coś przestawiło
o ja na chwilkę a tu wszyscy uciekli :-(
teraz zrobiłam sobie szpinak i zjem i znów spróbuję usiąść nad książkami:-)
zapmarta no @ raczej regularne ale może po łyżeczkowaniu mi się coś przestawiło
o ja na chwilkę a tu wszyscy uciekli :-(
Ostatnia edycja:
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
szczęśliwa to dużo odpoczywaj i nie stresuj sie za bardzo a będzie wszystko dobrze
my wróciłyśmy z Alą a przechadzki... troche ją musiałam ponieść a to 14kg i sie zastanawiam jak to będzie jak już fasolek będzie... bo ona to rozpieszczona jest i krzykiem wszystko próbuje wymusić, swoja autonomie zaznaczyć... bunt 2-latka, ale może nim porodze to jej minie
moje samopoczucie dalej kiepskie... albo to hormony przed @ albo fasolek?? nie wiem.... póki co pije kawe i cole diet na zmiane... mąz wrócił to mu Ale oddałam niech on sie pozajmuje teraz bo ja już padamna pysk... ehhhhh
my wróciłyśmy z Alą a przechadzki... troche ją musiałam ponieść a to 14kg i sie zastanawiam jak to będzie jak już fasolek będzie... bo ona to rozpieszczona jest i krzykiem wszystko próbuje wymusić, swoja autonomie zaznaczyć... bunt 2-latka, ale może nim porodze to jej minie
moje samopoczucie dalej kiepskie... albo to hormony przed @ albo fasolek?? nie wiem.... póki co pije kawe i cole diet na zmiane... mąz wrócił to mu Ale oddałam niech on sie pozajmuje teraz bo ja już padamna pysk... ehhhhh
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: