reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane jade do piekarni :)) potem jade zatankowac bo w czwartek mam ginekologa:)))))) a potem po Zuze:)))) pewnie wrócimy kolo 16.00-prosze za dużo nie produkowac:))któraś coś potrzebuje ze sklepu??? :)

reklama
kochane jade do piekarni :)) potem jade zatankowac bo w czwartek mam ginekologa:)))))) a potem po Zuze:)))) pewnie wrócimy kolo 16.00-prosze za dużo nie produkowac:))któraś coś potrzebuje ze sklepu??? :)

Ja też się w takim razie juz zbieram i zajrzę na pewno jeszcze później :-)
mama pogadamy o remoncie salonu, bo mnie tez to czeka ;-)

Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona...:-)
Musze uciekać bo mąż z pracy za moment będzie.
Wiecie jak to jest...Obiad się sam nie zrobi...
Buziam Was mocno i do wieczorka;-)

Zaglądaj częściej do Nas, miłego popołudnia i smacznego obiadku :-)

DZIEKUJE KOCHANE:* niesety ale z pójscia z Krzyskiem nici .... wole odpocząć w domku może innym razem sie uda ..... tym bardziej ze nie jest za zimno i jeszcze mi brakuje tego zebym sie przeziębiła:( ..... zaraz skiknę do sklepu a potem zrobie obiadek i jak Krzysiek pojdzie to do was kochane zajrze :***

Odpoczywaj duuuuuuuuuuuużo :***

Ja poproszę drugą buteleczkę winka Kagorka :-D:-D:-D:-D:-D;-);-)

Marylko- pomogło:tak::tak: tego mi brakowało:-)

Szczęśliwa- wsio będzie oki zobaczysz, a nawet jak będziesz musiała położyć się do szpitala, to nie jest koniec świata, czego nie robi się dla Dziecka;-)

Kurcze pisałam i mi posta zjadło:zawstydzona/y:
Ale to pewnie przez moj genialny internet.
Wlasnie ja zaczęłam brać te zioła ale zobaczymy.Na razie luzik.
A dzieciaczki mam malutkie w sumie.
Synek skończy we wrześniu 4 latka a córcia w lipcu 2 latka...
Wiem,że niektórzy mogą sobie myslec po co mi trzecie skoro mam już dzieci....
Ale ja naprawde do pełni szczęścia pragne trzeciego dzieciątka;-)

Jak to po co trzecie??? Ja mam tak ogromny instynkt macierzyński że jak pomyślałam o wrześniu kiedy to obie moje córki będą już do szkoły chodziły a ja sama w domku to zgłupiałabym chyba.

Szczęśliwa - uważaj na siebie kochana a wszystko będzie dobrze, mniej stresu Ci życzę przede wszystkim :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

palissa bardzo Ci współczuję :( przykro mi....
wisieńka koniecznie musisz się skonsultować z ginekologiem bo tak długi cykl to poważna sprawa
iwonka2b przykro mi że test wyszedł negatywny :// a myślałam że Ci sie uda wiesz.. no ale @ nie ma wiec jeszcze nadzieja jest
Ewcia822 3mam kciuki!!!!

Pozdrawiam was wszystkie
życzę owocnych przytulań
i pozytywnych testów dziewczyny!

jestem juz:tak:;-)
EWELINKA- winko kupione:tak:wysylam DHLem:-D

KINGA- witam Cie:-)

LOPELAIN-pewnie,ze pogadamy o remoncie;-)

pisalam do KPI23 co tam u Niej i odpisala,ze maja przeprowadzke na glowie i dzis pierwsza noc na nowym mieszkanku i dlatego nie ma czasu na bb,poza tym z kotem na obciecie pazurków idzie itd. poza tym pozdrawia nas wszystkie i trzyma kciuki za zafasolkowane;-)i mysli o nas;-)

wlaśnie wypilam Tigera licze,ze pomorze :))

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa no pewno masz racje trzeba na siebie uważać :) będzie wszystko dobrze

u kochane mam szpiega w skelpie od tej starej babki , wyczułam :):):) wrrrr węszy :):):)

kurde no skleroza tyle miałam napisac przyszedł i mi wszystko wyleciało z głowy

Witaj kinga :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry