mama05
prrrryy szaaaalona :))
kochane jade do piekarni ) potem jade zatankowac bo w czwartek mam ginekologa))))) a potem po Zuze))) pewnie wrócimy kolo 16.00-prosze za dużo nie produkowac)któraś coś potrzebuje ze sklepu???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane jade do piekarni ) potem jade zatankowac bo w czwartek mam ginekologa))))) a potem po Zuze))) pewnie wrócimy kolo 16.00-prosze za dużo nie produkowac)któraś coś potrzebuje ze sklepu???
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona...:-)
Musze uciekać bo mąż z pracy za moment będzie.
Wiecie jak to jest...Obiad się sam nie zrobi...
Buziam Was mocno i do wieczorka;-)
DZIEKUJE KOCHANE:* niesety ale z pójscia z Krzyskiem nici .... wole odpocząć w domku może innym razem sie uda ..... tym bardziej ze nie jest za zimno i jeszcze mi brakuje tego zebym sie przeziębiła ..... zaraz skiknę do sklepu a potem zrobie obiadek i jak Krzysiek pojdzie to do was kochane zajrze :***
Kurcze pisałam i mi posta zjadło
Ale to pewnie przez moj genialny internet.
Wlasnie ja zaczęłam brać te zioła ale zobaczymy.Na razie luzik.
A dzieciaczki mam malutkie w sumie.
Synek skończy we wrześniu 4 latka a córcia w lipcu 2 latka...
Wiem,że niektórzy mogą sobie myslec po co mi trzecie skoro mam już dzieci....
Ale ja naprawde do pełni szczęścia pragne trzeciego dzieciątka;-)
jestem juz;-)
EWELINKA- winko kupionewysylam DHLem