reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja to bym chyba udusiła za takie insynuacje... A czemu ja mam się komuś tłumaczyć, do jasnego gwinta? :dry: To moja sprawa, czy chcę mieć dzieci, kiedy i ile! Ciekawość ciekawością, ale w szkołach chyba powinny być OBOWIĄZKOWE lekcje z savoir-vivre'u, taktownego zachowania się na co dzień i umiejętności wysławiania się, bo i tego wielu brakuje... :dry:

Zadzwonili do mnie z pracy z informacją, że w tym tygodniu caaaaały tydzień pracuje :laugh2: Hurrra, już nie będzie stresu o wypłatę w przyszłym tyg, bo autko znowu nam pochłonie 400 funtów teraz... :dry:

bunia ja też mam Grzesia :tak: Może nie małża jeszcze, ale mam nadzieję, że niedługo :tak:

Witam kobietki :)

mama05 - u nas na wsi jest zupełnie odwrotnie, tutaj w starych popegeerowskich blokach to na takim mieszkaniu jak my mamy (65.5m2) po 10 ludzi mieszka, dziadki, dzieci i wnuki a czasami to nawet prawnuki. No więc jak się wprowadziliśmy to ludzie dziwili się po co nam takie "duże" mieszkanie a sąsiadki ciągle dopytują kiedy dzieci zacznę rodzić :)))
Jeszcze do tego kupiliśmy auto 7 osobowe :)))

lorelain gratuluję zdobycia posadki, życzę owocnej kariery na nowym terenie :tak:
iwonka no to ja mam jeszcze 4 tabletki do wzięcia, więc w poniedziałek-wtorek @ powinna być wg obliczeń. Czyli tydzień :laugh2:

a u mnie obiadu nie ma do piątku... :no::-)

Witam kobietki :)

mama05 - u nas na wsi jest zupełnie odwrotnie, tutaj w starych popegeerowskich blokach to na takim mieszkaniu jak my mamy (65.5m2) po 10 ludzi mieszka, dziadki, dzieci i wnuki a czasami to nawet prawnuki. No więc jak się wprowadziliśmy to ludzie dziwili się po co nam takie "duże" mieszkanie a sąsiadki ciągle dopytują kiedy dzieci zacznę rodzić :)))
Jeszcze do tego kupiliśmy auto 7 osobowe :)))

heheheh fajnie jest u ciebie :-)... no auto jak znalazł będzie :-);-)

Sergeevna - ale super z pracą! :-)

Lorelain - nie wiem czy fajno czy to raczej takie trochę zacofanie :)

A wiecie co, tak sobie myślę ile mam szczęścia że tak od razu w ciążę zachodzę, bo z dwoma poprzednimi było równie expresowo. Aż mi przykro jak czytam Wasze przeżycia i załamki i dalsze starania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
matko Bosko kochano co za tępo... dobrnęłam do końca i już mam taki mętlik w głowie, że nie wiem komu co pisać... głowa mnie dziś boli chyba cisnienia jakieś do du...py i zmeczona jestem jak koń po wyścigu... jakoś się czuje nieswojo :-( obiad sie gotuje... właśnie musze iśc wyłączyć bo tak sie zaczytałam , ze zapomniałam i jeszcze mi sie przypali...:szok:

Ewcia, ale jaki klimat za to :laugh2: haha :tak:

No chodziło mi o to, że hmmm " śmiesznie".... no wiecie nei chce nikogo obrażać .... no nie ważne :-D:-D:-D

Marantha - dzisiaj jest ciśnienie jakieś nie teges bo ja już po trzech kawach, a ledwo funkcjonuje tak mi sie chce spać :dry:

reklama
sergeevna - oj kochana czasami nie możemy uwierzyć takie bzdury tutaj wymyślają, my w Świeciu się wychowaliśmy i jeszcze dwa lata temu nie mieliśmy pojęcia że takie zacofanie może być 10 km od miasta :)))

Widziałam że ostatnio pisałyście o kotach, więc nasza perska kotka ma właśnie ruję i tak dziś w nocy dawała czadu że dziewczynki obudziła. Chyba Bazyl ją chciał "podeptać". Dobrze że jest kastratem bo byśmy mieli norwego-persiaki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry