reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia87 - mamy kocurka norweskiego rudego pręgusa, Bazyli się nazywa, mąż rok temu na walentynki mi z Warszawy przywiózł. Kitę mamy już 4 lata i jest bez rodowodu i to ona zaczęła u nas tą ogromną miłość do sierściuchów. Kiedyś w przyszłości planujemy jeszcze też maine coona ale jak będziemy mieli dom z ogródkiem. I ja wtedy chcę psiura - doga niemieckiego błękitnego :)
Także wszystko mamy zaplanowane tylko finansów na mały białek domek BRAK :)))

reklama
bunia87 - mamy kocurka norweskiego rudego pręgusa, Bazyli się nazywa, mąż rok temu na walentynki mi z Warszawy przywiózł. Kitę mamy już 4 lata i jest bez rodowodu i to ona zaczęła u nas tą ogromną miłość do sierściuchów. Kiedyś w przyszłości planujemy jeszcze też maine coona ale jak będziemy mieli dom z ogródkiem. I ja wtedy chcę psiura - doga niemieckiego błękitnego :)

MainConny są śliczne, potężne kocury, ale z drugiej strony też kupa sierści :dry:

MainConny są śliczne, potężne kocury, ale z drugiej strony też kupa sierści :dry:

Przy persie jest więcej pracy z sierścią bo norweg ma podobną sierść do maine coona to nie jest tak źle. Ale owszem trzeba je wyczesać codziennie żeby kłaki nia latały i żeby nie robiły się kołtuny bo wtedy tylko nożyczki albo maszynka może pomóc.

Cichutko się przywitam, życząc miłego popołudnia...:zawstydzona/y:
EWELINKA- a czemu cichutko???;-)dawno Cie nie bylo-co tam u Ciebie??:-):confused:witam Cie tak w ogole:tak:

EWCIA- a Ty czujesz ze bedzie 3 córka czy synuś Adam???

LORELAIN- to fajna praca!!cos sie bedzie dzialo:) przyjemności w szukaniu ubrań!! :))

Ostatnia edycja:
Ooo... tematy o zwierzętach więc moje klimaty :-) ja też bym chciała kociaka ale w sumie mam. :-D
koto-psa tzn. Yorkshire Terrier'a. kochane stworzonko, i włosków nie gubi a ma prawie już po ziemie ;-)

EWCIA- a Ty czujesz ze bedzie 3 córka czy synuś Adam???

Hmmm, nie czuję na razie nic ale myślę że będzie 3 córka tak dla hecy :)

A jeśli chodzi o imię po tatusiu - Adam -to dziewczynki się sprzeciwiają bo chcą Mikołaja...

ewelina28 - to chyba ta pogoda tak działa na człowieka, przesyłam więc promyczek słońca bo czasami u nas przedziera się przez deszczowe chmurki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

no to upodobania takie same mamy :-D takie rasy kotów chcieliśmy, ale przyplątały się nam nasze dachowce i jak narazie 2 koty to wystarczą. na podwórku biega nam owczarek niemiecki- dziś go czesałam, nie lubi tego ale trudno. z nim to robota na kilka razy ;-) chcieliśmy te 4 lata temu kupić doga, ale finansowo nie wyrobiliśmy- takie czasy to były :-D ale Gryzmo jest super. kolejny pies to na pewno będzie dog niemiecki- też błękitny ;-)

reklama
kurde nadrobiłam ale nie zazxnaczyłam i nie pamiętam co komu miałam napisać
sol marsz do gina a potem czekam na relacje :)
lorelain: gratulacje pracy
ewelinka ja tez jakaś spiczniała jestem :( zaraz walne sobie tajgerka :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry