reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to skoro tak , to na pewno przez burzę ... Dobrze , że już wszystko gra i możesz tu z nami klikać :p

reklama
I ja się witam. Z rana nie miałam netu i nie miałam jak zajrzeć.
maryla - odczulaj męża - kota zostaw :-p

Małż w pracy, Karola w przedszkolu, ja zaraz skoczę pod prysznic i na 15 muszę być u gina - pewnie będzie jakaś godzinka poślizgu jak znam życie ale co tam :-p
Pochwalę mojego męża - z okazji wczorajszych imienin nakupował mi słodyczy (jakbym i tak nie miała za dużego tyłka :dry:) i niestety musiałam większość oddać Karoli :-p Bo moje kochanie zapomniało że mnie słodkie muli :sorry: Nie wiem czemu ale z Karolą też tak miałam - mogę jeść kabanosy, kanapki z wędliną, wszelakie mięsa ale ani słonego ani słodkiego nie bo mnie zaczyna cofać :sorry: Za to Lay's paprykowe mi wybitnie ładnie wchodzą :-p Wiem że nie zdrowe ale to jedyna przyjemność jaka mi została :-( Dzisiaj się nie powstrzymałam i wzięłam sobie żelki - chwilowo się pilnuję żeby za szybko ich nie oddać :dry: Wojna się zaczęła :-p

Będę uciekać, muszę polecieć do sklepu kupić coś na obiadek, a K. wziął auto i na nogach trzeba iść. Niebawem wracam ;))

Iwonka Ja juz po kawusi:( ale drożdżówkę chętnie:):) Zawsze jak jestem rano w sklepie to mi się nie chce a potem w pracy to bym jadla:wściekła/y:

Stookrotka zycze żeby się wyjaśnilo wszystko i żeby bylo dobrze:) Widze że masz tydzień do testowania więc tym bardziej by się przydała umowa co?

No u mnie też naszczęście nie ma zagrożenia powodzią... Nawet sobie nie chcę wyobrażać jakie to musi byc straszne! A u nas o dziwo wszystko zaraz wsiąka nawet po duzym deszczu:szok:

AGNIESZKA- no wlasnie tak to wyglada,ze w sumie nie wiadomo-chyba ze to z ubezpieczenia bo my tez mamy takie ubezpieczenie na zycie z Tomkiem......
w kazdym razie -my planujemy remont salonu i 6tys.to starczy na to ,ale nie w sytuacji tych ludzi,ktorzy wszystko stracili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STOOKROTKA- no tak mysle,ze przez burze i jak bedzie znowu to nawet kompa nie odpalam bo szkoda moich nerwów:)

no własnie to było przegięcie tragedia tragedia ale na biednych nie trafiło, rente dzieci bedą miały dużą odszkodowania duże a tu jeszcze jednorazowa zapomoga w wysokości 40 tys, a ile wdów zostaje samych z małymi dziećmi które nawet rodzinnego nie dostają bo 5 zł im przekroczył dochód :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wybaczcie ale cholera mnie trafia jak słyszę takie rzeczy :wściekła/y:
Przecież zobaczcie ile ludzi ginie co dziennie na drogach i co nie ma odszkodowań albo są takie że płakać się chce i na dodatek trzeba miesiąca na nie czekać ale z jakiej racji dożywotnia renta :confused: noś kur...:wściekła/y:
To jak mi ktoś z rodziny umrze to też dostanę rentę debile normalnie sorry za wyrażenie ale drażni mnie taka sytuacja :wściekła/y:
Ja rozumiem że jest smutek i żal,cierpienie i ból bo traci się kogoś bardzo bliskiego ale pytanie kto będzie płacił im te renty?My a jak...:wściekła/y:

bb77 dziękuję kochana:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry