reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki :)
POwiedzcie mi jak tam z Jeżynką? Pisała coś? Robiła 2 test? Wyszły 2 wyraźne krechy? :D:D:D:D:D:D

Ja mam dzisiaj podły dzień.... Okazało się że moja firma (pracuję w cukierni) ma 800 tys. zł długu u dostawców . Dostawcy się wkurzyli i zerwali z nami umowę... Więc przez parę dni cukiernia będzie zamknięta (póki nie znajdą nowego dostawcy...)A ja pracuję tam na umowę zlecenie ... Więc każdy dzień zwłoki to dla mnie kasa w plecy ;((((( Buuuuuuuuuu . Ryczeć mi się chce....

reklama
SERGEEVNA- masz PW:tak:;-)

EWCIA- witaj:tak:spróbuj pozniej jeszcze raz zadzwonic.a jak u Was z powodzią???:sorry2:

STOOKROTKA- no to nieciekawie-kaaaawal kasy:szok::szok::szok:zycze zeby sprawa sie szybko wyjaśnila:tak:

Nio mam nadzieję , tym bardziej , że od 1 lipca miałam dostac umowę o pracę , także wtedy byłabym bezpieczna w razie ciąży... a tak to już nie wiem co będzie ;(

SERGEEVNA- masz PW:tak:;-)

EWCIA- witaj:tak:spróbuj pozniej jeszcze raz zadzwonic.a jak u Was z powodzią???:sorry2:

STOOKROTKA- no to nieciekawie-kaaaawal kasy:szok::szok::szok:zycze zeby sprawa sie szybko wyjaśnila:tak:

Jak teraz Jej nie zastałam, to już dziś nie zastanę:wściekła/y::wściekła/y:
Kiedyś po 3 miesiącach udało mi się Ją złapać po 8 rano, ale ja o ósmej teraz zawsze śpię, więc chyba będę musiała jutro wstać o 8, aby znów się udało:happy2:
U nas na całe szczęście nie ma zagrożenia powodzią:blink: z czego bardzo się cieszę, bo jak sobie pomyślę, że gdyby u nas miało wylać, to strach mnie ogarnia, bo nie dość, że miesiąc temu się wprowadziliśmy, mieszkanko po generalnym remoncie, to jeszcze parter i mieszkanko dopiero ubezpieczone będzie od 1 czerwca, więc byłoby nieciekawie:no:

STOOKROTKA- narazie sie nie zamartwiaj-pewnie szef jakoś ta sytuacje wyjaśni....musi byc dobrze:tak:choc wiem ,ze pewnie ciezko szukac pozytywów w takiej sytuacji:sorry2::sorry2:

chcialam wyjść z Domisiem,ale zimno jak smok:dry::dry:nie chce mi sie marznąć:no:zostaje w domu poki co:tak:

Mama to zrób ciepłą herbatkę i grzej się , u nas słonko świeci ale jakoś tak na burzę się zanosi... :) A tak w ogóle to jak tam Twój komp? Już się nie zawiesza?

IWONKA2B- mniam,pewnie pycha-smacznego:tak:

EWCIA- to dobrze ,ze Ciebie to bezposrednio nie dotyczy a u nas w Poznaniu ogloszono alarm przeciwpowodziowy:sorry2:mnie tez to nie dotyczy i mozemy czuc sie bezpieczni,choc jak wczoraj wieczorem byla burza i ulewa byla na maxa to powiem Wam ,ze ziemia jest juz tak mokra ze w 10 min zrobily sie odromne kalurze:no::no:niedopomyslenia-teraz musialoby byc kilka upalnych dni ,zeby choc troche ta woda wyparowala:sorry2:

reklama
STOOKROTKA- a dziekuje,dzis poki co sie ladnie sprawuje-chodzi w miare szybko i ladnie sie stronki otwieraja:)) moze wczoraj przez ta burze..nie wiem ja mam bezprzewodowy w orange...
weszlam na str.faktycznie-ciśnienie sie podnosi o te 6000..........co maja z tym zrobic ci biedni ludzie?????przeciez to jest smiech na sali:((((

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry