reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama masz wiadomość na onecie :tak: :laugh2:
iwonka - też mnie to wkurza, że takie podejście ma rząd... Państwo powinno pomóc przede wszystkim zapewnić minimum sanitarne dla ludzi, powinna być jakaś akcja, nie wiem, może jak ktoś ma niepotrzebny sprzęt AGD, ubrania, meble powinien pomóc i oddać najbardziej potrzebującym powodzianom... No i śmieszne jest dla mnie, Obama przekazał powodzianom - uwaga uwaga - 50 tys dolarów... Za tyle nie pomożesz nawet jednej wsi stanąć na nogi... :dry:
sol - witaj Kochana! :laugh2:

reklama
EWCIA- wracaj szybko:tak:

SOL- czekamy na wiesci i fotke groszka:-D:-D:-Dwojna sie zaczela,ale wygrana est po Twojej stronie:tak:

MONIA- to dobrze,ze Ty tez bezpieczna:tak:

ja wcinam jogurt bo na pomidorowa za wcześnie:-):-)

Witam :-)

My już po spacerku ... Zuzu od rana była marudna więc postanowiłam ją trochę dotlenić, ale średnio pomogło ... nie wiem, czy się jakieś zęby nie szykują, bo w nocy znowu była pobudka na cyca o 3 :eek: to się mojemu spiochowi baaardzo rzadko zdarzało, a ostatnio co raz częściej ...
pogoda nas trochę w konia zrobiła, bo niebo błękitne i w słonku 30 stopni, więc się ubrałyśmy jak na plaże, a tu lodowaty wiatr ... szybko się wracałyśmy ubierać ... a teraz już burzowe chmurzyska na horyzoncie i już kropić zaczyna :-:)-:)-(

Stokrotka, współczuję sytuacji w pracy, ale zobaczysz, że wszystko się ułoży !!! Firma na pewno wyjdzie na prostą ... co jak co, ale słodycze ludzie zawsze będą kupować ;-) no i trzymam kciuki za umowę o pracę !!! na pewno to wiekszy spokój w ciąży :tak: ... a ten demot ... niestety przykre ale prawdziwe :-(

Iwonka, Ty nie kuś, bo ja gotowa jestem z zaproszenia skorzystać i pochłonąć wszystkie Twoje rogaliki ;-)
no i kciuki, żeby @ nie przyszła a krechy się pojawiły ...

monia, super, że wróciliście do PL i Wam się układa :-) najważniejsze to być tam gdzie się jest szczęśliwym i robić to, co daje satysfakcję :tak:

Bunia, powodzenia w dietowaniu :tak:a nie obawiasz się trochę, że odchodzanie może Ci trochę cykl rozregulować??
ja w UK się dorobiłam w krótkim czasie extra 10 kg :eek: ach ten guinness :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: poszłam do najzwyklejszej dietetyczki w przychodni i dała mi prostą dietę 1200 kcal ... trzymałam żelazną dyscyplinę i w 3 tyg poszło 9 kg, w sumie w 2 miechy 12 kg ...
potem przez robotę znowu się podpasłam, ale poszłam w Pl do nowej pracy i ze stresu zleciało ... a to co przybyło w ciąży mała wysysa ze mnie z nawiązką ...

zmykam jakieś drugie danko upichcić ...

jol to zapraszam dużo tego mam :-)

a co do rządu to oni chcą się pokazac przed wyborami szkoda tylko że pchają w d..psko tym którzy mają, a nie tym którym jest to potrzebne:wściekła/y: ale nie ma co się denerwować bo i tak nie mamy wpływu jak na to że byli premierzy mają mieć taką samą wypłate jak obecny premier to mnie też wkurzyło, w ogóle wypłaty polityków powinny być rowne minimalnej krajowej to wtedy by zobaczyli jak ciężko wyżyć za tak marne grosze!!!!!!!!!!!
ale juz nie psujmy sobie humoru

iwonka - też mnie to wkurza, że takie podejście ma rząd... Państwo powinno pomóc przede wszystkim zapewnić minimum sanitarne dla ludzi, powinna być jakaś akcja, nie wiem, może jak ktoś ma niepotrzebny sprzęt AGD, ubrania, meble powinien pomóc i oddać najbardziej potrzebującym powodzianom... No i śmieszne jest dla mnie, Obama przekazał powodzianom - uwaga uwaga - 50 tys dolarów... Za tyle nie pomożesz nawet jednej wsi stanąć na nogi... :dry:

Kolejna rzecz...a co z ludźmi którzy potracili domy tak jak pisze mama?
Pieniędzy im szkoga za zbudowanie porządnych tam ale Oni renty będą dożywotnie płacić ludziom którzy są w pełni sprawni fizycznie a niech idą i sami zarobią a renty niech przyznają na prawdę bardzo potrzebującym.A rodzinom powodzi niech pomogą ale z głową a nie 6000zł a domu już nie ma to te pieniądze starczą na kupno namiotu i co dalej?

Ach tylko się zdenerwowałam :wściekła/y:
To jest cała nasza Polska :wściekła/y:

Stokrotka, współczuję sytuacji w pracy, ale zobaczysz, że wszystko się ułoży !!! Firma na pewno wyjdzie na prostą ... co jak co, ale słodycze ludzie zawsze będą kupować ;-) no i trzymam kciuki za umowę o pracę !!! na pewno to wiekszy spokój w ciąży :tak: ... a ten demot ... niestety przykre ale prawdziwe :-(
...

Dzięki za pocieszenie ;) A co do demota... mnie tak to wkurza, nie mam siły na tych debili... Kiedyś szwedzi chyba chceli nam pogłębiać nasze wszystkie rzeki w Polsce , za to że wezmą ten żwir który wygarną, a oczywiście te głupki z rządu się nie zgodzili bo są jak psy ogrodnika sami nie wezmą i komuś nie dadzą ! A teraz mają ! No ale skoro wolą "leczyć" zamiast zapobiegać to już inna sprawa... tylko czemu MY musimy płacić za ICH głupote????????? Wrrrrrrr

i się zdenerwowałam żyjemy w kraju bez przyszłości no cóż nic nie zrobimy my szare żuczki :-(
idę uczyć się choć też się zastanawiam po co:confused: dla samej siebie i swojego ego
bo bez znajomości to bardzo dobrej pracy nie znajdę a papierek mogę sobie wsadzić tam gdzie słońce nie dochodzi,

miłego dnia dziewczynki słońca życzę

SERGEEVNA- dziekować,dziekować:tak::tak::-D:-)
likier tez zrobie:tak:

JOL- witaj i faktycznie u mnie jest troche slonka,ale jak wyszlam na taras jak mi zawialo to normalnie jak w lutym :dry:takze wole w cieplym domku siedziec moze popoludniu sie poprawi z tym wiatrem:sorry2:

musze sie pochwalic,ze kupilismy taka podstawkw pod wc i Domi od kilku dni idzie sam i w niczym nie trzeba Mu pomagac,nawet jak zrobi 2 to sam sie wytrze:tak::tak:!!! a nie ma jeszcze 3 lat:-)wczesniej tez robil,ale trzebabylo Go posadzic na ubikacje bo nie siega a teraz prosze-niby nic a cieszy-mam doroslego syna juz:tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry