reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - pewnie że spokój ...... a tego nam teraz najbardziej potrzeba ..... ja tam jestem dobrej myśli :)

reklama
czesc IWONKA2B;-):-)-Wisieńka tez dzis testowala i tez I kreska i tez brak @ tak jak u Ciebie-co to sie porobilo z tymi cyklami-stres,ze starania zaczete czy hormony???????

MONIA55- i dobrze,ze Wam sie uklada:tak: i masz racje-najwazniejsze jest zeby tez byc z rodzina bo jak sie wciaz z mężem mijaliście to .... nie fajnie tak:sorry2: i trzymam kciuki zeby udalo Ci sie zajść i szczesliwie donosic:tak:

mama- u mnie słonko wyszło i jakoś takoś jest. choć obudziłam się tak zdołowana, że nawet kociak przytulaśny mi humoru nie poprawił. ale odpaliłam lapka, weszłam na BB i od razu lepiej :-D mięsko mi się dopiero rozmraża, bo małżyk z zamrażarki dał do lodówki i ani trochę nie zmiękło- swoją drogą istny geniusz. zwykle mięsko dajemy w misce NA lodówkę, żeby koty nie ukradły, a on dał DO i nie wyczuł różnicy :-D

tego też próbowałam i nico. ja raczej nie podjadam. częściej zdarza mi się wcale nie jeść, a żeby te 5 posiłków dziennie było to musiałam się zmuszać. teraz jem śniadanie ok. 8- jakąś kanapkę, potem ok 12 ugryzę owoca, o 15:30 mamy obiad, a ok. 18 jem zwykle płatki kukurydziane. i nic. w sumie to zawsze tak jadłam a mimo to przytyłam i czuję się jak wieloryb. nawet jeżdżenie na rowerze nico nie dało- mam stacionarny w domu, bo na normlany nie ma czasu, a tak w czasie mojej jazdy ugotuję obiad :tak: jeśli masz jakieś porady to bardzo proszę- możesz wysłać na priw

ja też trochę się na prawie znam- uczę się na administracji i z prawa tam jest najwięcej, i powiem ci, że bardzo się przydaje taka wiedza, bo się człowiek nie da w nic wkręcić i naciągnąć. a bojler zabierz- wkońcu to wasz i idzie go zabrać nie demolując mieszkania :tak: życzę powodzenia :-D

A kochana i widzisz tu niby masz 5 posilkow, ale liczy tez sie to co jesz...
Na kolacje absolutnie platki ani np owoce.
Platki to same wegle a one sie dlugo wchlaniaja. natomiast np owoce maja duzo cukrow ktore pobudzaja.
Na kolacje bialka. Np serek wiejski(moze byc z pomidorem albo ogorkiem), eeentualnie jogurt...

Jesli ktoras zaintersowana moge przeslac moje przykladowe jadlospisy z poczatku odchudzania, moze pomoga...

Lece sprzatac bo mialam byc tylko do 10tej;-)
Potem jeszcze wroce, tymczasem milego poranka

mamo no właśnie nie wiem nasz @ balują gdzieś razem w ciepłych krajach
szczęśliwa odpoczywaj więcej a nie ciągle gdzieś latasz :-p
dobra lecę narazie przestało padac może uda mi sie przed ulewą

ja spadam na jakiś czas. muszę psa dorwać i go wyczesać. a cwaniak nie lubi tego, więc trzeba go podejść. i tak ostatecznie skończy się tym, że po 10 minutach będzie mnie błagał żeby go wypuścić (maślane oczy, podawanie łapy i oblizywanie, a jak to nie zadziała to będzie podszczypywał, ślimtał jeszcze bardziej i tarmosił włosy :-p ) oj czeka mnie ciężka przeprawa z tym moim futrzakiem. on na swój psi sposób ma ADHD :-p

pralinka- w takim razie ja poproszę :-D

pralinka ja też poproszę o porady :tak: swoja drogą, znalazłam w necie niedawno coś takiego jak 3 minutowe odchudzanie. Stosowałam kilka dni i dawało efekty, ale że durna jestem i mało systematyczna (zawsze znajdę jakieś powody) to przestałam. Ale chyba wrócę do tego systemu. Może miałabyś ochotę spróbować ze mną, zawsze to byśmy się motywowały wzajemnie :tak: A może i bunia do nas dołączy? :laugh2: poczytajcie sobie na 3 Minutowe Odchudzanie - Jak Szybko Schudnąć jeśli chcecie to ja kupiłam ten program od babki i mogę wysłać Wam na maila :tak:

Bunia no właśnie ja jestem tego przykładem ale ale nie ze mna te numery heheheh dziewczynki ja zmykam sie szykować :) jak poźniej dotre do domku to postaram sie wejsc i wam napisać co mi ginek powiedział a jak nie to napisze do MAMY albo Agusi to napewno wam przekaża .....milusiego dzioneczka kochane buziaczki:**
Iwonko postaram sie wiecej odpoczywać :):)

reklama
Witam Babeczki:-)

Bibinka- super, że jednak wzięłaś ten dzień:tak::tak:

Wisienko- tak mi przykro:-:)-(

Sergeevna- ciekawe czy ten program coś da :))

Jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nabrałam odwagi, aby zadzwonić do prokuratury, a tam pani prokurator, która prowadzi naszą sprawę nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry