Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
MAMA - pewnie że spokój ...... a tego nam teraz najbardziej potrzeba ..... ja tam jestem dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mama- u mnie słonko wyszło i jakoś takoś jest. choć obudziłam się tak zdołowana, że nawet kociak przytulaśny mi humoru nie poprawił. ale odpaliłam lapka, weszłam na BB i od razu lepiej mięsko mi się dopiero rozmraża, bo małżyk z zamrażarki dał do lodówki i ani trochę nie zmiękło- swoją drogą istny geniusz. zwykle mięsko dajemy w misce NA lodówkę, żeby koty nie ukradły, a on dał DO i nie wyczuł różnicy
tego też próbowałam i nico. ja raczej nie podjadam. częściej zdarza mi się wcale nie jeść, a żeby te 5 posiłków dziennie było to musiałam się zmuszać. teraz jem śniadanie ok. 8- jakąś kanapkę, potem ok 12 ugryzę owoca, o 15:30 mamy obiad, a ok. 18 jem zwykle płatki kukurydziane. i nic. w sumie to zawsze tak jadłam a mimo to przytyłam i czuję się jak wieloryb. nawet jeżdżenie na rowerze nico nie dało- mam stacionarny w domu, bo na normlany nie ma czasu, a tak w czasie mojej jazdy ugotuję obiad jeśli masz jakieś porady to bardzo proszę- możesz wysłać na priw
ja też trochę się na prawie znam- uczę się na administracji i z prawa tam jest najwięcej, i powiem ci, że bardzo się przydaje taka wiedza, bo się człowiek nie da w nic wkręcić i naciągnąć. a bojler zabierz- wkońcu to wasz i idzie go zabrać nie demolując mieszkania życzę powodzenia