reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - napisał mi nie martw sie sąsiadka:):) ale i tak musze sie pakować bo czy sie zgodzi czy nie chcemy do konca miesiaca opuscic mieszkanko :)
dzisiaj popołudniu kumple zaprosili Krzyśka zeby pograł z nimi w piłke i mnie zaskoczył bo powiedział ze pojdzie pod warunkiem ze ja tam bede :):) wiec nie mam wyjscia ide :):) a że lubie patrzec jak graja to dla mnie to przyjemnośc:)
Marylko- wczoraj mnie tak pobolewał jakby na @ a dzisiaj juz nie - dziekuje za wybaczenie

reklama
Monia, tak to ja lakomczuszek:tak:

Wiesz pol biedy jak ktos jest ze mna w domu to sie powstrzymam, ale jak sama jestem to nie ma mocnych:zawstydzona/y:

Ja sie dziwe teraz ze mi sie udalo tyle schudnac, ale wtedy sie wzajemnie mezem pilnowalismy no i mialam cel - dzieciatko...
Bo glownie postawilo mnie na nogi to ze na necie przeczytalam jak kobiecina pisala, ze lekarz jej na usg powiedzial ze dzieciatka nie widac bo tluszcz zaslania:szok:

No i pomyslalam sobie ze moje 112kg zywej wagi to dla dziecka tez dobre nie bedzie...

szczęśliwa spoko loko ja tam szybko wybaczam :):):) no dobrze że brzusio juz nie boli
Agnieszka witaj :):):)
malapralinka no ja tez mały głodomor jestem :):)

a kochane a co z tatą młodejm ?? bo nie dam rady nadrobić:(:( powiecie??

u mnie pogoda dzisiaj piekna sie zapowiada...
od 6 rano sloneczko swieci;-)
az zal ze na 15 do pracy

A u lekarza byla? i ktory to dzien cyklu? bo ja jeszcze do tylu troszke jestem;-)
PRALINKA- nie wiem ktory ma dzien cyklu,wiem ,ze @ powinien byc w sobote:sorry2:jak Wisieńka wroci z pracy to pewnie napisze,a do ginek.wiem ze sie wybiera,ale nie wiem kiedy:no:
Monia, tak to ja lakomczuszek:tak:

No i pomyslalam sobie ze moje 112kg zywej wagi to dla dziecka tez dobre nie bedzie...
PRALINKA- no mysle ,ze jesli tyle ważysz to trzebaby troche popracowac nad waga bo moze byc problem z zajściem w ciąże-oczywiście nie zycze Ci tego,ale moja kumpela ze studiów wlasnie tak miala:sorry2:a ile masz wzrostu???

MARYLKA- fajowo,ze tygrysica bedzie żyla!!!Zapmarta sie pewnie ucieszy-nasza kocia mama:tak::-Di takim to sposobem mimo alergii Kamila macie kotka:-);-)

AGNIESZKA- witam;-)

wlasnie ogladam polsat news-ogloszono alarm powodziowy dla Poznania............:-:)-(matko jaką sile ma ta fala ,ze doszla juz do nas a ma iść dalej na Pomorze-tam mam calą rodzine....

Dzień dobry Szanownym Paniom! :laugh2:
Już drugi dzień od samiuśkiego ranka na nogach... Wykończy mnie to poranne wstawanie... ;-)

maryla - jak ja się cieszę, że Tygrys walczy! :tak: Silna bestia :tak: A jak z klientami? Już więcej ich trochę chociaż?...
szczęśliwa - no to pogratulować wyprowadzki, wydaje mi się, że decyzja przemyślana i rozsądna no i postawa Krzyśka też już lepiej mi się podoba :tak:
mama - widzę że już od rana jesteś na pełnych obrotach :laugh2: podziwiam :laugh2:
agnieszka - u Ciebie też tak zimno dzisiaj?... :sorry2:
nagapalma - nie wiem, o co chodziło z nalewkami, ale jeśli chcesz, dam Ci przepis na GE-NIAL-NĄ "pomarańczówkę"... Świetny likier (aperitif?) do deserku i kawusi :laugh2: taki... "babski" :tak: :laugh2:

A ja byłam wczoraj w pracy, dzisiaj znowu czekam na telefon czy mam się pojawić w firmie... :dry: Z Grześkiem moim zobaczę się dopiero w piątek, bo odstawia dzisiaj po pracy autko do naprawy i nie będzie miał jak przyjechać do rodziców, a teraz u nich siedzę ze względu na pracę (stąd mam 20min piechotką)... Tęsknię za nim już...:dry::zawstydzona/y::-(

reklama
mama
juz nie waze
udalo mi sie w zeszlym roku stracic 40 kilo;-)
aktualnie mam 70 kilo ,przy 170cm wzrostu. Jeszcze nadwaga jest ale to jest luksus w porownaniu z tym co bylo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry