reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bolał wczoraj jak na @ :( ale to też może dlatego ze łaziłam cały dzien bez odpoczynku prawie ......ale dzisiaj juz nie boli

Oszczędzaj się i nie zapominaj że jesteś w ciąży,musisz odpoczywać wtedy kiedy masz na to ochotę i nie dźwigaj mi tylko tam...:no:
Jak będziesz u lekarza to się zapytaj dlaczego pobolewa a pewnie coś poradzi.Najważniejsze że dziś już nie boli:)

mama witaj:)
sergevna witaj:)
U mnie ciepło,słońca nie ma ale ciepło i nawet lepiej bo od razu jest przyjemniej:)

A mnie wczoraj w pracy zaczęły boleć jajniki i to dwa,musiałam wspomóc się paracetamole i przeszło ale dziś z rana znowu bolą i ponownie paracetamol :dry: nie wiem dlaczego mnie bolą?

reklama
mama
juz nie waze
udalo mi sie w zeszlym roku stracic 40 kilo;-)
aktualnie mam 70 kilo ,przy 170cm wzrostu. Jeszcze nadwaga jest ale to jest luksus w porownaniu z tym co bylo

PRALINKA- gratuluje osiągnięcia pięknej wagi!!! na pewno nie bylo latwo,ale liczy sie ,ze sie udalo!!super:tak::tak:ja waze 68 przy 170 wiec prawie tak jak Ty:tak:;-)

SERGEEVNA- witaj slodziaku;-):-)zycze,zeby telefon z pracy zadzwonil:tak:a troszke tesknoty dobrze robi dla związku:tak:ale troszke-nie za duzo:-)no tak ,ja od 7.20 na nogach:tak:

sluchajcie-slonko wyszlo...moze juz tak zostanie:sorry2:

agnieszka.k.k. "słynny" na całe Wyspy paracetamol... ;-) mnie też brzuchol pobolewa, już nie pamiętam który dzień z kolei (na pewno 2 tygodnie jak nie dłużej)... :dry: teścik zarządził brak ciąży, pewnie ma rację, ale jeszcze 3 tabletki mam w opakowaniu i zobaczymy czy @ z odstawienia się pojawi :tak:

PRALINKA- nie wiem ktory ma dzien cyklu,wiem ,ze @ powinien byc w sobote:sorry2:jak Wisieńka wroci z pracy to pewnie napisze,a do ginek.wiem ze sie wybiera,ale nie wiem kiedy:no:

PRALINKA- no mysle ,ze jesli tyle ważysz to trzebaby troche popracowac nad waga bo moze byc problem z zajściem w ciąże-oczywiście nie zycze Ci tego,ale moja kumpela ze studiów wlasnie tak miala:sorry2:a ile masz wzrostu???

MARYLKA- fajowo,ze tygrysica bedzie żyla!!!Zapmarta sie pewnie ucieszy-nasza kocia mama:tak::-Di takim to sposobem mimo alergii Kamila macie kotka:-);-)

AGNIESZKA- witam;-)

wlasnie ogladam polsat news-ogloszono alarm powodziowy dla Poznania............:-:)-(matko jaką sile ma ta fala ,ze doszla juz do nas a ma iść dalej na Pomorze-tam mam calą rodzine....
mama no kamil sam zaglada do kociaka i go głaszcze bo on wogule bardzo koty lubi ale musze go troche gonic żeby znowu mi nie smarkała ale jak tygrysa nie ma w naszym pokoju (teraz jest albo w kuchni albo w pokoju mojej mamy) - żeby miał opieke cały czas to kamil na razie nie kicha - odpukac :) acha (jak wiadomo kamil nie przepada za naszym psem) i mówi że jak tygrys dorośnie to go zje :):):) a pies tygrysowi tyłek liże :):):) i wogule pilnuje kociaka jak nie wiem co :):) także tygrys ma dobra opieke ja mama babcia pies i kamil też czasem zajży - choć za bardzo nie powien :)
a z ta powodzią to jakas masakra to juz tak długo trwa w sobote mówili że tylko 2 z 16 województw jest niezagrożonych powodzią a w niedziele już mówili że Szczecin jest zagrożony - czyli miasto w 15 województwie masakra jakaś normalnie szok mam nadzieje że to sie szybko skończy

Dzień dobry Szanownym Paniom! :laugh2:
Już drugi dzień od samiuśkiego ranka na nogach... Wykończy mnie to poranne wstawanie... ;-)

maryla - jak ja się cieszę, że Tygrys walczy! :tak: Silna bestia :tak: A jak z klientami? Już więcej ich trochę chociaż?...
szczęśliwa - no to pogratulować wyprowadzki, wydaje mi się, że decyzja przemyślana i rozsądna no i postawa Krzyśka też już lepiej mi się podoba :tak:
mama - widzę że już od rana jesteś na pełnych obrotach :laugh2: podziwiam :laugh2:
agnieszka - u Ciebie też tak zimno dzisiaj?... :sorry2:
nagapalma - nie wiem, o co chodziło z nalewkami, ale jeśli chcesz, dam Ci przepis na GE-NIAL-NĄ "pomarańczówkę"... Świetny likier (aperitif?) do deserku i kawusi :laugh2: taki... "babski" :tak: :laugh2:

A ja byłam wczoraj w pracy, dzisiaj znowu czekam na telefon czy mam się pojawić w firmie... :dry: Z Grześkiem moim zobaczę się dopiero w piątek, bo odstawia dzisiaj po pracy autko do naprawy i nie będzie miał jak przyjechać do rodziców, a teraz u nich siedzę ze względu na pracę (stąd mam 20min piechotką)... Tęsknię za nim już...:dry::zawstydzona/y::-(
ja poprosze o ten przepis :):):):):)
a tygrys jest dzielny musze mu dziś zrobić zdjęcie to wstawie na bb :):)

mama
juz nie waze
udalo mi sie w zeszlym roku stracic 40 kilo;-)
aktualnie mam 70 kilo ,przy 170cm wzrostu. Jeszcze nadwaga jest ale to jest luksus w porownaniu z tym co bylo
łał to sporo i gratuluje zacięcia i sukcesu :)

agnieszka.k.k. "słynny" na całe Wyspy paracetamol... ;-) mnie też brzuchol pobolewa, już nie pamiętam który dzień z kolei (na pewno 2 tygodnie jak nie dłużej)... :dry: teścik zarządził brak ciąży, pewnie ma rację, ale jeszcze 3 tabletki mam w opakowaniu i zobaczymy czy @ z odstawienia się pojawi :tak:

Tak słynny paracetamol :tak:pomógł i zastanawiam się dlaczego mnie boli :dry: Mam nadzieję że to minie :tak:

Przywitałam się już coprawda ale mogę jeszcze raz bo jakos chyba bez echa pierwsze przywitanie przeszło:)

Malapralinka gratuluję zrzucenia wagi! Ale głównie to determinacji i konsekwencji! tez bym tak chciała...

Co do Wisieńki szkoda że ani @ ani drugiej krechy... Ja tak miałam kilka razy:( Może jej się faktycznie cykl poprzestawiał przez stresy starankowe??

U mnie cos się wlaśnie chmurzy:( Ale wsio mi jedno bo w pracy..

Aguś - nic nie dzwigam musiałam isc wczoraj na zakupy to tatko mi powiedział absolutnie sama nie pojdziesz wsadził mnie w autko i brrrum ze mna:):)a mamcia mi zakupy do domku wniosła:) dzisiaj mam też troche załatwiania ale to juz autobusem bo nie ukrywam ale sie okropnie wczoraj wystraszyłam ......

PRALINKA- gratuluje osiągnięcia pięknej wagi!!! na pewno nie bylo latwo,ale liczy sie ,ze sie udalo!!super:tak::tak:ja waze 68 przy 170 wiec prawie tak jak Ty:tak:;-)

SERGEEVNA- witaj slodziaku;-):-)zycze,zeby telefon z pracy zadzwonil:tak:a troszke tesknoty dobrze robi dla związku:tak:ale troszke-nie za duzo:-)no tak ,ja od 7.20 na nogach:tak:

sluchajcie-slonko wyszlo...moze juz tak zostanie:sorry2:

Dziekuje Ci bardzo:-)
Powiem Ci ze wazylam dokladnie tyle samo w wieku 17 lat, gdy poznalam mojego meza.
Wtedy uwazalam ze jestem gruba..
Podejzewam ze gdybym nie przekroczyla setki i nie schudla to nadal bym sie a taka uwazala...
Teraz widze jakie zycie jest piekniejsze, latwiejsze. Proste czynnosci nie sprawiaja problemow...
Teraz to doceniam:tak:

Po drugie nie wypbrazam sobie jak bym nadal tyle wazyla i mialabym w ciaze zajsc///

Witam wszystkie dziewczyneczki!!! ja niestety dzis zalapalam dola, jutro testowanie, oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test dzisiaj, negatywny wynik:(((((((((((.Wiec czekam na @.Nio nic, bedziemy sie tulic w przyszlym miesiacu jeszcze bardziej niz teraz..:)pozdrawiam

reklama
Marylka, tak się cieszę, że kocie żyje. A pies niech masuje i liże kota do oporu. Jeśli tylko ma szczere intencje to super sprawa, bo tym swoim językiem pobudza mu narządy do pracy (tak właśnie robiłaby kotka). Tak trzymać !!!!!!!! A Kamila można odczulić, nie pamiętam teraz ile zastrzyków musiałby dostać, ale podobno skuteczne.

witam dziewczyny, przepraszam, że najpierw się nie przywitałam, ale wiecie ja KOCIA MAMA jestem i musiałam napisać te parę zdań.
Witam wszystkie babeczki.

Ja czuję się nawet dobrze, mdłości brak, za to pobolewanie brzuszka, nawet jest taki jakbym się bardzo najadła, więc pewnie troszkę macica się rozpulchnia, bo guzika nie zapnę w spodniach. Czuję, że wcześniej będzie u mnie widać brzuszek (został mi po Karolu).

Pochwalę się jeszcze, a co !!!! Karol czwartą noc spał super, sam wyeliminował sobie nocne jedzenie i bardzo się cieszę, bo oboje się wysypiamy.

Nie wiem cały czas czy dostanę się do lekarza czy nie. Jeszcze kolega nie dzwonił, mam nadzieję, że się uda.

wisieńka koniecznie musi skonsultować się z lekarzem, lub powtórzyć test jak nie będzie @

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry