reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam serdecznie :-)
Widzę, że dzisiaj chyba jako pierwsza jestem ;-) .... ja już wyprawiłam mężusia do pracy i zaraz idę wskoczyć do wanny, puki cisza i spokój w domu, o 9 ma przyjść mój tato pilnować Matiego, a ja lecę do firmy podpisać umowę w sprawie pracy:happy2:

reklama
Dziendoberek;-)
Ja juz dzisiaj mezulka dopadlam po Jego powrocie z pracy:-D

Wiecie co jest dziwne?
Jak nie mozna bylo to sie chcialo, a jak od dzisiaj staranka to ie mialam za bardzo ochpty zaczynac:dry:

Witam się porannie !!!
:-)
No pieknie nie było mnie ze 3 dni chyba a Wy tu taką produkcje zrobiłyście, kiedy ja to nadrobię wszystko ? :-D
Może ktoś mi posle jakiś skrót informacji, mamy jakies nowe fasoleczki ?
Mi zostało jeszcze z 10 dni do testowania, ale juz ledwo się powstrzymuje, oczywiscie całym ciałem czuję, że się nie udało, ale już taką banię będę miałą, dopóki dwóch kresek nie ujrzę !!!

Czesc dziewczynki przepraszam ze mnie tak tu nie ma ale powoli szykuje sie do wyprowadzki i mam malusio czasu . Dzisiaj pedze do lekarza bo potrzebuje 2 zaświadczenia o ciąży ..... a po drugie troche boli mnie brzuch i chce zapytac co sie dzieje ..... Pozdrawiam was kochane i wybaczcie ale naprawde ledwo udaje mi sie rano kawy napic i potem znow jestem w biegu .....

witajcie w ten nijaki dzien:oo2:raz pada,raz slonko,teraz wieje:eek:jestem mega wyspana,ale jeszcze bym spala-takie cisnienie:hmm: porazka...no ale trzebabylo zawieść Zuze do przedszkola to na poprawe humoru wskoczylam do piekarni po ...drozdzówke:-D:-D

SZCZESLIWA- czyli kolega sie zgodzil?????:-)

NAGAPALMA,PRALINKA,LORELAIN- witam;-);-)

przed chwil napisala do mnie Wisieńka- testowala i I kreska:-(nie wiadomo o co chodzi:no:ciąży brak, @ brak........

Cześć Dziewczynki:)
Ufff wkońcu udało mi się nadrobić:) Cała moja poranna kawusia i jeszcze trochę:) Ale dzis szefowej nie ma i nie patrzy co robię:)

Przeczytałam wszystko i oczywiście zapomniałam co komu miałam napisać:wściekła/y: No ale mam nadzieję że to chwilowe i wkońcu zapamiętam kto jest kto i co pisze.
U dentystki udało mi się zakrztusic tylko 3 razy , przy czym raz skaleczyła mi policzek:wściekła/y:. Robila dolna ósemkę i to dlatego takie atrakcja... Naszczęście stwierdziła że mi oczyści i założy tlenek. Też dobrze a mniej roboty:)

Mlodam strsznie mi przykro z powodu taty... Czasem juz tak w zyciu jest że się wali wszystko po kolei... Życzę Wam żeby okazało się że można z tym cholerstwem jeszcze wygrać! Dużo zdrówka dla taty!

Pisałyście o nalewkach (tak tak nalewki zapamiętałam ale juz kto to oczywiście nie:no:) ja też bym chciała przepisik:) Uwielbiam pic ale jakoś nigdy mi się nie udało zrobić:sorry2:

malapralinka Ty pisałas o zachciankach nocnych?? Ja tez tak mam tyle że na słodycze:( potrafię w nocy wstac i na pół śpiąco coś wcinać:) ale teraz staram się kupowac jakieś niskokaloryczne pyszności:)

Sol trochę niefajnie z męża pracą:( ale jak pisały dziewczyny przeciez Ty nie siedzisz z założonymi rękami! Też się udzielasz i pomagasz... A Karoli pewnie za jakiś czas przejdzie...

Lor podpisujesz umowe od nowa czy przedlużasz?

Wisieńka testujesz dzis rano tak?? Oby były dwie kreseczki:)

Mama mi też się cos wczoraj wieczorem net wieszał i wogóle nie mogłam na bb wejśc:(

Dobra więcej chyba nie pamiętam... Ide popracowac wkońcu:)

u mnie pogoda dzisiaj piekna sie zapowiada...
od 6 rano sloneczko swieci;-)
az zal ze na 15 do pracy:-(

Co do Wisieńki to ja mysle ze i tak nie wszystko stracone...
Dzisiaj od rana przegladam wykresy na 28dni i nie jeden przypadek byl ze dopiero np kolo 60dc test wychodzil pozytywnie..
Tak wiec ja mam nadal nadzieje;-)

A u lekarza byla? i ktory to dzien cyklu? bo ja jeszcze do tylu troszke jestem;-)

hejka szalone kozy :):):):)

mama05: no ja mam to samo z ta pogodą
szczęsliwa no to niech Cie brzusio nie boli no nie może i koniec, acha i wybaczam :):):)
lorelain: no ty to chyba spać kobito nie możesz :):)

u to u Wisienki nie ciekawie że anie @ ani 2-giej krechy nie widać :(

a mój tygrys chyba będzie żył :):):):) je bebiko 1 :):):) ze swojej buteleczki masujemy go sika i robi kupke i ma coraz większy brzusio wogule silna bestia z niego i mama mówi że to na pewno kotka bo taka silna a kobiety zawsze są silne :):):) (jak troszke podrośnie to go zabierzemy do weterynarza na odrobaczanie i takie tam -mężuś zarządził :) )

reklama
witam i ja bardzo serdecznie...
no nie wiadomo co z wisienka...może rzeczywiscie cykle jej sie jakos bradzo wydłużył jeśli wczesniej miała regularne a może to oragnzm tak reaguje na stres związany ze staraniem sie o dzidzie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry