reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika taka poczatkująca fanka nalewek:) i wiiiinko uwielbia, :D kiedyś w domku będę miałaa pomieszczenie na wina i nalewki :D
u mnie aronia sie rozrasta jak szalona, ale zobaczymy co będzie. a od jakiegoś czasu robie tą z aronii, u kumpeli 1 raz piłam i mi baaardzo zasmakowała, a wisniówke sama z siebie zrobilam w ubiegłym roku jak mama od siostry przytachala wiśnie i już nie miała z nimi co robić. :) a jakie owoce dobre z zalewy mmmmniam.
pysia chłodny prysznic, witamina C i do roboty ;)

reklama
mlodam to lec do mężulka, nie może zbyt długo czekac, bo będzie się niecierpliwił :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja mężulka będę miec juz niedługo ach, nie mogę się doczekac tych nocek razem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobra, ja już naprawdę lecę bo nie wstanę :-D

ewcia i jeżynka
na moje oko to nawet powtarzac testu nie trzeba, juz pokazywalam wczesniej swoje....
Bedzie dobrze:tak:

Iwonka kolorowych snow:-)

Nika - dziekuje bardzo:cool:
spokojnej nocy

mlodam niby masz racje, ale nauczylam swoj organizm zete chwile sa ulotne i czesto nie warto...
Wiesz, schudlam 40 kilo i z jednej strony wiem teraz jakie zycie moze byc piekne, a z drugiej kocham jesc...:zawstydzona/y:

ehhhh babeczki cięzki dzien miałam i nawet pisać mi sie nie chce, powiem tylko, że jestem na bierząco... Ala dziś spała mi tylko 1 godzinę i 15 minut wiec popołudnie było koszmarne do tego boli mnie kręgosłup, jestem naładowana jak bomba - tylko czekać aż wybuchne na dobre bo póki co to stale opieprzam mojego chłopine, ale sa czasem u mnie takie dni, że wszystko mnie wkurza i nie mam w ogóle cierpliwości i właśnie od 3 dni mam takie dni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhhh aż mnie czasem złość na samą siebie bierze bo przecież nie do wszystkiego trzeba sie czepiać, czasem lepiej odpuścić i atmosfera wówczas lepsza... ale, że ja choleryk to najpierw nagadam a później pomyśle...

DOBREJ NOCKI KOCHANE I TRZYMAM KCIUKI BY OD TEJ PORY BYŁY TYLKO POZYTYWNE TESTY

kurcze:wściekła/y:
poodpisywalam Wam i wszystko szlag trafil... Net sie zawiesil, potem juz wcale nie chcial sie wlaczyc...
Mam go dosc:wściekła/y:
Ide sie myc i do lozeczka...

Dobranoc Staraczki moje;-)

Ja idę sobie do sypialni jakiegoś filma fajnego włączyć. Misiek do 2 w pracy, nie znoszę sama zasypiać...

Pa kobietki, do jutra, słodkich snów :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry