reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama nie stresuj sie tylko spokojnie kladz sie do lozeczka:tak:
Pamietaj ze stres szkodzi naszej urodzie;-)

Maggy na spagetti to ja tez bym miala chec:zawstydzona/y:

No ale sily musze miec rano to moglam pochlonac to wszystko, jutro mezus rano z pracy wroci to bedziemy z ranca szaleli...
Juz Mu powiedzialam ze ma sie w pracy dzisiaj nie przemeczac:-)

reklama
jeżynka - właśnie znalazłam Twój post z fotką testu i mi tak samo wyszła taka blada ta druga kreska jak Tobie, wręcz identyczna. Ja miałam ostatnią @ 25 kwietnia więc powinnam od wczoraj mieć @.
Myślę że te bladzioszki to bardzo dobra prognoza :)
Ja robię powtórkę testu w czwartek.

a mnie własnie wywaliło i tak oto wróciłam jeszcze na chwilkę

Mama
nie było mnie, bo byłam bez kompa i poza tym miałam strasznie napięty weekend, nawet nie odpoczęłam

ja byłam włoski wyprostowac :)
mama a ja chyba podobnego posta już czytałam :D:D bywa, a jaki-skąd masz neta? przewodowy czy bez?

Iwonka a mam przepis-dobry i szybki :) jutro moge Ci przesłac. No ja chyba swoją bede oszczędzac naleweczkę, bo nie wiem czy przez tę powódź aronia na działce da owoce... ale w sumie mam na jedna porcję pomrożone :)
Pysia proszę :))) mam nadzieję, że będzie Ci smakować.
A wiśniówkę też robiłam 1 raz w tamtym roku :)
mama, wisienka, magyy DOBRANOC :)

Ostatnia edycja:
mloda byłabym wdzięczna za przepisik :tak: na gg lub w priv

ewcia i jeżynka jak są 2 kreski to jest, (a może akurat taka seria testów była), dla spokoju własnego idźcie na betkę i wszystko będzie wiadomo razem z wiekiem fasolki :-) i jeszcze raz gratuluje :-):-)

idę się uczyć miłego wieczorka życzę papapa wszystkim
mloda, pysia, pralinka,ewcia, mamo, nika, bibinka, chyba to już wszyscy bo reszta wcześniej poszła spać dobranoc,
dobranoc wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
IWONKA - a po co teraz na dietę przechodzisz jak zaraz będziesz rosnąć:tak::tak: i chodzić z wielkim brzuchem;-)
MŁODAM - to Ty fanka naleweczek:-D Moje zapasy aroniowki zniknęły przy okazji ostatniej wizyty w PL - może teraz znów zrobię;-) A jak nie będziesz mieć aronii daj cynk u nas zawsze tego jest od groma:tak:
MALAPRALINKA - przyjemnego poranku:tak::tak::-D:-D

Dobranoc Wam - słodkich snów:-):-)

mlodam pychota ta Twoja nalewka :-):-):-) tylko nie wiem jak po niej jutro zwlekę się z łózka rano :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A to gratulacje dla jezynki i ewci. :tak::tak::tak::tak:

Iwonka jutro Ci prześle na aronię, a na wiśniówkę jak znajdę ;)
malapralinka ja też często mam jakieś zachcianki, o różnych porach dnia i czasem poznym wieczorem. staram sie nie objadać, ale czasem sobie pozwalam zaspokoic zachętkę. kurcze przyjemności z życia tez trzeba czerpac... ono takie kruche i ulotne...

nika no miejmy nadzieję że będę rosnąc :-) to wtedy po wszystkim już przejdę na dietkę chociaż mam nadzieję że maluszek wszystko mi wyciągnie wraz z mlekiem :-p

reklama
Ja wariowałam ostatnio w nocy po pracy w kuchni. Sama nie wiedziałam co bym zjadła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My to już tak mamy wszystkie chyba takie smaki. Nieraz słodyczy nie jem wcale, a dziś miałam taki dzień, że musiałam się napchac trochę :-D:-D

malapralinka fajnie jest z rana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj się obudziliśmy o 5ej cos napic i tak w tany poszliśmy, a później słodko zasnęłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chyba się rozmarzyłam :szok:

Dobra, ja lecę laski :-):-):-)
MIłej nocy Wam życzę i dobranoc :blink::blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry