reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mloda ja prosze pełny kubek może nerwy mi opadną :-p
ja w tym roku chce zrobic troszke nalewek masz jakies fajne przepisy??
chociaż jak bedzie tak padac to bedzie drozyzna bo nic nie urośnie :(

wisieńko przyjemnej nocy życzę pisz jutro co ci tam wyszło :-) dobranoc

reklama
Dziewczyny jestem nienormalna...
Maz poszedl do pracy a ja sobie wlasnie usmazylam ( i zjadlam) 2 jajka sadzone i dwie kromki chleba:confused:

WISIENKA,MAMA - dobranoc:-)
WISIENKA, IWONKA - oby Wasze małpowate @ przyszły i dały wam dalej się spokojnie starać:tak::tak:

mlodam ja chcę, ja chcę nalewkę, piłam tylko wiśniową a z aronii nie próbowałam jeszcze :-D
Mama, a no nie było mnie tu parę dni. Strasznie napięty weekend miałam :-:)-:)szok::szok::szok: Nawet nie odpoczęłam

hej!
iwonka lepszego humorku życzę(i kto to mówi:eek:):tak::-)
młodam tule raz jeszcze...
lor była łezka wzruszenia:tak::-),oj to moje kochane dzieciątko:-)
nika M ok,odstroił się,że hej:-D
mama ja tez piwko : warka z sokiem:-D
wisienka,iwonka testujcie jeszcze raz,a może...:tak:&&&&&&&&&&&&&
ewcia poszłam na przedstawienie,dzień opieki wzięłam:tak:

DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ:tak::-)

Iwonka bo mi sie udalo baaardzo duzo schudnac i znowu niestety wracam do zlych nawykow...
Mialam sobie tylko kisiel zrobic, ale taki pyszny swierzy chlebek mnie pokusil:zawstydzona/y:

witaj PYSIA- a dzis pisalam,ze daaawno Cie nie bylo na bb:tak:
MLODAM- zywiec wciągam z sokiem wiśniowym:tak:i paczke draży kokosowych zjadlam:sorry2:

wiecie co ,tak mi wolno to wszystko chodzi ,ze mam nerwa i bezsensu bo zanim nadrobie co napisalyscie to Wy produkujecie dalej a zanim mi odpali ODPOWIEDZ- to prysznic zdążylam wziąć:dry::dry:nie wiem o co chodzi:confused::eek:takze musze walnąć laptopem o podloge i może zaskoczy:wściekła/y:papa laseczki i karaluchy!!!

10 razy mi sie pokazuje ze polaczenie przerwane!!!!!!!!!!!!!!nie wiem czy wogole ten post dojdzie:(((((((((((((((((((((((((((((:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pralinka- luzik :D ja wlasnie wciagnelam caly talerz spagetti :D i zaraz ide pod prysznic i spac..
nawet godzina na silowni na nic sie nie przyda.. i jeszcze patrze na muffinki... ech :) lakomstwo...

ok, dobranoc dziewczyny i do jutra ;)

reklama
oj coś mamie się zawiesiły odpowiedzi :-p
wiem wiem pralinko jak to jest :-( ja teraz będę przechodzić na diete proteinową czy tez białkową już sama nie pamiętam jak ona tam się zwie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry