reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja wlasnie czekam na spagetti :D czyli jeszcze czekolade musze dojesc :) uwielbiam slodycze.. niestety ;)

reklama
maggy ja też uwielbiam słodycze to mój nałóg :-) ogólnie lubię jeść
mloda kiepsko ale pewnie przejdzie niedługo no może taka chwilowy dołek i mojego znów nie ma co mnie jeszcze bardziej drażni :wściekła/y:

mama,nika witajcie :-D
mlodam podziel się nalewką. Lubię %ty a jak zacznę staranka tak kończę od razu z nimi :-D:-D

IWONKA ja wiem że jak dołek dopadnie to nie chce czasem puścić:sorry: Trzymaj się;-)
MŁODAM - naleweczka z aronii:-D:-D Pychotka:cool2::cool2:
MAGGY - hejka:-)
MAMA - a ty z tym piwkiem gdzie zniknęłaś:confused::-D

Wykąpałam sie i pożarłam kolację. Za późno na włączenie filmu więc chwile popiszę.:-)
Mama dam znac rano, jak nie zdążę na kompie to wyslę sms. Cos mi rano cięzko wstawać i leżę do ostatniej chwili:-p
ja nic nie popijam tylko herbatkę z żurawiny, mniam:-)
Iwonko nasze @ imprezuja jak szalone, mam nadzieje, ze wrócą na kacu i szybko polecą znowu robiąc fasolince miejsce:-)
mlodam to była raczej wycieczka autkiem, spacerek zmył deszcz a po za tym nie doszłabym na Długą:-D:-D:-D:-D

witaj PYSIA- a dzis pisalam,ze daaawno Cie nie bylo na bb:tak:
MLODAM- zywiec wciągam z sokiem wiśniowym:tak:i paczke draży kokosowych zjadlam:sorry2:

wiecie co ,tak mi wolno to wszystko chodzi ,ze mam nerwa i bezsensu bo zanim nadrobie co napisalyscie to Wy produkujecie dalej a zanim mi odpali ODPOWIEDZ- to prysznic zdążylam wziąć:dry::dry:nie wiem o co chodzi:confused::eek:takze musze walnąć laptopem o podloge i może zaskoczy:wściekła/y:papa laseczki i karaluchy!!!

wisieńko hihi no miejmy nadzieję a jak moja nie przyjdzie w ciągu 10 dni to powtarzam test jak bedzie negatywny idę do gina wymusic na nim badania
a Ty kiedy powtarzasz test??

mamo spiochaj dobrze :tak:

reklama
Iwonko ja jutro powtórzę, choć wiem, ze nie ma fasolki ale przynajmniej będę mieć czyste sumienie. Zapisałam się do gina na 14 czerwca. Będę męczyć go o cykle!
Ide kochane do Pola bo mnie woła, ze się stęsknił i mam do niego iść.
Miłej nocy
mama szczypawki i pchełki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry