reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wieczorkiem:-) My dopiero przybyliśmy do domu - Pati padła w samochodzie:tak:
MŁODAM - tak mi przykro,:-:)-( tulę Cię mocno
BIBINKA - dzieciaczki są wzruszające:tak: a jak mąż?
IWONKA - a co to za dół?
WISIENKA, PYSIA,EWCIA witajcie:-):-)

EWCIA822 - gratuluję!!!!

reklama
Witam:-)
Sorka, że wczoraj nie pisałam, ale pogodziłam się z mężem i byliśmy na randce, cieszyliśmy się sobą i nie miałam czasu.
Co u was?

nika nie wiem czy dół jest spowodowany jedną krechą czy tym że muszę się uczyć czy tym że zatrułam się wczoraj na grilu czy tez tym że ciągle pada a moze wszystkim po trochu :-(

witam sie wieczorkiem:tak:zebranie trwalo godzine,potem pojechalam do piekarni ,potem kolacja,kąpanie dzieci i od 20.00 spia-ja nadrobilam,ale net mi muli-wolno sie strony otwieraja:wściekła/y:

MOTYLEK- cudnie,ze sprawa wyjaśniona;-)

IWONKA- prosze,poczestuj sie jeszcze czekoladką-moze smutki pójda won:tak:

BIBINKA- super,ze przedstawienie udane i mowilam ,ze wzruszenie bedzie:tak::sorry2:a jak M????

WISIEŃKA- czy dasz znac rano jak zatestujesz czy dopiero wieczorkiem jak z pracy wrocisz??:confused::eek:

witam wszystkie pozostale kobietki:tak:teraz siedze z piwkiem-jedno z moich ostatnich wiec sie delektuje:tak::-)

sol- dzieki za regulamin :D

motylek- strasznie sie ciesze, ze juz ok :) czyli wracasz do krk :D

mloda- sciskam Cie mocno! musisz byc silna... dla Taty i dla Mamy.. dla Niej to tez teraz ciezki okres..
zlosliwy guz to jeszcze nie wyrok.. wszystko sie moze poprawic.. wiara czyni cuda..

iwonka- mnie czekolada zawsze pomaga :D

IWONKA - nie smutaj się:no: Raz jest tak że jest gorzej i wszystko się wali ale na drugi dzień świeci słońce i świat wydaje się lepszy:tak::tak: Jutro będzie lepiej zobaczysz;-)
Wielka buźka dla Ciebie:-)

maggy mi też ale teraz tak się obżarłam że aż szkoda słów i ciągle latam do toalety mimo iż wziełam 2 laremidy chyba stara kiełbaska była wczoraj na grilu

nika wiem dziękuję ale czasem jest tak że mimo iż walczy się z dołkiem to on i tak nas dopada i w niego wpadamy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry