reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka - no musi to być cudowne uczucie zobaczyć swoją pociechę na scenie, pewnie łezka w oku ci się zakręciła :happy2:

Ewcia
- wiesz co mi strasznie żal wszystkich ludzi których to nieszczęście dotknęło, oczywiście krew człowieka zalewa jak się słyszy , że nic nie było robione, ale z drugiej strony to ludzie też ryzykują budując dom nad rzeką i jeszcze sobie go nie ubezpieczają:confused:
Całkowicie odmienną kwestią jest to, że z jednej strony jak jest katastrofa to ludzie narzekają, że państwo nie zadbało, nie zainwestowało itd, ale jak chcą inwestować to wielokrotnie ludzie stwarzają problemy. Bo jak nie grinpisy to dziadki ziemi nie sprzedadzą licząc na zdobycie fortuny itd.

Odebrałam dzisiaj firanki i zasłonek do sypialni, jeszcze tylko czekam na zasłonek Matusia, ale tą kupowalam pzrez neta i mi dopiero będa ją szyć.
Lecę robić kolacje, a Radziu będzie mi te firany prasowac hihi
aha no i praca już ostatecznie przyjęta przez promotorke, w sobote mam już jej położyc na biurku oryginał :-)

reklama
Pysia- tak, jednak od sierpnia, czyli miesiąc po Tobie

Bibinka- udało się jednak pójść?? Suuuper, bardzo się cieszę :)
Słonko, zobaczysz, że znajdziesz dobrego ginka, a to cholerstwo pójdzie sobie i będziemy wszystkie krzyczały na porodówce :D

dziekuje dziewczyny za dobre slowo
pysia w wakacje chcemy zrobic piwnice i wylac fundamenty pod caly dom, a w czerwcu chyba ogrodzic dzialke. Reszta w przyszlym roku prawdopodobnie. tak planujemy, a jak nam odbije to w tym moze zaczniemy murowac ;) zobaczymy

Wróciliśmy do domku. Spacer zmienił sie w wyprawę do Obi, gdzie zakupiłam pachnącą Lawendę i masę takich niebieskich dzwoneczków maciupkich. Lawenda pachnie oszałamiająco. Będzie przyjemnie na balkonie w letnie wieczorki posiedzieć z pyszną książką w ręce.:-D
Sol rozumie Cię. Karola nie zrozumie nakazów ale jest coś co działało na Macka od małego do trochę większego chłopca. Jest to super ksiażka Kiedy Pani Złość przychodzi z wizytą "Opoka" / Rodzina, link do tego. Polecam wszystkim mamusią. Książka rewelacja.Jesli dziecko za małe to daje świetne pomysły jak rozmawiać z Krasnalem żeby nas zrozumiał.:-):-)
Sorbuś dziękuję kochana, skąd u ciebie takie przypuszczenia, nie mówię , ze nie chciałabym...:-p:-p
mlodam to dobrze z tą pracą, fajnie, ze masz neta. My byliśmy w Obi na długiej i w tesco. Teraz Pol robi kolację a ja klepię.
Bibinka pewnie się wzruszyłaś. Maciek gra na kilku instrumentach i będzie grał na zakończenie roku szkolnego ze swoim zespolikiem piosenkę zespołu Europa, ta najbardziej znaną, nie pamietam tytułu ale mogę wam zanucić:-p:-p:-pTeraz ćwiczy cały czas na elektryku i... współczuje sąsiadom. :-p:-p:-p
pysia, ewcia buziole na powitania

Lorelain mimo wszystko szkoda tych ludzi :-:)-:)-(
Ewcia, okejos. Ja jestem z deczka nakręcona na bobasa. Wczoraj mojemu powiedziałam, że zwykle kupują kobiety buciki i dają facetowi na znak, że jest w ciąży a ja Mu mówię, że kupię wózek dla dziecka hehe... co się będę jak sobie mogę :-D:-D:-D Nie no oczywiście żart :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Młodam a to fajowo. Gniazko swoje miec będziecie i gitarowo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wisienka, witaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj pysiu a u mnie no co jedna krecha :-( a wczoraj chyba się na grilu zatrułam wymiotowałam strasznie a dziś mam kiebelkowe problemy :-(

Ostatnia edycja:
Pysia iwonka witam
iwonka prosze się natychmiast wykopać!!!Ja wpadłam wczoraj a dzisiaj juz lepiej. Trzymaj sie kochana, za miesiąc testujemy z 2 krechami. Masz @ ja nie mam!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry