reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek i teraz przede mną usychanie z tęsknoty do soboty :-D:-D:-D
Dam radę, jakoś muszę. Kolejny weekend myslę będzie mniej napięty

reklama
pysia zleci nawet się nie obrócisz a juz weekend będzie

maggy do miłęgo - ja też spadam na winko imieninowe hahah mężuś kupił ;-) dziobie teraz że zapomniał o zyczeniach :wściekła/y::tak:

czesc pysia, sol

magyy ja bylam zdziwiona, ze nie udalo sie teraz, dobrze wiem kiedy byla owulacja, bo ja dokladnie czulam, napierdzielalo mnie jak nie wiem co;-) i cztery litery ;-)ale nic to, nie mnozna sie poddawac. mam nadzieje, ze uda sie wczesniej niz poprzednio, że za 2 razem będzie a to juz byloby terazzz hihihih:-D znaczy w tym cyklu.

Sol - a może ona ma za złe że taty w domu tyle nie ma? Czasami dzieci dziwnie reagują...

jsorbek pewnie, że tak, a tymczasem mamy początek tygodnia i ja już 2 godziny nad kawą siedzę i coś mi jej nie ubywa :-D:-D:-D:-D

hmmm co tutaj dzisiaj taka cisza... jak ja neta miałam żółwia to było was tu od zatrzęsienia a jak ja jestem to nikoguśko ... :-(

Jak to nikogusieńko?
Ja cały czas jestem:tak:
Moje dziecię własnie spedza wesoło czas przy lodówce zdejmując i przyczepiajac magnesy:sorry2: więc matka moze sobie usiąśc na jakies 5 minut.
Ale nie mam tak dobrze. Zaraz musze ja karmic i kapiel.

Jakies pryszczole mi wyskakuja na plecach - myślicie, ze to moze byc objaw ciązy?:-D

reklama
hello:tak::-)
cieszę się bardzo,że poszłam na przedstawienie,Ala ucieszona,ciągle zerkała czy na nią patrzę:tak::-).pięknie powiedziała wierszyk,tańczyła w parze z chłopcem:zawstydzona/y::-).wzruszyłam się bardzo:tak:.nakręciłam kamerą całe przedstawienie,a M robił zdjęcia:tak:.dzieci są kochane:tak::-)

mama pewnie zaraz z zebrania wróci:tak:
wisienka dziękuję:tak:,mam nadzieję,że teraz już tylko będzie lepiej:tak:.coś tam w tym necie wyczytała:cool2:???widzę,że Ciebie też jeszcze @ nie odwiedziła:baffled:-oby szybko przyszła,ale lepiej jak zamiast niej fasolka:-)
bunia cieszę się,że są pęcherzyki,teraz dalej do dzieła marsz:-D
meggy77 no w naszym wieku,to więcej się myśli,bo mniej czasu...będzie dobrze:tak:
sol nie wiń się za to,że siedzisz z Karolą w domku.to jest Twoja praca,chociaż wiadomo,że jakbyś pracowała,to byłoby lżej finansowo.teraz się nie denerwuj,bo fasolka tego nie lubi.może któregoś dnia usiądziecie i coś spróbujecie wymysleć,może znajdzie pracę gdzieś bliżej.no nie wiem co Ci powiedziec,mam nadzieję,że lepiej będzie między Karolą,a tatusiem:tak:
pysia witaj!jak tam sytuacja w domku???
marylka oby interesik ładnie szedł mimo pogody;)
malapralinka,dmuchawiec witajcie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry