reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej!

Wisienka odnosnie taty nic wiecej nie wiem ponad to co pisalam. Tak tak do czwartku, już nie mogę się doczekać, szczególnie, że znów będę prawdopodobnie popołudniami sama i będzie mi się dłużyc, bo K podejmuje pracę. Teraz tez sama siedzę bo pojechał się spotkać z facetem-szefem przyszłym;-) i się załadować;-)
pije sobie kawcie i kątem oka ogladam Majke, alez to się ciagnie ;-)

reklama
Sol przecież nie leżysz z tipsami i w różowowych barbi ciuszkach tylko opiekujesz się Karolą, piszesz pracę i hodujesz kropka. Nie miej do siebie żalu

Sol- hmm... no to faktycznie nieciekawie.. niby te 6 dni to nie za duzo..ale jednak.. moze sie pojawi jakas inna mozliwosc? wiem, ze cienko jest teraz wszedzie z praca, ale moze jednak.. tego Ci zycze :)
poza tym ,wierze, ze latwo Ci nie jest..ale teraz musisz byc silna :) dla corci i dla tej malenkiej 'kropki' :)
wszystko sie ulozy! zobaczysz :) glowa do gory! musi byc lepiej :)
ja jestem optymistka z natury.. wierze, ze wszystko ma swoj cel i musi byc ok :)

Sol przecież nie leżysz z tipsami i w różowowych barbi ciuszkach
wisienka- te Twoje teksty :D dobre dobre :D

Sol- wisienka ma racje- nie obwiniaj sie, bo prowadzenie domu i opieka nad dzieckiem to podwojna robota!!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak, ja wiem ze najlepiej by bylo nie myslec, zajac sie czyms innym.,,
Najgorsze jest to ze jestesmy w trakcie kupowania mieszkania, i ja wlasnie nawet o tym mieszkaniu tak nie mysle, tylko kazda wolna chwile czytam i sie nakrecam..

Jak juz kiedys pisalam- w grdniu zaszlam za pierwszym razem, wiec pewnie dlatego teraz tez bym tak chciala...

Od jutra staranka, dzisiaj (11dc) powiedzialam mezowi ze dzisiaj sie staramy...
Ale On ze NIE!!!
Ze powiedzialam ze wtorek to bedzie wtorek:blink:

Od jutra staranka, dzisiaj (11dc) powiedzialam mezowi ze dzisiaj sie staramy...
Ale On ze NIE!!!
Ze powiedzialam ze wtorek to bedzie wtorek:blink:

hahaha :D to teraz Mu powiedz, ze Ty masz racje i ze ma byc poniedzialek :D ahahaha kobieta ma zawsze racje ;)

Hej Dziewczyny!

Znów wyjezdżalismy i nie pisałam czas jakiś. Znów jestem nie w temacie i nie dam rady Was nadrobic bo mi córcia nie daje:-:)-( Cóz...takie zycie... A tak się chciałam z Wami zaprzyjaźnić:zawstydzona/y::-)

Pewnie nie pamiętacie, więc się przypomnę, że 9 dni temu staralismy się o dzidzię. Juz gryzę pazury z niecierpliwości. Test mam kupiony i to chyb abył błąd, bo normalnie nie wytrzymam i go zrobię przezd czasem:-D.
A poza wstretnym zapaleniem pęcherza, zadnych objawów nie obserwuję:-( No moze jeszcze dziwne wzdęcia:sorry2:
W każdym razie mam nadzieję...
Dzis jestem sama , bez męża bo jest strażakim i ma słuzbę wiec mam nadzieje dotrzymac Wam towarzystwa.
Chyba, ze mnie nie chcecie:zawstydzona/y:

hahaha :D to teraz Mu powiedz, ze Ty masz racje i ze ma byc poniedzialek :D ahahaha kobieta ma zawsze racje ;)

Ale zaskoczyl mnie tym
Powiedzial ze zolnierzyki wtedy jutro slabsze beda;-)
Kurcze, moja wina ze tak o tym wszystkim gadam:tak:

Ale szczerze Wam powiem ze nie wiedzialam ze mezus sie tez tak nakreci...
Bo do zblizen dochodzi ale w pewnym momencie jest koniec - bo nie wolno;-)

witaj Dmuchawiec:-)

Tez juz bym chciala wypatrywac objawow..
Trzymam kciuki za \ciebie, zeby @ sie nie pojawila

reklama
malapralinka oby się nic nie poprzestawiało w cyklu, bo obawa wówczas nietrafienia w odpowiedni moemnt. Mi się ostatnio skrócł i był 29 dni a nie 31 i dupa...

hej duchawiec :-)

mama co do powodzi to tylko dzialka, ale szkoda naszej pracy, w większosci rodziców pracy. chociaż ma się to nijak do utraty przez wielu ludzi dobytku życia, czy w tej czy w poprzednich powodziach. Cykam się bo fala wlasnie dzis i jutro w soli i oby zbyt duzych szkód nie narobiła.
A testować to będę w okolicy 16 czerwca ;-) mam nadzieje ze do testowania dojdzie nie tak jak teraz:wściekła/y:dzięki za kciuki.
maran, bibinka dziękuję

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry