reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was wszystkie :-D:-D:-D
Nie było mnie tu parę dni ale wróciłam, zawsze wracam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ale zaskoczyl mnie tym
Powiedzial ze zolnierzyki wtedy jutro slabsze beda;-)
Kurcze, moja wina ze tak o tym wszystkim gadam:tak:

Ale szczerze Wam powiem ze nie wiedzialam ze mezus sie tez tak nakreci...
Bo do zblizen dochodzi ale w pewnym momencie jest koniec - bo nie wolno;-)

heheh dobry

Ślicznie dziękuję Wam wszystkim za życzenia imieninowe
:tak::tak::tak:

Wisienka to kiedy powtórka testu - ja tam ciągle wierzę ze masz fasolinkę czego ci z całego serca życzę

Ewcia gratulację ogromniaste

mama ja też mam nadzieje ze mi da Clo - ja idę w środę to moze razem zaczniemy ;-) a potem razem będziemy testować

pysia i całe szczęście że wracasz - masz tu pisac z nami nawet jak już fasolka będzie - oby była jak najszybciej

dmuchawiec - jak to nie pamiętamy jak pamiętamy ;-) i kciuki cały czas trzymamy

Dmuchawiec- 3mam kciuki :)

mlodam- wlasnie.. oby sie nic nie poprzestawialo.. ja mialam najpierw 26 dni, pozniej 28.. zobaczymy jak bedzie teraz..

Ja to teraz w ogole mam niepewne..
tak po krotce...
w grudniu zaszlam w ciaze, ktora obumarla. W utym mialam zabieg, po czym lekarz przepisal mi tabletki anty. Aktualnie jest to pierwszy cykl bez tabletek. Wiec nawet obserwacja jest trudniejsza bo sluz plata figle...
Ale lekarz kazal czekac do 12 dc i dopiero od tego dnia dzialac.

Maggy - w łeb za pisanie posta pod postem :tak: i ... dzięki :sorry:
Wisieńka - no nie siedzę ale chodzi mi o fakt że Karola tak reaguje na tatę - nic innego - po prostu mi żal go bo nie dość że haruje jak głupi to jeszcze własna córka tak go traktuje :-( Tylko o to mi chodzi. Bo on to robi dla nas i wspieram go jak mogę ale nie wiem jak wpłynąć na Karolę żeby inaczej reagowała jak tata wraca - a ona potrafi stanąć w drzwiach - wydrzeć się na niego i mu "sio" mówić i odpychać żeby sobie poszedł :-(

Spadam się nią zająć bo widzę że jej się nudzi :-p Zajrzę w środę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jsorbek masakra jakaś, weekend mi minął w zastraszająco szybkim tempie, nawet nie zdążyłam odpoczac i dziś praca i teraz mam czas dla siebie. :-D:-D

reklama
Sol to tylko małe dziecko ma różne humory ale nie należy się doszukiwać w niej złych intencji jestem pewna, że gdyby naprawde zdawała sobie sprawę że tatusiowi robi przykrość nie zachowywała się tak - spróbuj jej wytłumaczyć to - nie denerwuj się na nią :sorry2:

pysia no niestety wszytko co dobre szybko się kończy jak weekendy właśnie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry