reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA- dzieki Tobie rowniez milego dnia i przyjemności u dentysty;-)

MARYLA- jak tam utarg???coś sie dzieje czy lipa??:sorry2:

reklama
mama no jak na razie to lipa niestety niby ktoś tam był ale ogólnie to masakra straszna nawet na chodniku za dużo ludzi nie widać :( a mi sie jeść zachciała no ale już mi sie nie opłaca jak półtorej godziny zostało zrobie sobie zaraz kawke to może mi przejdzie :):):)

Moja pani dentystka też wychodzi z założenie że musi mi wszystko zrobić zanim będzie dzidzia i tak mi karze chodzić z każdą pierdółką:) Ale dzięki temu nic większego mi się nei robi:) Najgorsze poleczyla jak jej powiedzialam co planuje:) No ale dziś ósemka:(:( No nic spadam:)

Ja dopiero w czwartek jak @ faktycznie nie przyjdzie i kreska będzie godna pochwalenia to tak oficjalnie zrobię suwaczek ciążowy i ogłoszę wszem i wobec radosną nowinę :)

Co prawda miałam przeczucie tak od tygodnia że jestem w ciąży bo mdłości miałam niespodziewane takie. W drodze do sklepu jeszcze mi się chciało ogórków a jak wróciłam do domu to niedobrze mi się robiło ma sam ich zapach. Poza tym na grillu byliśmy i też mnie zemdliło a potem zajadałam karkóweczkę :)

Ewcia- to GRATULACJE!!! I niech ta druga kreska bedzie mocniejsza za kilka dni!!! :)
mnie tez mdli.. ale to raczej nie to.. :) mam ochote na slodkie, za chwile wcinam kapuste kiszona.. tylko, ze u mnie to sie zdarzalo i wczesniej :D ihihihi ze tez moj zoladek jeszcze to wszystko wytrzymuje :)

wszystkim Joasiom/Asiom/ Joannom wszystkiego Naj :)

Wisienka, jak samopoczucie??

monia_55 - powodzenia u dentysty :)

mama- trzymam kciuki za powodzenie w tym miesiacu :D

Maryla- hmm.... przykra sprawa z tym kotkiem... ja osobiscie nie przepadam za kotkami (ale to z wczesniejszych, zlych doswiadczen)..ale takie malensto niczemu nie winne, tak cierpi.. bidulek...

bibinka- napisz jak przedstawienie :D
Lorelain- mnie bola sutki odkad odstawilam tabletki anty… I zawsze przy owulce mnie bola…

monia będzie dobrze :):) zobaczysz :):) trzyma &&&& żeby nie bolało :)

maggy no ja też nigdy kota nie miałam mój K w dodatku jest na nie uczulony także musze strasznie uważać żeby do pokoju nie znosić sierści bo wiadomo sam zapach czasem wystarczy no ale to takie maleństwo jakoś nie mam serca żeby go zostawić i wstaje do niego w nocy choc ta noc mama wzieła go do siebie i kot śpi w łóżku z mama psem i ojcem :):):):) i wtedy nie miałczy wiadomo ciepło mu ale skubaniec jest dzielny jak nie wiem dziś 3 dzień bez mamy
a ta kotka to chyba poszła gdzieś dalej rodzić kolejne coś nam sasiad mówił i tego olała i nikt jej znaleść nie może masakra ale może da rade a jak nie to przynajmniej będe wiedziała ze próbowałam choć on taki twardziel to mam nadzieje że sie uda - ale masło maślane mi wyszło :)

Ostatnia edycja:
MAGGY77-DZIEKUJE CI- mam nadzieje,ze sie uda bo inaczej bym nie zaczynala;-)ale nie nastawiam sie ze od razu sie uda bo u mnie ciąża latwo nie przychodzi,ale jak juz wszyscy moje haslo znaja- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY tak wiec bedziemy dzielnie walczyc o nasze szczescie:tak:;-),ale dziekuje za kciuki -przydadz sie!!:-p:-p

MARYLKA- to nieciekawie:dry:ja nadal kciuki trzymam i jak bedzie pogoda to i ludzie beda:tak:wiec zycze slonka i pogody ducha-ja tez pije kawe bo glowa peka od tego cisnienia:sorry2:

Sol a gdzie ty jesteś jak Cie nie ma ??

Mój mąż dzisiaj wrócił ze Starachowic. Poprzytulaliśmy się i poszedł na popołudniówkę :-( Wróci kole 21. Wykąpie się - pogadamy chwilę i pójdziemy spać a jutro ma na rano i po pracy odbiera Karolę a ja na 15 do gina nie wiem o której wyjdę bo nie wiem ile poślizgu będzie miał i wieczór dla nas i Karoli. Tak więc chciałam z nim spędzić trochę czasu bo w środę znowu jedzie do Starachowic i wróci w piątek ok 10 i o 13 znowu wyjdzie na popołudniową zmianę :-( wróci o 21 a w sobotę w pracy będzie od 8 do 20 :-( Dopiero niedzielę spędzi z nami w domu cały dzień :-( Karola już nawet się nie cieszy jak on wraca - wygania go :-( A mi cholernie smutno że dziecko nie chce iść do taty na rączki, nie chce go przytulić :-( Mam wyrzuty sumienia że pozwoliłam mu jeździć do tych głupich Starachowic. On jest padnięty, Karola go odpycha :-( A ja tęsknię :-(

Za to panie z przedszkola nie mogą się Karolą nachwalić :-p że grzeczniutka, że urocza, że ślicznie je wszystko kiedy inne dzieci wybrzydzają, że jak tylko włączy się muzyka to Karola zaczyna kręcić dupką i że ładnie bawi się z dziećmi :tak:

Marylka- podziwiam... na pewno latwo nie jest.. szczegolnie, ze maz ma alergie.. to dobrze, ze mama jest taka, ze sie zaopiekuje.. inaczej bys myslala non stop...

mam tyle roboty a jakos checi brak.. dzisiaj rano sie w ogole nie moglam dobudzic.. prawie godzine zwlekalam sie z lozka.. masakra jakas..
na szczescie teraz pieknie swieci slonce.. :)

Sol- a On tam pracuje??? hmm... znam podobna sytuacje... ale facet jezdzil za granice nawet na 10 dni.. po roku malzenstwo sie prawie rozpadlo..ale odbudowalil zwiazek, oczywiscie On zmienil prace i z tej radosci zona zaszla w ciaze i .... urodzila blizniaki :)

fajnie, ze masz taka pocieche z corci..od razu lzej na sercu sie robi.. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewuszki :-D

wizyta nie wiem czy udana. za wcześnie żeby to określić. ale pęcherzyki się klują (nie mierzyła, bo malutkie jeszcze- wkońcu dzis dopiero 7dc). dziś jajeczka były małe jeszcze, ale w obu jajnikach- może będzie podwójna owulka ;-)
testów owu nie kupuję- będziemy się przytulać co 2 dni :-D wizyty kolejnej nie wyznaczała. dostałam tylko recepty na 3 ostatni cykl z clo, w razie gdybym nie zaciążyła. a mam nadzieję, że jednak się uda ;-)
acha, dupka nie dostałam (wyprosiłam :-p ) i mam lutkę dopochwową. a czy zaciążę czy nie to i tak dopiero wizytę bym miała na lipiec bo moja gineczka idzie na urlop :-) powiedziała, żeby małżyk wziął sobie tydzień urlopu na działanie :-p było miło ogólnie- trochę sobie pożartowałyśmy.

i tyle u mnie :-D idę coś zjeść, bo obiadu niet a jeść się chce ;-)

i jeszcze- EWCIA gratuluję :-D :tak:
i życzenia Joannom też składam (żeby nie było, że ja taka zołza, ale u nas się imienin nie obchodzi- chyba że moje :-D Barbary ;-) )
margolcia- trzymam kciuki za kociaka :-) wszystko będzie dobrze :tak: koty to silne stworzenia. nam jeden kiedyś bez łapy wrócił (wiem, okropne) bo widocznie gdzieś w sidła wpadł, ale dało się go do koszyka z kocem, tam leżał z gazą z jodyną i mu jedzenie pod pyszczek dawałam. teraz to on biega szybciej niż inne koty, a w dodatku jest wielkim szefem- ze wszystkimi kotami się gryzie i wygrywa. taki weteran to już pomału, bo ze 4 lata ma.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No poczyatałam, dziś byłyście mniej produktywne.
marylko @ brak, bolą mnie piersi zwłaszcza lewa i brzuch, reszta bez zmian.
jeżynka, ewcia :-)GRATULACJE!!!!!!!!!
Wszystkim Joanną sto lat sto lat:-):-):-)
mama dzięki za smski,dzięki tobie jestem na bieżąco, wracaj szybko z tego zebrania
maggy witaj, ja mam tez takie zachcianki bez powodu i to często. W ogóle jak najjem sie słodkości to chce mi się kiszonego. Czuję się normalnie. Nic mi nie jest po za bólem brzucha i piersi a to przed @. @ dalej nie mam. Psychicznie jestem już w normie. Próbuje dalej!
Lorelain mnie bolały sutki w tym cyklu ok 20 dnia i myslałam , ze to dzidzia ale przeszła wszystko:-(
monia oby bezbolesnie poszło
bibinka ciesze się , zę masz lekarza tak szybko, nie denerwuj się kochana, poczytałam na necie i myślę, ze będzie dobrze:tak:
Sorbuś dla ciebie szczególne sto lat:-)
maran
wiataj nerwusie, mam nadzieję, ze już lepsze samopoczucie:-)
margolciu ty z Panem Kotem masz trening do dzidzi:-D:-D:-D
jol myslę, ze spacerek sie udał mimo smrodku:-)
mlodam mam nadzieję, że z tatem okarze się nie złośliwy. Może w czwartek uda nam sie zobaczyć.:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry