reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja Was zabrałam do kuchni i robię obiadek:-D.
byłam na zakupach i po wyniki cytomegalii...nie wiem co o tym myśleć,aż się poryczałam.wyniki wskazują,że chorobę przebyłam,ale jeden wskaźnik jest wysoki i napisali wskazanie do kontroli.w necie doczytałam,że najbardziej narażeni są nauczyciele i przedszkolanki,a także dzieci w przedszkolach,no i nie ma lekarstwa i przebycie nie chroni przed kolejnym zarażeniem.może to To było przyczyną straty:-:)-:)-(.naprawdę nie wiem co o Tym myśleć...ciekawe co ginek powie w czw

witam wszystkie i trzymam kciuki za wizyty u ginka!!!
iwonka przykro mi,że jedna krecha...

DLA KAŻDEJ JOANNY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!

reklama
BIBINKA- jak masz wskazania do kontroli to dobrze ,ze masz juz umówiona wizyte i za 3 dni moze sie dowiesz co i jak...a wyniki hisopatologii odebralas???nie wiem co Ci napisac z ta chlamydia bo nic o tym nie wiem -nie mialam z tym do czynienia:no:licze,ze ginek.rozwieje Twoje watpliwośći i odpowie na wszystkie pytania:tak:mocno trzymam kciuki bo Ty juz swoje przezylaś z lekarzami i teraz musi byc dobrze:tak::-)
jeszcze troche i bedziesz malowala oko na przedstawienie u córki:tak:;-)to mowisz ,ze w kuchni jestesmy:-D

Witam wszystkie w poniedziałkowy dzień. Słońce się nieśmiało przebija przez chmury.W niedzielę byłam mega niewyspana. Nie dosć że wróciliśmy późno do domu, to jeszcze mojej kocicy się zachciało na dwór pójsć, wiec miauczała. Temu małemu spać sie w koszyku nie chciało, musiałam do siebie przytulić to zasnął,ale jak go odkładałam do koszyka znowu się budził. Także nie pospałam. Ale za to minionej nocy już spał cały czas, dałam ciepły termofor i był spokój. Dzisiaj znowu na zastrzyk do weterynarza pojechaliśmy, następny w środę.

marylka do weterynarza z takim maleństwem idź. Ma małe szanse na przeżycie bez matki.Mleka mu nie dawaj, dobrze pisze martuś o tym masażu i w ogóle zna się bardziej ode mnie. Mi lekarz powiedział , że takie kocie jak ja znalazłam, ma 50% szans na przeżycie. Ma mniej niż miesiąc. Ale ładnie je, załatwia się do kuwety.

mama specjalnie cofnęłam sie żeby zobaczyć zdjecia ogrodu. No super jest, taki poukładany i bez przepychu. bardzo mi się podoba.

Wybaczcie , ale nie nadrobię 3 dni pisania. Tylko niektóre strony przeczytałam.

Solenizantkom wszytskiego najlepszego.
Wieczorem zajrzę znowu to nadrobię dzisiejsze pisanie.

Może ktoś przygarnie kotka?? Jest kochany, wtula się i zasypia na rękach. Uciekam, bo muszę kupić ziemię i posadzić kwiaty na balkonie.

mama ano w kuchni jesteśmy:-D.cytomegalia nie chlamydia(tego nie robiłam):tak:.ja to już naprawdę mam nerwy w strzępach,ryczę z byle powodu:zawstydzona/y:.jak mnie ta ginka jeszcze dobije,to chyba padnę:szok:.z histopatologii nic nie wyniknęło:no:.dziękuję Ci:tak::-)
margolcia witaj:-)

Babinka z cytomegalią jestem na bieżąco więc mogę odpowiedzieć.
Pewnie masz wyższy IGG który świadczy o przebytej chorobie. I jak najbardziej może to byc przyczyna straty Maleństwa:( Jak chcesz mieć pewność to zró awidność cytomegalii i pokarze kiedy mniej więcej bylas chora... Ale pocieszjaące jest to że najstraszniejsze jest pierwotne zachorowanie. Potem jak już nawet zachowujesz to nei jest to tak groźne dla maluszka:)
Mam nadzieję ze troche wyjaśniłam ale napewno lekarz bardziej fachowo Ci odpowie:)

Babinka z cytomegalią jestem na bieżąco więc mogę odpowiedzieć.
Pewnie masz wyższy IGG który świadczy o przebytej chorobie. I jak najbardziej może to byc przyczyna straty Maleństwa:( Jak chcesz mieć pewność to zró awidność cytomegalii i pokarze kiedy mniej więcej bylas chora... Ale pocieszjaące jest to że najstraszniejsze jest pierwotne zachorowanie. Potem jak już nawet zachowujesz to nei jest to tak groźne dla maluszka:)
Mam nadzieję ze troche wyjaśniłam ale napewno lekarz bardziej fachowo Ci odpowie:)

dzięki:tak:.IgM ujemny, IgG 155,2 ze strzałką w górę:-(.toxo IgGteż miałam ze strzałką w górę i chyba też powtórzę,chociaż tam nie pisali konieczności kontroli.

MARGOLCIA- cześć kochana,dziekuje za komplementy a z ogrodem masz racje-dokladnie jest poukladany i bez przepychu-biore pod uwage ze roslinki urosna i musza miec miejsce:tak:ale mam jeszcze na ogrodzie kilka miejsc gdzie moje reka bedzie mile widziana,ale to po wyplacie 10 czerwca wiec jeszcze troche musze poczekać:sorry2:ale jest na co wiec poczekam:-p:tak:czemu wyplata jest raz w miesiecu:-D:-D

BUNIA- trzymam kciuki jest 13.00 pewnie wchodzisz do ginek!!!czekamy na wieści:tak:zycze pieknych pecherzyków!!!!;-):-)

BIBINKA - z cytomelagią nie pomogę:no::no: Miłego przedstawienia Aluni:tak::tak:

MAMA - Ty po spacerku a my mykamy do znajomych;-)
Zamelduję się później:-) Miłego dnia:-):-):-)

SOL, SORBUŚ wszystkiego najlepszego z okazji imienin !!!!! no i wszystkim Dziewczynom o imieniu Joanna :)

ja własnie ogarnęłam sie z obiadem... będzie curry z kurczaka... póki co Ala spi... a ja mam dziś znou nerwa... męża już dziś o p i e p r z y ł a m więc bez kija nie podchodź...:wściekła/y:

reklama
Ja już wstałam, jest mi tak gorąco, że nie mogę spać.:sorry2:
mama tak mnie skusiłaś tą drożdżówką, że była pierwszą o czym pomyślałam po otworzeniu oczu:-D Niestety tu drożdżówek pięknych nie ma, więc zadowalam się bagietką z dżemem:-p
iwonko, przykro mi z powodu 1 kreski, ale póki okresu nie ma nadzieja jest:tak:
Ja się już umówiłam do lekarza, na 3.06. Mam nadzieję, że do tego czasu będzie oki.
Wszystkim Joannom - Wszystkiego Najlepszego:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry