reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Babinka ja miałam podobnie z cytomegalią. IGM ujemna a IGG z oznaczeniem że wysokie.
Ginek mi powiedział że ważne że IGM ujemne. A moja ciocia - lekarka powiedziała zeby poczekać ok 3 tyg i zrobic nowe i zobaczyc czy spada. Wzrosło IGG u mnie ale zrobiłam awidność i wyszło że chorowałam więcej niż 3 miesiące przed badaniem więc dałam sobie spokój:)Mam nadzieję że i Tobie tak wyjdzie:)

reklama
u nas też pora na spacerek ... mam nadzieje, że pomoże, bo słonko moje małe strasznie dzisiaj marudne :-( tylko gdzie tu iść, jak w całej okolicy w ogródkach działkowych stoi mnóstwo wody i smród straszny :no:

Dziewczynki tak na szybko napiszę że zrobiłam dzisiaj test bo @ nie ma i WYSZŁA MI TA DRUGA KRESECZKA BARDZO BLADZIUTKA no więc poczekam tak do czwartku i wtedy zrobię test ponownie.

W sobotę robiłam to było dzień przed spodziewaną @ i nic mi nie wyszło a dzisiaj taka bladziutka, w sumie to z Nicole jak byłam to też taką bladą miałam :)

Ewcia to GRATULACJE!!!!!!
Nieważne jaka ta druga jest ważne że jest:)

bb77 historia dobra z kobietą:-)
bunia kciuki zaciśnięte&&&&&
zapmarta, z tym lekarzem to porażka. Żeby czekać tak długo?? Może doktor i dobry, ale ja wolałabym poszukać kogoś mniej obleganego, a kto będzie pod ręką w razie czego. Może popytaj znajomych o innego dobrego gina?
Jol, trzymam kciuki&&&&
Ewcia Gratulacje!!!!! Moja też bledsza wyszła więc sobie jeszcze powtórzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- przepraszam,nie wiem skąd mi sie wziela ta chlamydia:confused::confused::confused::confused:moze dlatego ze kumpela mi ostatnio pisala ze idzie robic badanie wlasnie na chlamydie:sorry2:a z cytomegalą tez nie pomoge bo mi wyszlo ujemne i dalej nie wnikalam,ale jaz Ci monia pomogla wiec si:tak:

JOL- wspolczuje tego co tam u Was sie dzieje:-:)-(u nas pada od godziny,wiec my juz nigdzie nie wyjdziemy,tylko pojedziemy po Zuze,ale to jeszcze troche:tak:

EWCIA822- to po cichu gratuluje:tak::tak:wstaw fotke-ocenimy i nacieszymy oko:tak::-D

JEZYNKA- mowisz ,ze od razu pomyslalas o drozdzowce:)))u mnie sa naprawde smaczne i niebezpiecznie dobre...zawsze sobie mowie-kupie chleb i wychodze...i wychodze z chlebem i 2 drozdzowkami:):):):)

Ostatnia edycja:
monia55 zobaczymy co ginek powie,ale pewnie i tak powtórzę badania i jeszcze tą awidność.jaki to jest koszt,pamiętasz?
maran może fasola daje o sobie znać,oj te hormonki:tak:
jeżynka mnie było ciągle baaardzo gorąco na początku ciąży:tak:
jol szkoda,że nie macie gdzie wyjśc na spacerek
ewcia gratuluję:tak::-)

bibinka może ja tam sama nie wiem, ale nerwowa jestem jak cholera...
ewcia no to superasnie gratuluje :)

reklama
Ja dopiero w czwartek jak @ faktycznie nie przyjdzie i kreska będzie godna pochwalenia to tak oficjalnie zrobię suwaczek ciążowy i ogłoszę wszem i wobec radosną nowinę :)

Co prawda miałam przeczucie tak od tygodnia że jestem w ciąży bo mdłości miałam niespodziewane takie. W drodze do sklepu jeszcze mi się chciało ogórków a jak wróciłam do domu to niedobrze mi się robiło ma sam ich zapach. Poza tym na grillu byliśmy i też mnie zemdliło a potem zajadałam karkóweczkę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry