-Lorelain-
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EWCIA- u mnie tez cala nasza rodzinka czeka-my i dzieciZuza juz wybrala imie dla brata-Rysiudla siostry Hania(na dzien wczorajszy)-przychodzi co kilka dni i pyta-mamo urodzisz mi Rysia albo Hanie(zalezy od dnia);-)i powiem Ci ze bycie w ciąży uzaleznia i moze dlatego tak tez nogami przebieram na swoje starania:-)bardzo sie ciesze razem z Toba!!!cudnie ,ze rodzinka tak czeka-to duze wsparcie i ze wszystkim sobie poradziciemoj mąż w piatek przyniósl misia przytulanke i mówi ze to dla trzeciego maluszka-rozczulil mnie,mam nadzieje ,ze nam szybko sie udaRównież przesyłam serdeczne życzenia dla wszystkich Joaś
mama05 - superowo się czuję, i bardzo się cieszę. Już nie mogę się doczekać zmian w mieszkaniu i przygotowań dla maluszka. Moje dziewczynki też są zachwycone i czekamy do czwartku. Nasza decyzja była podejmowana wspólnie z dziewczynkami więc cała rodzina się cieszy. Nicole już planuje jak będzie się maleństwem zajmowała itp. Już od dawna mamy zaplanowane jak sobie poradzimy na początku z odprowadzaniem dziewczynek do szkoły.
Wydawałoby się, że przy kolejnej ciąży popada się w rutynę bo to już nie to co pierwsze wyczekiwanie itp. ale to nieprawda, cieszymy się ogromnie
MLODAM- moze bedziemy sie razem chwalic-pewnietez testujesz w polowie czerwca????a dzieci juz git-dziekuje:-)a za tate trzymam kciuki-badz dzielna.i z ta powodzia -bardzo mi przykro ze Ciebie tez to dotyka w jakims stopniu.trzymaj sie!!!!mama moze razem sie bedziem chwalic ;-)
a jak tam synek?
co do taty to czekamy na jeden wynik, ktory powie czy to zlosliwiec czy nie. mam nadzieje ciagle, ale chyba nie bedzie dobryvh wiesci. tata nie spi duzo, je mozna powiedziec ze ma apetyt, ale moze to po lekach. jest drazliwy, pobudzony. nie pali. moze to powod pobudzenia, choinka wie.
my z dzialki zebralismy sobie miete i magii, bo to nie wiadomo fala idzie i moze zalac nam te dzialeczki. juz zamkneli droge z soli do miejscowosci w ktorej sie mamy budowac... szok co za zywiol.
My dzisiaj na obiad mamy łazanki
Jade po obiedzie na uczelnie bo musi mi promotorka przyjąć prace przed wydrukiem, a jeszcze muszę przepuścić przez plagiat i mam stresa.