reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jsorbek to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji imieninek:)

Karolcia może jeszcze za wcześnie na test... poczekaj troche i zrób faktycznie w niedzielę:)

Zamparta współczuję! To co z tym Twoim lekarzem to się trzeba do końca roku zapisywac i planowac że akurat w dniu wizyty się w ciąży będzie?? Szok!! Mój ginek tez tak ma ale w luxmedzie to maja rzut rejestracji co 3 tygodnie. I ja zawsze się nazapisuje a potem jak mi nie pasuje to 2 dni wcześneij odwołuję bo inaczej bym sie nie dostała:wściekła/y: akurat monitoruję owulkę tak... A powiedz to prywatnie czy państwowo?

reklama
zapmarta- niestety nie znam dobrego gin'a w wawie.. mieszkalam tam 4 lata ale do gina' zawsze chodzilam jak jezdzilam do domu- do Krakowa..
a jakby ktoras chciala dobrego gin'a w krakowie to polecam na ul. Urzedniczej:

http://ginekolog-krakow.republika.pl/

Robiłam rano i wyszedł negatywny, to jest mój 24dzień cyklu, to teraz powinnam chyba zrobić w dniu spodziewnej @?

Najgorsze jest to czekanie... :(

Jeszcze jedno mam pytanko, czy przy bólu jajników jaki mam teraz powinnam mieć plamienie? Czy ono nie zawsze występuje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj a skąd pomysł że przy bólu jajników musi byc plamienie???

niektóre kobiety mają plamienie przy owulacji
ale ogólnie nie powinno być zadnych plamień

Ostatnia edycja:
KAROLCIA-test za wczesnie a plamienie moze byc ,ale nie musi-ja nie mialam:no:

ZAPMARTA-:szok::szok::szok::szok::szok:NA WRZESIEŃ????????????? porazka,ale oblegany szpital:sorry2:powodzenia w zalatwianiu po znajomości:tak:

IWONKA2B- ciesze sie ze czekoladka poprawila Ci humor:tak:bedzie si zobaczysz;-)

mama, oby w takim razie mój wykresik wyglądał jak Twój z Zuzą :-)

zapmarta, ja zawsze chciałam 2, najlepiej rok po roku ... oczywiście ustaliliśmy z M, że decyzję podejmiemy dopiero po porodzie i pierwszych tygodniach z maluchem, bo baliśmy się trochę, jak sobie poradzimy ... ale szybko wiedzieliśmy, że baaardzo chcemy braciszka albo siostrzyczkę dla małej :tak:oby się udało ...

a co do wizyty u gina, to jakieś jaja normalnie :szok::szok::szok: walcz o swoje, bo tak być nie może ... nawet gdybyś się miała u samego dyrektora szpitala o wizytę upominać ... a jak nie pomoże to idż na SOR jak Twój gin bęzdie miał dyżur i powiedz, że się źle czujesz ... będą musieli Cię przyjąć !!! i potem wyznaczyć kontrolne wizyty ;-)

teraz z lekarzami to jest tragedia u mnie na zwykla wizytę do gin czeka się prawie 2 miesiace a do internisty trzeba wiedziec 2 dni wczesniej ze sie zaczoruje
paranoja w tym kraju:wściekła/y: a najgorsze jest to że tyle kasy zabieraja nam z pensji:wściekła/y:

reklama
SOL, SORBUŚ wszystkiego najlepszego z okazji imienin !!!!! (jeśli pominęłam jeszcza jakąś Asię to b.przepraszam),

Monia, ja chciałam się zapisać do poradni przyszpitalnej, zależy mi na opiece lekarskiej właśnie tam, bo chciałabym tam rodzić. Nic nie płaciłabym, bo to na NFZ.

wiesz ja pracuję z lekarzami i kilku z nich tam pracuje, więc myślę, że się zapiszę tylko za głowę się złapałam jak mi babka powiedziała, że pierwsze zapisy na wrzesień.

ja mam jeszcze abonament w prywatnej firmie med, ale nie chcę tam chodzić.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry