reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama Dobrze, że dzieci już się czują dobrze:-) A na drożdżówkę jutro chętnie wpadnę:-)

reklama
Hej Agnieszka, jak tam dzionek minął?

Witaj jeżynka:)
Dzionek minął wspaniale,prawie cały dzień grillowaliśmy,przyszła moja dobra koleżanka ze swoim także nagadałam się i naśmiałam,fajnie było:-D Szkoda że weekend się skończył,jutro do pracy no ale za tydzień będzie kolejny.
Moje dziecię wyczerpane po dzisiejszym dniu już śpi,mąż czyta książkę a Ja mam laptopa dla siebie :tak::-D

A co u was dziewczyny?

Dzisiaj pogoda piękna wszędzie:-) Ja dziś odpoczywam bo jutro zaczynam nocki w pracy.

JEZYNKA- pewnie wlatuj na drozdzowke-mam tu na prawde pyszne i duuuze:tak:;-)

AGNIESZKA-hejka;-)

ja wlasnie siedze z henne na brwiach:-)

witaj agnieszko fajny dzień spędziliście a teraz macie smakowity wieczorek. Ja juz wykapana i wybalsamowana czekam na Pola i idziemy się poprzytulać. Troche rozczarowanie przeszło i nabieram zapału do dalszych staranek. Nie wiem tylko co z @, bo dalej jej nie ma. My dzień spedziliśmy milusio i spokojnie. Jutro praca, nie
wiem jak będzie to wyglądało w związku z powodzią, no ale raczej będziemy normalnie pracować. Myslę, ze nawet pewnie łódką musiałabym pływać w razie powodz.:-D:-D:-D
mama szczypawki i miłych snów:-)Ja też robiłam brwi przed chwilą:-D:-D:-D
jeżynko czy juz mnie zaakceptoawałaś na face, aaaa widzę że tak blondyneczko sliczna

Kusisz Mama, kusisz:-)
Ja też sobie muszę hennę zrobić, a po nockach do fryzjera;-)

reklama
JEZYNKA,WISIEŃKA,AGNIESZKA- lece spac wiec papa i karaluchy:tak:Wisieńka-dzieki za szczypawki-bedzie mi sie lepiej spalo:tak::-D:-D do jutra lejdis:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry