reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam popołudniowo i dzięki za trzymanie kciuków:-)
Wisienka, póki nie ma @, jest zawsze nadzieja;-)

reklama
WISIEŃKA- no to oby do wtorku :) zatestujesz z Iwonka2b :)) i dobrze ze sie umawiasz do ginek.nie ma na co czekac...
a nasza BIBINKA pewnie w objeciach męża :):):)))

jezynko a pewnie, ze tak , jeśli nawet nie teraz to na pewno w czerwcu sie uda w końcu mam urodziny:-):-):-)Trzymam za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, chociaż myslę, ze tobie juz sie udało

Mam nadzieję Wisienko, ale jeszcze boję się cieszyć. Gdybym poczekała jeszcze 2 dni to bym się nie zastanawiała teraz:sorry2:
maranatha, no słonko dziś bardzo mocne było, to fakt:-)
Dziewczyny jeżeli ktoś ma konto na facebooku, to zapraszam:-)

jeżynko ja mam mozesz mnie poszukać. I wiem jak to jest niby sie nie mysli a jednak....
mama dzięki. A dlaczego ja nie mogę zaprosic nikogo do przyjaciół?????

Ostatnia edycja:
Wisienko, ja też myślę, ale tez nie chcę się rozczarować. Wysłałam Ci link do mojego profilu na priv:-)

WISIEŃKA- jesli chcesz kogos dodac do przyjaciól to klikasz na avatar tej osoby i tam mas DODAJ DO PRZYJACIÓL ,klikasz w to i po chwili Ci sie wyswietli czy wyslac zaproszenie do tej osoby:tak:powodzenia:-D a moje dostalaś???

JEZYNKA- a jutro poprosimy fotke pieknego testu i pamietaj ze my tu czekamy na wiesci:tak:;-)

Tak mama dostałam i juz przyjełam. Dzieki
jeżynko wysłałam ci zaproszenie na face
Ide pod prysznic. Jeszcze wpadnę przed senkiem

reklama
JEZYNKA- super,to czekam jutro:tak:pewnie nie bedziez mogla spac z wrazenia;-)

ja mykam sie myc i zaraz sie klade bo caly dzien na powietrzu mnie wymęczyl-dzieci padly jak muchy i mnie tez zmeczenie dopada:tak:
dzieci juz praktycznie zdrowe-Zuza jutro idzie do przedszkola.jak Ja odwioze zajade do piekarenki po świerze drożdżówki i przybywam do Was z kawką:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry