reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
STOOKROTKA- papa,milego pluskania-ja walcze z NK- cos mi sie wolno otwiera:dry:
BLACKDIAMOND- Tobie rowniez papa-milego biegania a pozniej piwkowania :))

reklama
Ja tez uciekam....:sorry2: P. wyciąga mnie na spacer. Grzech nie skorzystać :-p Tym bardziej, że rzadko mu się zdarza, przeważnie to ja Go wyciągam:))) Miłego wieczorku;-)

:-)iwonka, stookrotka, black dobranoc:-)
nikusia wpadłas jak po ogień. Miłego wieczorku kochana:-)
mama tam są też programy o budowaniu domów, urządzaniu wnetrz, chirurgi otyłości i rodzinie z 5- raczkami:-)Lubię to oglądać. Pol mnie wysmiewa:-p:-pMówi, ze to wszystko rezyserowane ale co mnie to obchodzi czy reżyserowane czy nie mi sie podoba:-)
Zrobiłam krokieciki z kapusta i grzybami na jutro. Tylko je odsmażę i będzie obiadek gotowy. Na kolację kanapeczki wiosenne z sałatą, wędliną, pomidorkiem, ogóreczkiem, rzodkiewką i jajkiem. MNIAM:-)

WISIEŃKA- no to kanapeczki mniem:tak:a krokiety malam w sobote tyle ze z mieskiem:tak:
a ja walcze z NK-chce obejrzeć fotki Stookrotki ,ale tak mi muli net,ze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moje krasnale juz chrapia a my na tvp2 kabaret ogladamy:-):-D

mama z mięskiem tez lubię. Ja oglądam jakieś bzdurki, Maciek je a potem do kąpieli a POL... Wpadł w ta grę po uszy. Dam mu troche czasu bo mam i kompa i telewizor dla siebie a potem cos pooglądamy i do łóżka. Jutro do pracy a poniedziałki ze swej natury są ciężkie:-):-):-):-):-)

Witam się wieczornie,

ja korzystałam z pogody i byłam u swoich dziadków. Karol brykał po ogrodzie, a ja za nim, żeby chociaż połowa roślin przetrwała sezon.
jeżynka, czekam aż jutro potwierdzisz że są dwie krechy (po cichu oczywiście gratuluję).

mnie mdłości opuściły i też miałam akcję, że może zatestuję, ale po pierwsze testu brak, a po drugie @ brak. Dałam sobie spokój.

uciekam, bo mężulek zapowiedział pyszną kolację a potem mamy randkę rozbieraną, więc pewnie wlecę jutro z pracy.

ściskam was babeczki.

Zapmarta miłego bzykubzyku. Twoje krechy były tak wyraźne, ze mozesz miec pewnośc co do fasolki.:-):-):-)Uściski i miłej nocki:-):-):-)

doczytałam :)
jezynka wierze, że to fasolka :) i jutro bede gratulować...
wisienka ja miałam zawsze długie i nieregularne cykle... a czasem jeden czy dwa w roku wypadały bo były bezowulacyjne... miałam coś z tym zrobić, ale zaszłam w ciąze z Alą i dałam spokój... no a teraz miałam chyba owulacja 15/16 maja więc może akurat będzie drugi ludzik a jak nie to będziemy dalej sie starać... nie chce sie nakręcać i stresować...
zapmarta my też dziś cały dzien na dworze... u nas lato to sie zjarałam na czerwono i czuje, że mnie kark piecze, Ale posmarowałam wiec ona nie poparzona a siebie samą... NIE i teraz cierpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurcze jak sie tak duzo na raz przeczyta to później sie nie pamieta co to sie komu chciało odpisać... dlatego przepraszam, że niektórych pominęłam... ide zaraz Ale usypiać i może póxniej jeszcze wpadne Was poczytać chwile...

ZAPMARTA- witam i żegnam skoro zmykasz-milego przytulania:tak:;-)fajnie,ze dzien na powietrzu spedzony:tak:

WISIEŃKA- a Ty bedziesz ponawiala test???skoro @ nie ma to moze za 2,3 dni warto??:sorry2:

MARAN- witaj raczku:)) nie zazdroszczę bo wiem jak to jest...

Ostatnia edycja:
reklama
maran witaj. Co lekarze mówili o tych cyklach. Jaki powód?? Posmaruj się maslanką:-p:-pPomaga:tak:
mama mam ciągle test w domku bo kupiłam jeden a Pol drugi. Jesli nie będzie @ to powtórzę i zobaczę na kiedy jutro mnie zarejestrują do gina:tak:Czuję sie po prostu normalnie. Myślałam wczora, ze będzie@ a tu niespodzianka.:-(Myslę, ze powtórzę we wtorek jakby co:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry