reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się poniedzialkowo:)

Nawet się nie zabieram za nadrabianie bo 40 stron nie dam rady:( Zresztą nawet za bardzo czasu nie mam bo musze popracować troche:( Tak więc wybaczcie że nie będę doczytywać:) Postaram się za to od teraz być na bieżąco, przynajmniej do końca pracy:)

Jeżynka ja tam widzę drugą kreskę:) A jak 27 dc dopiero to jeszcze może być taka słaba:) Tak więc GRATULACJE:):) Jak miło zacząć tydzień od takich wiadomości:)

reklama
Dziewczyny to jest test zrobiony parę minut temu w 27dc. Druga kreska jest choć blada, więc nie wiem czy się mogę już cieszyć? Patrzę na ten test i płakać mi się chce, jak sobie pomyśle, że się udało...

Witaj, ja sie nie znam na testach ale widac druga kreseczke. Ja ja nawet widze a nie mam szkiel kontaktowych ubranych :-) Bardzo mozliwe ze Twoje staranka sie zrealizowaly :) Trzymam kciuki z calej sily bo nie jestem ekspertka zeby potwierdzic na 100% to co widze. Czy tak czasami bywa ze druga kreska jest jasniejsza jak sie jest w ciazy? Przepraszam ze pytam ale nie mam za bardzo doswiadczenia :sorry2:

No ta kreska jest blado różowa u mnie na teście. Jak ostatnio testowałam to 2 kreski wyszły mi dopiero 4 dni po @. Za 2-3 dni zatestuje znowu.
jsorbek współczuję mrówek, mama zna jakiś sposób jak je wytępić więc Ci napisze.

no pewnie, że powtórz za dwa trzy dni - ale będzie dobrze - trzymam mopcno kciuki
a ostatnio testowałas kiedy miałas juz fasolkę ??

jaewa - na początku jest jaśniejsza potem ciemnieje dopiero

jaew, może być jaśniejsza kreska, gdy wykonujesz test we wczesnej ciąży i poziom hormonów beta hcg nie jest jeszcze wysoki. Na instrukcji właśnie pisze, że każda kreska choćby słaba oznacza ciążę. U mnie jak teraz patrzę to ma bladoróżowy kolor i jest wyraźniejsza od wczorajszego testu.
jsorbek, testowałam, ale pozytywny zobaczyłam dopiero 4 dni po @.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaew, może być jaśniejsza kreska, gdy wykonujesz test we wczesnej ciąży i poziom hormonów beta hcg nie jest jeszcze wysoki. Na instrukcji właśnie pisze, że każda kreska choćby słaba oznacza ciążę. U mnie jak teraz patrzę to ma bladoróżowy kolor i jest wyraźniejsza od wczorajszego testu.
W takim razie chyba powinnas sie cieszyc :) Serdecznie gratuluje i nie zapeszam :) Zobaczysz za pare dni kreseczka bedzie baaardzo wyrazna :) Trzymam mocno kciuki z drugiej polkoli :)
Strasznie Was przepraszam ale nie mam polskich liter :-(

Witam się z rana:))
Jeżynko Ja tam widzę słabiutką drugą kreseczkę:)))))
To jest 27 dzień cyklu także myślę że jak powtórzysz za 3,4 dni to kreska będzie zdecydowanie wyraźniejsza i myślę że już możesz się cieszyć:))
Gratuluję kochana:))

witam sie i od rana
JEŻYNKA-Gratuluje!!!!!!!!!!!!
:tak::tak:
jest 2 kreska i na bank sie udalo ,wiec ciesz sie kobietko;-):-)a my razem z Toba:-Dpieknie nam sie tydzien zaczal:tak:jutro Iwonka2b i Wisieńka:-)kto nastapny????

mama ty walczyłaś z mrówkami ???? Jak masz jakiś sposób to błagam pomóż bo mi włażą do domu jakoś i jak ich szybko nie wytępię to oszaleję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

SORBUŚ- ja walczylam z mrowkami ale na ogrodzie-polewalam goraca woda z dodatkiem soli:eek:wiec albo zrob to pod domem ,albo kup proszek na mrowki i wysyp tam gdzie wchodza-przy drzwiach,pod balkonem igdzie tam jeszcze,tylko zeby Maja sie tam nie bawila:no:
no i widze 2 dni do konca hormonów:tak:;-)

AGNIESZKA,JAEWA- witam slonecznie z kawka(drożdzowke juz zjadlam);-)
Domi siedzi kolo mnie-wcina jodobule i puszcza mi oczko:-):-):-)mój uroczy syn!!!!!
Zuza w przedszkolu.

Powiem Wam, że jeszcze to nie dochodzi do mnie, że się udało, choć w sercu radość jest.
mama dzięki. Masz rację trzeba się cieszyć:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama witaj ;-)

No tak tydzień zaczął się nam wspaniale,oby było fasolek co raz więcej.
My nie długo będziemy bukować bilety na prom także jak tylko zabukujemy to umawiam się na wizytę do ginekologa,chcę Ją już mieć za sobą i zacząć spokojnie starania.Mój M bardzo już chce,jestem taka szczęśliwa bo widzę jak mnie wspiera i słodko mówi o powiększeniu rodziny:)

Mama jaka pogoda u was dziś?
Domiś słodki chłopaczek,będzie łamał tymi oczętami dziewczynom serca na bank :tak::-D

reklama
bb77 witaj:)
Ja tam się nie przejmuję że niedziela i piorę,wieszam pranie w ogrodzie.Wiesz jak w tygodniu człowiek pracuje to czasu brak więc wykorzystuję na to weekendy i wieszam w ogrodzie nie przejmując się innym :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry