reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama czuj się cała w szczypaweczkach:-p:-p:-p
Ja tez juz zmykam. Oglądam ciąże z zaskoczenia:-)Potem juz tylko przytulaki s spanko. Do jutra popołudnia.:-):-):-)

Dobranoc wszystkim, które już poszły lulać:-) Ja jeszcze sobie posiedzę;-)

Czesc dziewczyny ja dopiero wstalam...hmmm chyba tylko Ty jeżynka jeszcze siedzisz :)
Mam nadzieje ze mialas udana niedziele. Przepraszam jeszcze nie czytalam wszystkiego, musze nadrobic :) Teraz ide pod prysznic a Tym ktore jeszcze nie spia zycze spokojnej nocki;-)

wisienka lekarz mi nic konkretnego odnośnie tych cykli nie powiedział poniewaz ja byłam na rutynowej kontroli i tak tylko napomkniałam o tym, więc babeczka powiedziała, że warto by było to unormować bym późniaj jak zechce miec dziecko, nie miała problemów i wypisała mi orgametril w jakichś tam proporcjach w stosunku do cyklu, ale już nie pamietam jak to było bo to już ok. 2 lat temu było no i miałam to brać 3 cykle, skonczyłam w marcu a w maju poczęła sie Ala wiec już później nie byłam z tą spawać bo i przez ciąze @ nie było a płodnośc wróciła mi dośc późno bo Ale karmiłam piersią i właściwie pierwszy @ miałam dopiero w marcu tego roku... wiec jak widzisz nawet nie było kiedy iść bo teraz nie wiem jeszcze jakiej długości mam cykle ten z marca był 34 dniowy, ale obecny wydaje mi sie, że może być 30/31 dni bo owulka była w 16 dniu cyklu... więc jesli nie bede w ciązy to sie okaże ile ma ten cykl... ale licze, że @ powinien przyjśc między 31 maja a 03.czerwca a jesli nie przyjdzie to będzie dzidzia :)

no dobra ja sie zbieram do spanka i wszystkim również zyczę dobrej nocki :)

jeżynka czekamy jutro na pozytywne wieści od Ciebie

buziole, papa

O jestem pierwsza ?? :szok:

jezynka jak test ?????

mama widziałas moja odpowiedź - oglądałam zdjęcia :-)

tecik2405.jpg

Dziewczyny to jest test zrobiony parę minut temu w 27dc. Druga kreska jest choć blada, więc nie wiem czy się mogę już cieszyć? Patrzę na ten test i płakać mi się chce, jak sobie pomyśle, że się udało...

jeżynko - to gratulację ogromniaste kochana - ja tam widze sliczną delikatna kreseczke :-D:-D:tak::tak:

mama ty walczyłaś z mrówkami ???? Jak masz jakiś sposób to błagam pomóż bo mi włażą do domu jakoś i jak ich szybko nie wytępię to oszaleję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No ta kreska jest blado różowa u mnie na teście. Jak ostatnio testowałam to 2 kreski wyszły mi dopiero 4 dni po @. Za 2-3 dni zatestuje znowu.
jsorbek współczuję mrówek, mama zna jakiś sposób jak je wytępić więc Ci napisze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry