reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Patrze przez okno i taka piekna pogoda. Nie wierzę, ze jutro ma lać.:szok:
mama i co oglądałaś ciążę z zaskoczenia, ostatnio było o kobiecie w granicach 60 lat! Urodziła zdrowe dziecko!
WISIEŃKA- tez nie wierze ,ze jutro ma padac:dry:i niestety Tomi mowi ze nie mamy tego kanaly-mamy 100tys.a tego nie:no::sorry2:
u nas zaczelo padac:wściekła/y:

STOKROTKA- ide na NK- zaakceptowac:tak:

reklama
mamato będę ci opowadac:-p:-p
Szkoda, ze nie masz, tam są fajne programy. Zarejestrowałam sie na 28 dni tam mozna robić wykresy z tempki, że tak powiem wirtualnie:-D:-D

Jeżynka co za nowina:)))))))jestem pewna, że jutro posypią się gratulacje:-):-):-):-) czego Ci z całego serducha życzę;-) Trzymam kciukasy &&&

Iwonka - kciuki cały czas zaciśnięte &&&&& :-)
mama - to pewnie cudownie weekend spędziłaś:tak: w pięknym ogrodzie z rodziną, ajjjjj:sorry2:

Zapmarta
- GRATULACJE :-)
Wisienko - tak, masz rację, niedziela ma to do siebie, że człowiek już żyje dniem jutrzejszym - praca:confused2: Przydałoby się jeszcze kilka dni wolnego.... a w tym oczywiście piękne słoneczko:tak:

Dziewczynki, pozdrawiam Was Wszystkie Serdecznie:-)

w pierwszym cyklu, czyli jakas nadzieja jest:tak: ale Wam zazdroszcze tych ogrodow, my mamy mieszkanko, ale park niedaleko i rzeczke wiec nie jest zle:-) w srode lece do polski!! czy caly czas ma lac w przyszlym tygodniu? tak liczylam na ladna pogode...no i te powodzie!:no:

iwonko25 wygląda na to, ze fasolki się posypią:-)
Mam nadzieję, ze szybko minie ten tydzień i będzie słoneczny weekend a potem juz tylko 3 dni i 4 dni wolnego:-):-):-):-)

Hej dziewczyny:-):-)
U nas super pogoda więc dużo spacerów dziś było:tak: Trzeba korzystać bo zapowiadają zmianę pogody:wściekła/y::wściekła/y:
MAMA - wczorajsza wycieczka super;-) zrobiliśmy sobie piknik w pięknym miejscu nad fiordem:cool2:
WISIENKA - niezłe hasło 'zestrusić':-D:-D
STOKROTKA, BLACKDIAMOND - witajcie:-):-)

A dziś wpadłam na chwilkę życzyć Wam miłego niedzielnego wieczorku:tak::tak:
Pati skończy oglądać bajki potem M. jej poczyta, a ja mykam pod prysznic i muszę się wybalsamować bo mam randkę z mężem:cool2::cool2::rofl2::rofl2:

Do jutra kochane:-):-)

WISIEŃKA-pewnie ,opowiadaj-Tom mowi ze kiedys mielismy a teraz nie mamy tego kanalu:sorry2::-(zaluje bo lubie takie programy:tak:fajnie,ze bedziesz robila wykres wirtualnie:-Dnowoczesna:tak::-D:-Dja notesik:tak:;-)

NIKA- przyjemności z mężem0ja wczoraj zaczelam starania-choc jeszcze troche do dni plodnych to przeciez nie bede sie przytulac tylko w te dni:no::-)
fajnie,ze wycieczka udana:tak:

dziewczynki ja idę się popluskać w wannie :))) a potem lulu :) jakaś zmęczona jestem tym dniem :p Buziaki i miłego pisanka :)

reklama
papa STOOKROTKA!:-) ja tez powoli sie zbieram...chyba zamiast na basen pojde na silownie troszke pobiegac na biezni...a potem piwko, czyli to co zrzuce to przybiore z powrotem:-D ech...buziaki babeczki, zmykam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry