reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam;-)

Ale produkcja:szok: Muszę się brać za nadrabianie....

Mam w końcu chwile dla siebie, jakoś na porządki mnie dzisiaj wzięło, a później goście, no i w między czasie angielski wkuwałam:blink: Także jestem zmęczona :hmm:

Mam nadzieję, że niedziela upływa Wam milutko:))))

oo, no to ZAPMARTA gratulacje!!! Wiem, WISIENKA, wiem, dlatego ostatnio dosc intensywnie sie dzieje:-) zobaczymy, co z tego wyjdzie, nie chce sie stresowac, jesli nie uda sie od razu, ale ciezko o tym nie myslec!! bo juz nawet zaplanowalismy wakacje za rok, jak juz dzidzia sie urodzi:-D wiec nie ma wyjscia, musi sie udac!:tak:

MAMA wysłałam :))) Masz śłiczne fotki ;) A teraz jesteś blondynką czy masz ciemne włoski?

STOOKROTKA- teraz jestem brązowa:tak::-D:-D:-Dte pierwsze fotki sa aktualne jesli chodzi o fryzure i kolor wlosów:tak:ide na NK:tak:
BB77- rowniez zycze takiej bezproblemowej calej ciąży:tak::-)a z testem to normalne-wierz mi,ja tez po m-cu w ciazy z Zuza zrobilam:tak:

BLACKDIAMOND- WITAM CIE,NO TROCHE CIE NIE BYLO-JEZYNKA DZIS MIALA SLABA 2 KRESKE -JUTRO ZNOW TESTUJE NA POTWIERDZENIE,ZAPMARTA- jest w ciazy i SOL:tak::-Dnie wiem na kim stanelo jak do nas zagladalas??:-)

Witaj Iwonka25. Niestety niedzielka sie kończy i powrót do pracy. Jak sobie pomyślę co mnie czeka w tym tygodniu to chcę się zestrusić:-p:-p:-p

hej MAMA:-) a wiecie moze jak dlugo dziewczyny sie staraly? moze ktorejs sie udalo od razu??!! czyli 3 babeczki zaciazyly, tak? SUPER:tak:!!
Ale mam piekna pogode! od raoku takiej nie bylo tutaj na wyspach!:-D

ahaaa w brązie ;p a ja teraz w blondzie ;p to się zamieniłyśmy kolorkami ;))) ślicznie wyglądasz :)
MAMA doszło do Ciebie moje zaproszenie na nk?

WISIEŃKA- zycze ,zeby tydzien w pracy szybko zlecial i znów weekend:tak::-D

STOKROTKA- tak ,udalo Ci sie mnie dodac do przyjaciól;-):-)

IWONKA-witam Cie kobietko:happy2:u mnie bardzo mily ,rodzinny weekend-prawie caly czas na ogrodzie:tak:

hej MAMA:-) a wiecie moze jak dlugo dziewczyny sie staraly? moze ktorejs sie udalo od razu??!! czyli 3 babeczki zaciazyly, tak? SUPER:tak:!!
Ale mam piekna pogode! od raoku takiej nie bylo tutaj na wyspach!:-D
NIE WIEM jak Jezynka,ale Zapmarta i Sol w 1 cyklu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrze przez okno i taka piekna pogoda. Nie wierzę, ze jutro ma lać.:szok:
Idę zrobic jakąś kolacyjkę rodzince. Maciek zaraz wróci a Pol ma zawiechę nad jakąś strategią ale też na pewno zgłodniał;-)
mama i co oglądałaś ciążę z zaskoczenia, ostatnio było o kobiecie w granicach 60 lat! Urodziła zdrowe dziecko!

reklama
tak kochana mamo :) udało mi się dodać Cię do przyjaciół na BB :) a teraz ja wysłałam Ci zaproszenie do znajomych na naszej-klasie . Bez zaakceptowania mojego zaproszenia nie bedziesz mogła obejrzeć moich zdjęć , bo mam takie ustawienia :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry