reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj właśnie , nigdy nie ma tak jak się chce. Ale ja jestem dobrej myśli coś czuję , że niedługo wszystkim nam się uda :D

MAMA napisz mi w wiadomości prywatnej imię i nazwisko to znajdę Cię na NK :))))

reklama
stokrotka nieraz mi się śmiać chce z tego jej mądralowania:-D
wisieńka szkoda,że tak długo musisz czekać,ale mam nadzieję ,że warto.

ja robię ostatnie podejście do ginka z mojego miasteczka.kobitka jest na emeryturze,słyszałam o niej ,że gburowata,ale podobno niezły fachowiec i ma usg w gabinecie.kosz wizyty ok.80 zł.moje dwie koleżanki prowadziła w ciązy i b.zadowolone są.zobaczymy,może tym razem się nie zawiodę:baffled:.przeczytałam,że jedna dziewczyna po zabiegu tak długo @ nie dostawała i okazało się,że skrzep ma i wszystko blokował...

MAMA chyba udało mi się dodać Cię do przyjaciół na BB prawda? Bo ja się jeszcze nie znam na wszystkim tu opcjach :p Ja nie mam tu żadnych zdjęć , tylko na Naszej -klasie :p

Ok :) Poczekam :)

BIBINKA , ale śliczny NOWY suwaczek :D PIĘKNIE !!!!

mama,stokrotka dzięki:tak:.taki wiosenny:-)

mój M nadjeżdża,ma mi dać znać czy po niego podjechać,więc uciekam;).

MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ WSZYSTKIM!!!

Ostatnia edycja:
mama napisałam może nieskładnie:-pNie mam objawów @. No właśnie to zawsze tak działa, ze jak zaczynasz chcieć w moim przypadku czytaj móc mieć dzidzie to coś się pier...dziuli:wściekła/y:Mam nadzieję, ze tobie nic sie nie pomiesza i ze zatestujemy razem pozytywnie w tym miesiącu:-):-):-)
bibinka moja ginka bierze 100, ma usg trans w gabinecie, w sumie to jest centrum zdrowia kobiet i jest tam wiele gabinetów i w każdym usg trans. Jest tam jak w przychodniach na filmach. Gabinet ma przebieralnię z bidetem, toaletą i różnymi cudami, lekarze wychodzą po ciebie do pocvzekalni i prowadzą na badania, potem odprowadzają. Cała kurtuazja. Nawet kibel się sam czyści:szok:Nigdy nie miałam poważniejszych kłopotów zdrowotnych ze strefą gin, więc było oki. Teraz nie wiem jak by było ale zdziwił mnie ten tekst ZA ROK. Ja nie mam czasu czekac roku.:szok::szok::szok::szok:Mam nadzieję, ze trafisz na odpowiedzialnego lekarza i szybko cię zdiagnozuje i pomoże:tak:
bb obys tak się czuła przez całą ciążę, takie cudowne 9 m. Życzę ci tego z całego serduszka:-)
Stookrotka tez mam nadzieję, ze w końcu wszystkie będziemy fasolkowe, każda w wymarzonym cyklu:-):-)

MAMA wysłałam :))) Masz śłiczne fotki ;) A teraz jesteś blondynką czy masz ciemne włoski?

hej dziewczyny;-) dluugo mnie nie bylo, ale podczytywalam w wolnych chwilach, choc nie mialam czasu na pisanie:sorry: teraz chwilka wolnego, potem ide na basen! zaczelam, ze tak powiem, aktywne staranka pare dni temu, a komus udalo sie zaafasolkowac? widze, ze Wisienka czeka na @, a moze jednak fasolinka??? cos czuje, ze bedzie duzo pozytywnych tescikow niedlugo:tak:

reklama
hej dziewczyny;-) dluugo mnie nie bylo, ale podczytywalam w wolnych chwilach, choc nie mialam czasu na pisanie:sorry: teraz chwilka wolnego, potem ide na basen! zaczelam, ze tak powiem, aktywne staranka pare dni temu, a komus udalo sie zaafasolkowac? widze, ze Wisienka czeka na @, a moze jednak fasolinka??? cos czuje, ze bedzie duzo pozytywnych tescikow niedlugo:tak:

Witaj kochana, życzę ci owocnych staranek. Ja testowałam i ani fasolki ani @. A jak u ciebie?Masz teraz płodne! Powodzenia. Ostatnio zafasolkowała Zapmarta.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry