reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- ;-)pewnie padną:tak:powoli bede sie zabierala za "odstawianie" Dominikowi tej drzemki bo jak jest ladna pogoda to nie ma sily zeby Go do domu zaciągnac:no::-)chyba ze bedzie brzydka pogoda i wynudzi sie w domu to bede Go kladla.a my sie nie obrazimy jak Ciebie nie bedzie wieczorkiem:-pbedziemy tesknily ,ale wiadomo,ze mąż wytęskniony wiec pewnie bedzie jakis pajaczek albo dwa-jak u nas wczoraj:rofl2::rolleyes2:

STOKROTKA DZIEKUJE :tak::tak:wszyscy tak mówią,ze Zunia do mnie podobna i jak patrze na moje fotki to faktycznie-mala ja;-)

reklama
stokrotka dziękuję,dobrze:tak:.u nas też ładnie,siedzimy z małą same cały weekend,więc jakieś atrakcje muszę jej zapewnić:tak::-).dobrze,że pogoda dopisała,także był rowerek i place zabaw:-).Wy też widzę po spacerku:-).ciekawe czy taka pogoda się utrzyma:sorry:

mama może coś tam się u nas wypajączkuje,zobaczymy:cool2::cool2:.mam nadzieję,że Ala wcześnie uśnie:-).a moja Ala sama sobie odstawiła drzemkę dzienną w wieku 1,5 roku:sorry:.ona wogole samodzielna jest:-D

Ostatnia edycja:
hej hej ;))

no i uciekam niestety
muszę synka opstrzyć trochę :)

Pa girls
pozdrawiam MOOOCno!

WISIEŃKA- czy ja dobrze doczytalam ze dostalas @????????

KINGA- papa,przyjemności o tworzeniu fryzurki u Filipa:))

Ostatnia edycja:
paa Kinga miłego wieczorku:tak:
bb77 dobrze,że nie mieszkacie przy jakimś większym zbiorniku wodnym:tak:

No widzisz mama czyli mam oko ;) Naprawdę ślicznotki z Was , a i chłopakom NIC nie brakuje :)))) Bibinka no tak , troszkę pospacerowaliśmy bo ostatnio taka pogoda to skarb :) Mam nadzieję ,że tak już zostanie ładnie :) Fajnie , że Twoja Alunia taka samodzielna ;) Pewnie lżej Ci przy pewnych sprawach jak z niej taka mądrala mała :))))

mama Nie nie dostałam, moze źle napisałam albo zle zrozumiałaś. Myślę, ze coś jest nie tak z cyklami.:no:bibinka no ja w sumie tez po tabsach jestem ale aż takich nigdy nie miałam, 29-31 dni zwykle.:confused:
Zaczęły mnie trochę piersi boleć, może jednak @ przyjdzie. Najgorsze to, ze do tego nowego gina min. 2 tyg trzeba czekać:szok:
kinga miłego fryzjerowania
stookrotka robiłam test w 30dc, w dniu spodziewanej @ i jedna krecha więc teraz to hormony albo stres albo nie wiem co.
U mojej ginki w standardzie zawsze jest usg. trans i nigdy nic nie wypatrzyła , zawsze było wszystko w porządku. Teraz byłam 3 tyg temu na badaniach gino, cyto, usg piersi i robiłam badania krwi, hormonów itp. Wszystko w najlepszym porządku a cykle dalej nierówne.:confused:
bb u nas odra jest wielgachna a te rzeczki do których jest sofka wyglądają jak odra dawniej.A kozanów szkoda gadać. A w tamtym roku chcielismy kupić mieszkanie na parterze na kozanowie ale ktoś nas ubiegł. Ten blok zalany na jakieś 1,5 metra, więc mieliśmy szczęście:-(

Wisienka w takim razie nie wiem co może się dziać , ale nie martw się , wszystkie badania masz zrobione i są w jak najlepszym porządku więc nie ma co się denerwować . Może to troszkę stres , a może test się pomylił i jednak bije drugie serduszko? :))) Bądz dobrej myśli :)

reklama
STOOKROTKA- tak jest-masz oko:tak:

WISIEŃKA- czyli nie masz @:-(bo napisalas " u mnie @ objawow brak"wiec myslalam ze dostalas-a swoja droga jak to jest-ze jak sie nie staramy to wiadomo kiedy owulka bo jajnik naparza i cykle regularne a jak zaczniemy sie starac to wszystko wariuje???:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry