reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a mnie mija 40 dzień po zabiegu i @ brak:-:)-:)-(.w tym tyg muszę zaliczyć ginka,ale z pewnością nie mojego:wściekła/y::wściekła/y:.
zmykam do mojej marudy:-).
udanego popołudnia życzę:tak:

reklama
bibinka dobry pomysł, by wziąśc dzień opieki:-)
mama, przed por miałam okres co 26 dni tak więc termin @ wypada na jutro wg tego, ale teraz cykle mi się rozregulowały. Ostatni cykl trwał 30 dni. Podejrzewam, że owulacja była 13-14maj. Testa zrobię rano na pewno bo nie lubię czekać w niepewności. Miałam robię we wtorek(iwonko przepraszam:zawstydzona/y:), ale nie wytrzymałam:-p

BIBINKA- cudnie ,ze taka decyzja- Ala bedzie zadowolona jak zobaczy oboje rodziców:tak::-D:-) milego dnia i dla Ciebie-ja lece,ale kompa mam wlączonego i co jakis czas zagladam;-)

JEŻYNKA- bedzie dobrze i na pewno beda wyrazne 2 kreski:))trzymam kciuki i czekamy rano na potwierdzenie od Ciebie :):):):))))

Ostatnia edycja:
hejo :) Już dawno mnie nie było tu , bo coś mi komp szwankuje ;/

No no jeżynko kochana moja ;) Jutro będzie dzień do świętowania coś czuje :D SUPER :) OPS SOL przepraszam , przez przpadek znów popełniłam 3 punkt regulaminu ;/ ale i tak staram się już pilnować ;)))a u nas w Bydgoszczy Wisła się niebezpiecznie podniosła , jezdziliśmy zobaczyc i byłam przerażona jaka to siła jest.... brrrr

BB77 faktycznie strasznie duże te kulki gradowe :szok:. MOgło boleć jak ktoś nie zdążył dobiec do domku:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. King jest tak oblęzony, ze nie było 6 miejsc dla nas więc poszedł tylko Maciek z kuzynem. A my ciołki zamiast zarezerwować bo nowość liczyliśmy na szczęście. To mamy domek.
bibinka no fajna ginka. Nic nie mówiła na temat moich latek. No ale chodze do niej juz kilka lat i wie, ze ja szybciej nie mogłam.:tak:Teraz jednak idę do gina w przychodni niedaleko mego domku. Chodzi tak koleżanka i mówi ,. ze jest świetny. W sumie to moja ginka powiedziała, ze jak nam nie pójdzie do roku to żebym przyszła do niej. Zaskoczyła mnie tym i trochę zawiodła. :confused: Ja tam nie chcę czekać tyle czasu, bo jeśli jest cos nie tak to chciałabym wiedzieć. Faktycznie długo już nie masz @. Obyś trafiła na fajmego gina.
Tak myślę, ze może cykle ustawiły mi się na dłuższe po tych anty:-)
stookrotka witam:-)
mama rozkoszne popołudnie. U nas też dziś miło. A obiadek mi sie udał palce lizać. I uwielbiam kolędrę:-)
jeżynka&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
U mnie @ i objawów brak, czyli powtórka z tamtego miesiąca. W tamtym miałam cykl 35 dni. Może już taki będzie. Ale to jakieś nienormalne. Czy któraś z was ma takie długie cykle??????????????????:confused::confused::confused:

jeżynka, iwonka 3mam kciuki za wsze pozytywne testy! :)

u mnie okej:) pogoda piękna a my prawie cały czas poza domem.
W tygodniu wybieramy się do kina z młodym na Disco Robaczki:)) bedzie fajnie na pewno.
No i tyle.. wszystko okej poza tym.
Zalatana jestem i tyle;)

Pozdrawiam was forumowiczki!

Witaj stokrotka:tak:;-)no fakt dawno Cie nie bylo-fajnie ,ze wlecialaś:tak:dzis maly ruch bo wszystkie kożystaja z pogody:-)ja tez caly dzien z rodzinka na ogrodzie-nawet Domi nie mial drzemki tak sie dobrze bawią:tak:Tomi umyl,poodkurzal i wyszorowal autko,bylam z dziecmi na rowerach i zaraz jeszcze na plac zabaw skoczymy:tak:pozdrawiam!!

do napisania wieczorkiem:cool2:

KINGA- witam zalataną kobiete :)))

WISIEŃKA- masz racje-rozkoszne popoludnie-w ogole caly weekend:)) ja mam cykle 26-28 dni nigdy nie mialam nawet 30 dni...najwazniejsze to trafic na dobrego ginek.ktory nie bedzie czekal z dzialaniem niewiadomo jak dlugo!!

Ostatnia edycja:
Wisienka ja nie mam długich cykli u mnie to tak 26 - 28 dniowe. A może Ty zafasolkowałaś? ;D

hej kinga i stokrotka:tak:
bb77 grad niczego sobie,mógł niezłe szkody wyrzadzić.a strumyczek nieźle "urósł":szok:
wisieńka oby ten nowy ginek też był ok:tak:.ja miałam takie cykle po odstawieniu tabsów w czerwcu zeszłego roku.najpierw cykle 2x60 dni:szok:,a potem po 32-35:baffled: i tylko plamienia-ale to przez te moje jajniki zatorbielone pewnie.
mama to dzieciaki padną,a Wy pajączkujecie:-D:cool2:

a ja czekam na mojego M,nie widzimy się od piątku rano,więc pewnie wieczorem mnie nie będzie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Mama właśnie widzę , ze tu słaby ruch :) widzę , że Wy korzystacie z dobrej pogody , my właśnie też wróciliśmy ze spacerku długiego a teraz odpoczywamy , mąż przez Tv a ja przed laptopem :) a tak w ogóle kochana Ty moja muszę Ci powiedzieć że masz rozkoszną rodzinkę , a córeczka to normalnie skóra z Ciebie zdjęta identyko ! Śliczna !!! :)))))

Hej Bibinka ;) A jak tam dzionek mija u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry