- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
bibinka dobry pomysł, by wziąśc dzień opieki:-)
mama, przed por miałam okres co 26 dni tak więc termin @ wypada na jutro wg tego, ale teraz cykle mi się rozregulowały. Ostatni cykl trwał 30 dni. Podejrzewam, że owulacja była 13-14maj. Testa zrobię rano na pewno bo nie lubię czekać w niepewności. Miałam robię we wtorek(iwonko przepraszam), ale nie wytrzymałam
mama, przed por miałam okres co 26 dni tak więc termin @ wypada na jutro wg tego, ale teraz cykle mi się rozregulowały. Ostatni cykl trwał 30 dni. Podejrzewam, że owulacja była 13-14maj. Testa zrobię rano na pewno bo nie lubię czekać w niepewności. Miałam robię we wtorek(iwonko przepraszam), ale nie wytrzymałam
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA- cudnie ,ze taka decyzja- Ala bedzie zadowolona jak zobaczy oboje rodziców:-) milego dnia i dla Ciebie-ja lece,ale kompa mam wlączonego i co jakis czas zagladam;-)
JEŻYNKA- bedzie dobrze i na pewno beda wyrazne 2 kreski)trzymam kciuki i czekamy rano na potwierdzenie od Ciebie )))
JEŻYNKA- bedzie dobrze i na pewno beda wyrazne 2 kreski)trzymam kciuki i czekamy rano na potwierdzenie od Ciebie )))
Ostatnia edycja:
Stookrotka
Zaangażowana w BB
hejo Już dawno mnie nie było tu , bo coś mi komp szwankuje ;/
No no jeżynko kochana moja Jutro będzie dzień do świętowania coś czuje SUPER OPS SOL przepraszam , przez przpadek znów popełniłam 3 punkt regulaminu ;/ ale i tak staram się już pilnować ))a u nas w Bydgoszczy Wisła się niebezpiecznie podniosła , jezdziliśmy zobaczyc i byłam przerażona jaka to siła jest.... brrrr
BB77 faktycznie strasznie duże te kulki gradowe . MOgło boleć jak ktoś nie zdążył dobiec do domku
No no jeżynko kochana moja Jutro będzie dzień do świętowania coś czuje SUPER OPS SOL przepraszam , przez przpadek znów popełniłam 3 punkt regulaminu ;/ ale i tak staram się już pilnować ))a u nas w Bydgoszczy Wisła się niebezpiecznie podniosła , jezdziliśmy zobaczyc i byłam przerażona jaka to siła jest.... brrrr
BB77 faktycznie strasznie duże te kulki gradowe . MOgło boleć jak ktoś nie zdążył dobiec do domku
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka
Fanka BB :)
Witam. King jest tak oblęzony, ze nie było 6 miejsc dla nas więc poszedł tylko Maciek z kuzynem. A my ciołki zamiast zarezerwować bo nowość liczyliśmy na szczęście. To mamy domek.
bibinka no fajna ginka. Nic nie mówiła na temat moich latek. No ale chodze do niej juz kilka lat i wie, ze ja szybciej nie mogłam.Teraz jednak idę do gina w przychodni niedaleko mego domku. Chodzi tak koleżanka i mówi ,. ze jest świetny. W sumie to moja ginka powiedziała, ze jak nam nie pójdzie do roku to żebym przyszła do niej. Zaskoczyła mnie tym i trochę zawiodła. Ja tam nie chcę czekać tyle czasu, bo jeśli jest cos nie tak to chciałabym wiedzieć. Faktycznie długo już nie masz @. Obyś trafiła na fajmego gina.
Tak myślę, ze może cykle ustawiły mi się na dłuższe po tych anty:-)
stookrotka witam:-)
mama rozkoszne popołudnie. U nas też dziś miło. A obiadek mi sie udał palce lizać. I uwielbiam kolędrę:-)
jeżynka&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
U mnie @ i objawów brak, czyli powtórka z tamtego miesiąca. W tamtym miałam cykl 35 dni. Może już taki będzie. Ale to jakieś nienormalne. Czy któraś z was ma takie długie cykle??????????????????
bibinka no fajna ginka. Nic nie mówiła na temat moich latek. No ale chodze do niej juz kilka lat i wie, ze ja szybciej nie mogłam.Teraz jednak idę do gina w przychodni niedaleko mego domku. Chodzi tak koleżanka i mówi ,. ze jest świetny. W sumie to moja ginka powiedziała, ze jak nam nie pójdzie do roku to żebym przyszła do niej. Zaskoczyła mnie tym i trochę zawiodła. Ja tam nie chcę czekać tyle czasu, bo jeśli jest cos nie tak to chciałabym wiedzieć. Faktycznie długo już nie masz @. Obyś trafiła na fajmego gina.
Tak myślę, ze może cykle ustawiły mi się na dłuższe po tych anty:-)
stookrotka witam:-)
mama rozkoszne popołudnie. U nas też dziś miło. A obiadek mi sie udał palce lizać. I uwielbiam kolędrę:-)
jeżynka&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
U mnie @ i objawów brak, czyli powtórka z tamtego miesiąca. W tamtym miałam cykl 35 dni. Może już taki będzie. Ale to jakieś nienormalne. Czy któraś z was ma takie długie cykle??????????????????
K
Kinga85
Gość
jeżynka, iwonka 3mam kciuki za wsze pozytywne testy!
u mnie okej pogoda piękna a my prawie cały czas poza domem.
W tygodniu wybieramy się do kina z młodym na Disco Robaczki) bedzie fajnie na pewno.
No i tyle.. wszystko okej poza tym.
Zalatana jestem i tyle
Pozdrawiam was forumowiczki!
u mnie okej pogoda piękna a my prawie cały czas poza domem.
W tygodniu wybieramy się do kina z młodym na Disco Robaczki) bedzie fajnie na pewno.
No i tyle.. wszystko okej poza tym.
Zalatana jestem i tyle
Pozdrawiam was forumowiczki!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Witaj stokrotka;-)no fakt dawno Cie nie bylo-fajnie ,ze wlecialaśdzis maly ruch bo wszystkie kożystaja z pogody:-)ja tez caly dzien z rodzinka na ogrodzie-nawet Domi nie mial drzemki tak sie dobrze bawiąTomi umyl,poodkurzal i wyszorowal autko,bylam z dziecmi na rowerach i zaraz jeszcze na plac zabaw skoczymypozdrawiam!!
do napisania wieczorkiem
KINGA- witam zalataną kobiete ))
WISIEŃKA- masz racje-rozkoszne popoludnie-w ogole caly weekend) ja mam cykle 26-28 dni nigdy nie mialam nawet 30 dni...najwazniejsze to trafic na dobrego ginek.ktory nie bedzie czekal z dzialaniem niewiadomo jak dlugo!!
do napisania wieczorkiem
KINGA- witam zalataną kobiete ))
WISIEŃKA- masz racje-rozkoszne popoludnie-w ogole caly weekend) ja mam cykle 26-28 dni nigdy nie mialam nawet 30 dni...najwazniejsze to trafic na dobrego ginek.ktory nie bedzie czekal z dzialaniem niewiadomo jak dlugo!!
Ostatnia edycja:
Stookrotka
Zaangażowana w BB
Wisienka ja nie mam długich cykli u mnie to tak 26 - 28 dniowe. A może Ty zafasolkowałaś? ;D
hej kinga i stokrotka
bb77 grad niczego sobie,mógł niezłe szkody wyrzadzić.a strumyczek nieźle "urósł"
wisieńka oby ten nowy ginek też był ok.ja miałam takie cykle po odstawieniu tabsów w czerwcu zeszłego roku.najpierw cykle 2x60 dni,a potem po 32-35 i tylko plamienia-ale to przez te moje jajniki zatorbielone pewnie.
mama to dzieciaki padną,a Wy pajączkujecie
a ja czekam na mojego M,nie widzimy się od piątku rano,więc pewnie wieczorem mnie nie będzie
bb77 grad niczego sobie,mógł niezłe szkody wyrzadzić.a strumyczek nieźle "urósł"
wisieńka oby ten nowy ginek też był ok.ja miałam takie cykle po odstawieniu tabsów w czerwcu zeszłego roku.najpierw cykle 2x60 dni,a potem po 32-35 i tylko plamienia-ale to przez te moje jajniki zatorbielone pewnie.
mama to dzieciaki padną,a Wy pajączkujecie
a ja czekam na mojego M,nie widzimy się od piątku rano,więc pewnie wieczorem mnie nie będzie
Ostatnia edycja:
reklama
Stookrotka
Zaangażowana w BB
Mama właśnie widzę , ze tu słaby ruch widzę , że Wy korzystacie z dobrej pogody , my właśnie też wróciliśmy ze spacerku długiego a teraz odpoczywamy , mąż przez Tv a ja przed laptopem a tak w ogóle kochana Ty moja muszę Ci powiedzieć że masz rozkoszną rodzinkę , a córeczka to normalnie skóra z Ciebie zdjęta identyko ! Śliczna !!! ))))
Hej Bibinka A jak tam dzionek mija u Ciebie?
Hej Bibinka A jak tam dzionek mija u Ciebie?
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: