reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
malapralinka dzięki:-) no jeden twój teścik podobny do mojego. Tylko naczytałam się teraz by nie robić testów przed @, bo i tak może być wczesne poronienie mylone z okresem. Hmm poczekam z 2-3 dni i powtórzę test. aż mi się ręce trzęsą. Tak to jest jak się czegoś pragnie.

reklama
Witam niedzielnie:-)
agnieszko masz przecudnego synka, bedzie kiedys łamał kobiece sera :tak:
Iwonko dziękuję Ci bardzo:))

Dziewczyny ja już nie wiem. Zrobiłam sobie dziś ramo kolejny test i wyszedł dosłownie cień drugiej kreski. Powtórzyłam kolejny i słaba kreska wyszła ale po 15 min więc się nie liczy. Zrobiłam więc kolejny test i tam wyszły druga kreska ale taka bladzioszka...:zawstydzona/y: i już sama nie wiem. K. mówi żebym się nie nakręcała. Może poczekam do wieczora lub jutra i powtórzę?

Jeżynka kochana radziłabym powtórzyć test jutro z samego rańca z pierwszych siusków i jutro koniecznie daj nam znać:)
3mam mocko kcioukasy za fasoleczkę:))

Dziewczyny Ja wpadłam tylko na chwilę,my dziś cały dzień się grillujemy,mamy cudowną pogodę więc odpoczywamy,jemy,gramy w piłkę itd.normalnie żyć nie umierać :tak::happy2:

Zajrzę do was po porze obiadowej albo wieczorkiem,mam nadzieję że będzie nas więcej na bb bo jak widać prawie wszystkie gdzieś wybyły :tak:;-):-)

Życzę wszystkim słonecznej niedzieli !!

malapralinka dzięki:-) no jeden twój teścik podobny do mojego. Tylko naczytałam się teraz by nie robić testów przed @, bo i tak może być wczesne poronienie mylone z okresem. Hmm poczekam z 2-3 dni i powtórzę test. aż mi się ręce trzęsą. Tak to jest jak się czegoś pragnie.

Niby prawda, ale ktora z nas jest w stanie wytrzymac;-)??
Teraz juz wiesz ze doszlo do zaplodnienia, nie musisz robic jutro czy pojutrze testu zeby to powierdzic.

Ja pamietam ze co szlam siku, (mimo ze test wyszedl ale bylam przed @) to za kazdym razem obawialam sie czerwonego koloru...

Tera uzbroj sie w cierpliwosc i odczekaj spokojnie do czasu kiedy @ mialo by nadejsc...

Bedzie dobrze, bo dlaczego mialo by byc inaczej?;-)
Tak jak mowilam, cichutko gratuluje i trzymam kciukasy

jeżynka myslę, ze sie doczekałaś! Spokojnie zrób test z rannych siusków. Tyle miałaś bladych kreseczek, że pewnie wyjdzie juz grubaśna. Trzymam %%%%%%%% .
My lecimy troszkę się urodzinnić. Do napisania

hej poobiednio:-).
Ala wyszalała się na rowerku,objechałyśmy wszytskie okoliczne place zabaw:tak::-).jak dopisze pogoda,to póżniej znów wyjdziemy:tak:
jeżynka to ja po cichu gratuluję i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy,albo wtorkowy test:tak::-).oj ta kobieca intuicja:-)
mama dziś pewnie tez cały dzień na dworku,co???
aga miłego grillowania:tak:
wisieńka super,że wypad się udał:tak:.fajnie,że masz takiego lekarza ginka,który nie dołuje Cię wiekiem,że trzeba było wczesniej itd.niektórzy tacy są...
bb77,sorbuś,małapralinka witajcie:tak:

Ostatnia edycja:
witam sie po obiadku-my dzis mintaja wciągnelismy -pychotka:tak::-)

teraz zrobilam kawke bylam w cukierni po ciacho i idziemy na ogrod wypić pod naszym bzem;-)

JEZYNKA- co ja tu czytam:confused:gratuluje po cichu a jutro jak powtorzysz na pewno bedzie wyrazna krecha i pogratuluje glośno!!cudownie:tak::-Dkolejna styczniówka czy juz lutówka???:-)

BIBINKA- witam Cie:)) pewnie ze dzis tez caly dzien na ogrodzie:)) trzeba kożystać o znów ma padać :( wlecialam po ciast i na bb,ale widze,ze wszystkie na spacerkach i dobrze:)))) mam nadzieje ,ze z Ale lepiej...

Ostatnia edycja:
Dzięki Kochane za kciuki:-)
Kupiłam sobie 2 testy już i rano chyba znowu zrobię, bo jeszcze nie wierzę:zawstydzona/y: Jak rano będzie pozytywny to wtedy chyba dopiero się ucieszę, na razie mam obawy. Jakby się udało to termin lutowy, ale początki 1-3 luty by był.

jeżynka będzie dobrze:tak:.ja rodziłam w lutym,jest ok:-D
mama z Alą nie wiem o co chodzi.w nocy kaszel,a w dzień ok,tylko kicha czasem,ale zatoki zapchane:-(.nie będę jej kisić w domu przecież.aha,zdecydowałam się,że biorę na jutro dzień opieki na to przedstawienie Ali:tak:.no chyba,że będzie znów kaszleć w nocy ,to pójdziemy do lekarza i L4:tak:.miłego siedzenia pod bzem;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry