reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam niedzielnie:-)

wisieńko dziekuję u mnie @ nadal nie ma więc jest jakaś szansa ale mam coraz silnijsze skurczę w dole brzuch zwłaszcza z prawej strony :-( przeczuć nie mam żadnych ale myslę że sie nie udało:-( no nic jak coś to nastepnym razem się może uda

agnieszko masz przecudnego synka, bedzie kiedys łamał kobiece sera :tak:

jaewa wcale często nie próbujemy bo go cały tydzień nie było:wściekła/y: więc po tym zmęczony nie mógł być
ale i tak go w nocy obudziłam:zawstydzona/y::-p

jeżynko a jak u Ciebie?? PRZYSZŁA @?? BO JAK NIE TO NADAL JEST SZANSA :-)

jak tam humorek u Was??? u mnie cieplutko dziś :-) idę na grila :-)

Ostatnia edycja:
reklama
maggy moja gin mówi to samo. Wiare i nadzieje to ja mam ale z drugiej strony to jestem raptys i chce już, teraz, natychmiast:-p:-p:-pZ drugiej strony przed starankami robiłam wszystkie badania i jestem zdrowa jak ryba, więc nie wiem co mi z tymi cyklami sie porobiła. Myslę, ze to może byc jeszcze ewntualnie stres z pracy:confused:
maran wiataj kochana:-)
sorbuś tez mam takie znajome po 40 z dzieciakami ale to wszystko wpadki a jak wiadomo wpadak to inna reguła:-DJa nie panikuje raczej bo to jeszcze za szybko. Martwią mnie te cykle:-(jedynie:-(. My dzisiaj w planach obiadek w domciu a potem spacer jesli pogoda pozwoli, chcemy nad odrę pojechać zobaczyć jak to wygląda. Potem King of Persia i jakies lody :-):-)Ajak będzie lało to pogramy w scrable albo kości zamaist spacerku. Ja ma troche prasowania ale tylko 1 koszyczek:-)Wieczorkirm film na łózeczku. Może wpadną jacys znajomi na ciacha i kawkę.:-):-):-)Albo sister!:-)

no ja dzis dałam popis sztuki kulinarnej:-)Uzyłam całego zestawu ziół, które uprwiam na balkonie.:-D:-DMam nadzieję, ze nie przedobrzyłam. Zapachy są nieziemskie:-)

Wisienka no my też chyba kino tylko Disco robaczki :-D:-D:-D - dziecie w innym wieku
Co do moich znajomych to nie były wpadki właśnie także głowa do góry- ale rozumiem cię bo ja też chce juz natychmiast zwłaszcza ze za pierwszym razem tak właśnie było

Iwonka trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało

sorbus ja na nieszczęście miałam takie kino dzieciaczkowe w momencie kiedy leciała sama tragedia! Nudziłam sie jak mops. Pamiętam Rekin i Lawa 3D. Masakra. A to 3d było rozmytym, różowym obrazem!!!!!Teraz sa fajne bajkii smiechowe!
Pol obiera ziemniaczki. Nie znosze tego robić a on za to chetnie.:-p:-p
iwonka miłej niedzieli:-)

Dziewczyny ja już nie wiem. Zrobiłam sobie dziś ramo kolejny test i wyszedł dosłownie cień drugiej kreski. Powtórzyłam kolejny i słaba kreska wyszła ale po 15 min więc się nie liczy. Zrobiłam więc kolejny test i tam wyszły druga kreska ale taka bladzioszka...:zawstydzona/y: i już sama nie wiem. K. mówi żebym się nie nakręcała. Może poczekam do wieczora lub jutra i powtórzę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jeżynka zdecydowanie zrób rano jak ci dziś rano wyszło bledziutko to na pewno wieczorem wyjdzie gorzej - rano jest największe stężenie - wiec powtórz rano a najlepiej we wtorek rano - trzymam kciuki :tak:

Jsorbek wiem właśnie. Tylko jakieś miałąm przeczucie, że się udało dlatego zrobiłam test wcześniej. Tak to bym nie robiła. W tamtym okresie miałam pełno objawów ciążowych, ale podświadomie czułam, że to nie to. Teraz objawów prawie brak, ale jest to przeczucie. Boję się teraz trochę. Chciałabym żeby wszystko było dobrze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry