reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienko wczoraj był 25dc testowałam i negatywny test wyszedł. Suwaczek mam ustawiony na 30dc więc cykl jeszcze się nie skończył. Suwaczek informuje tylko o dniach płodnych tylko. Taki dziwny trochę, ale chociaż się nie nakręcam za bardzo.

reklama
witam sie i zmykam bede po 14.00
MAGGY77- dzieki za komplementy:tak::tak::tak:

BIBINKA- cześć -odpisalam na PW;-)

wisieńka- SUPER ZE WIECZOR UDANY,ZROB TEST ZA KILKA DNI BO MOZE CYKL SIE WYDLUZYL I OWULKA BYLA POZNIEJ;-)

NAPISALAM MEGA POSTA I MI WCIELO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:DLETEGO TERAZ NIE MAM JUZ CZASU I TYLKO TYLE. DO ZO BABECZKI

mama miłego dnia i wracaj do nas radosna
jezynka rozumie, czyli masz jeszcze szansę. Ja jezynko martwię się przede wszystkim o cykl i owulkę ale link od ciebie mnie pocieszył. Tam opisane wiele sytuacji takich jak moja i była dzidzia. Napaliłam sie niepotrzebnie na ten cykl może. Ale miałam jakies objawy i ...wiesz ja to jest.

Wisienko, rozumiem doskonale:-) Ja dalej mam nadzieję na pozytywny test. Poczekamy zobaczymy:-)
A ja uciekam nad morze, ale tylko na godzinkę lub dwie. K. jest po nocce, więc będzie zmęczony. Do usłyszenia później:-)

mama super zdjęcia pooglądałam wszystkie - super ogród i bardzo duży - pok.ój dzieciaczków też super - ale najcudowniejsze są dzieciaki :-) i Pan mąż też ;-) jego też trza pochwalić w końcu po Was obojgu takie śliczne te dzieciaczki - rewelacja naprawdę będą kiedyś łamać serca - dobrze żą macie dom duży bo od adoratorów i adoratorek się nie opędzicie :-D:-D:-D

Szczęśliwa a co tam u Was jak wam się układa ?? Twój suwaczek zasuwa jak nie wiem już 8 tydzień :szok: wow

jeżynka trzymam kciuki za fasolkę

Pallissa
bardzo mi przykro tulam mocno :-(

Wisienka a może jeszcze za wcześnie i powtórz teścik, ale przede wszystkim idź do gina ja sobie w brodę pluję ze tyle czekałam :zawstydzona/y:

Dziewczyny co dzisiaj macie w planach - szukam inspiracji na jakiś fajny i ciekawy dzionek

Ostatnia edycja:
Wisienka- ja mam 33... i mam gdzies to co wszyscy mowia wokol. ze to juz ostatni dzwonek
moja gin mi powiedziala, ze wszyscy ci powinni sie uderzyc w glowe i to mocno.. bo to bardzo dobry wiek na ciaze ;) i zebym sie nie przejmowala takimi uwagami :) wiec.. sie nie przejmuje.. najwazniejsze, ze dbasz o siebie i swoje zdrowie.. bo to podstawa.. powiem tylko tyle.. moja ciocia urodzila syna w tym samym roku, co jej corka i synowa :D miala 47 lat :D i co? wbrew naturze? :) syn juz ma 19 lat .. jest wysokim, przystojnym i inteligentnym facetem i ma sie bardzo dobrze :)

jesli chodzi o owulki i cykle .. to faktycznie chyba trzeba wyluzowac.. najpierw sprawdzic czy wszystko ok..a pozniej wyluzowac i robic swoje :D wiecej wiary i nadziei :)

uciekam myc samochod.. dzisiaj moze tez wyskoczymy nad morze.. tego wszedzie tu naokolo... a pogoda jak na razie w miare.. wiec trzeba korzystac ;)

pa

Maggy a to twoje pierwsze ??

Maggy, Wisienka w moim otoczeniu większość dziewczyn ma dzieci po 30 - teraz dwie koleżanki są po raz pierwszy w ciąży jedna ma 30 druga 33 obie zaszły od strzała i obie brały tabletki przez ok 10 lat a ja co :sorry2:mam tez co prawda 30 ale już mam dziecko i tabletki brałam ponad połowę krócej niż one i nie mam owulki. Także wiek nie ma większego znaczenia

reklama
Motylku a jak to sprawdziłaś ?
Bo np. nasza mama ma ponad 3000 postów a opis ma "fanka"

Bo Fanka jest ostatnia i o ile dobrze pamiętam pojawia się po 500 postach i tak już zostaje nie ma wyższego "stopnia"

Czesc maran - miłej niedzielki :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry