J
jaewa
Gość
A gdzie mieszkasz jezeli moge spytac? Ja tez tutaj mam kapuste kiszona w puszkach W NZ jak mieszkaismy tez byla Ja lubie sledzie w oleju takie polskie mniam mozna dostac tez w supermarkecie. Nie gniewaj sie ale nie pamietam czy bralas kiedykolwiek anty? Chyba cos pisalas w tej sprawie...Jezeli tak jak szybko uregulowal Ci sie cykl? Ja jak odstawilam tabsy mam teraz takie bolesne okresy ze szok. Przez pierwszy miesiac palmilam ale prawie wogole go nie dostalam....Ja probuje sprawdzac kiedy mam owulacje ale nigdy nie jestem na 100% pewna czy sie nie myle :-)
Nigdy nic nie wiadomo, moze sie okazac ze juz jestes dumna posiadaczka dwoch kreseczek i nawet o tym nie wiesz ;-) z pajaczkami nigdy nic nie wiadomo do koncahmm... nie kupowalam testow owu.. jeszcze ale czytalam gdzies ze one nie sa dokladne..
myslalam o mierzeniu temp, ale z tego co widze, to ja mam owu .. nie mam z tym problemow.. przynajmniej na razie
wczoraj sie tak czulam zle, ze masakra.. bolalo mnie cale podbrzusze.. bylo mi niedobrze.. ostatnio mam ochote na kapuste kiszona.. dobrze, ze znalazlam w 1 supermarkecie.. i to sprowadzana z Polski
nie mam ochoty na slodkie, ktore zawsze jest moim przyjacielem hahaha a szczegolnie kinder chocolate
w kazdym razie... czuje sie bardzo 'podejrzanie' ale to i tak na pewno nic... no, chyba ze cos sie nam wymknelo przy jednym czy drugim 'pajaczku' ...albo to zapylenie
Ostatnio edytowane przez moderatora: