reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wróciliśmy do domku więc jeszcze wam powiem dobranoc.
Jezynka, kasiawie dziekuję, ja też miałam wielką nadzieję i przez jakis czas myslałm , ze się udało. No cóż. Próbujemy dalej. Byle ta @ znowu nie robiła mnie w konia bo nic z tego nie będzie.
Strzeliłam sobie drina Rudą z Colą, Kamlikadze sobie darowałam bo na jednym by się nie skończyło a teraz idę do Kochanego Pola się poprzytulać i zasnąć, jutro będzie nowy lepszy dzień. Miłej nocki i &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla teściarek

Witam Was dziewczynki,

Ja dopiero wstalam a Wy juz spicie :-( no nic tak to jest z tymi strefami czasowymi.
Kurcze strasznie rozregulowal mi sie cykl jak przestalam brac anty. Troche plamilam, potem nie mialam wcale @. Moj organizm szaleje a ja mialam nadzieje ze sie to unormuje dosyc szybko....no ale branie tabletek przez 10 lat robi swoje :dry: Mam nadzieje ze nie wplynie to na moja chec zostania mamuska.
Ok spadam pod prysznic i powoli przygotowywac obiadek. Musze przyznac ze jest Was tutaj tyle ze czasami gubie sie co mam ktorej napisac.
Zycze Wam piekniej i slonecznej niedzieli:-)
Tutaj troche chlodno 17 stopni tylko ale coz mamy jesien ;-)
Do napisania, bede zagladac wieczorkiem co tam u Was :tak:

witam wszystkie WAS wspaniałe
jeżynko no wiesz co jak mogłaś jak umowa to umowa :-p:-p:-p:-p:-p:-p
ja mam 4 testy ale grzecznie czekam do wtorku mam nadzieje że i u Ciebie i mnie we wtorek pojawią sie wie soczyste krechy :-):-):-):-):-)
my wróciliśmy od znajomych a mój znów śpi :-:)-:)-:)-(
ja nie wiem co9 za człowiek cały tydzień go nie było wczoraj wrócił trochę czasu ze mną spędził na zakupy pojechał i poszedł spać, dziś byliśmy na zakupach byliśmy u znajomych i znów poszedł spać
:-:)-:)-:)-(
może juz na niego odpowiednio nie działam w końcu 9 lat mineło jak jeden dzień

witam wszystkie WAS wspaniałe
jeżynko no wiesz co jak mogłaś jak umowa to umowa :-p:-p:-p:-p:-p:-p
ja mam 4 testy ale grzecznie czekam do wtorku mam nadzieje że i u Ciebie i mnie we wtorek pojawią sie wie soczyste krechy :-):-):-):-):-)
my wróciliśmy od znajomych a mój znów śpi :-:)-:)-:)-(
ja nie wiem co9 za człowiek cały tydzień go nie było wczoraj wrócił trochę czasu ze mną spędził na zakupy pojechał i poszedł spać, dziś byliśmy na zakupach byliśmy u znajomych i znów poszedł spać
:-:)-:)-:)-(
może juz na niego odpowiednio nie działam w końcu 9 lat mineło jak jeden dzień

A moze on jest zmeczony, tak czesto pewnie probujecie....Jak troszke ocapnie szybko wroci z entuzjazmem do roboty wiec nie masz sie co martwic :-) Trzymam kciuki za starania.

dzien dobry ;)

mama- sliczne fotki.. ogrod przepiekny!!! dzieciaki - corcia to Twoja a syn Twojej polowki :)
pewnie jak byliscie mali to wygladaliscie tak samo :)
pokoje - boskie! te wszystkie zwierzaki na scianach.. rewelacyjny pomysl!!!

Agnieszka- slicznego masz tego ptysia :)

Jaewa- witaj! moze lepiej isc od razu do lekarza- bedziesz wiedziala co sie dzieje i na czym stoisz..

palissa - tak mi przykro...
ale glowa do gory! nie jestes sama.. wkrotce sie pochwalisz druga kreseczka zobaczysz ;)

ja tak prawde mowiac z checia zaczelabym staranka JUZ ;d ale moja druga polowka chce poczekac do lata.. (przeciez juz mamy lato ... prawie ;) ;) ) w sumie to jeszcze miesiac, wiec zadnej roznicy nie ma.. no ale.. musze wziac na wstrzymanie :D

Maggy wytrzymasz te troche czasu tak jak ja :) Moj tez juz chce a ja chce troszke poczekac. Te 1.5 miesiaca szybko zleci zobaczysz. Kupilas juz moze jakies testy na owulacje itp.? Ja tak sobie po trochu wszystko czytam i zastanawiam sie kiedy ruszyc do sklepu...A moze lepiej robic to bez liczenia dni, bez stresu? Wtedy podobno szybciej sie zachodzi....:cool2:

jaewa - szybciej się udaje na luzaka - bez liczenia, bez zastanawiania się - czysta przyjemność :-D

Nie jestem w stanie was nadrobić - jak ktoś ma sprawe odnośnie suwaczków (same proszę pilnować) to pisać na prv. Spadam z Karolą na spacer do wstała o 7 i mi szaleje już po domu a że ładne słoneczko nawet się pojawiło to wychodzimy coby ją zamęczyć :-p

Oj nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze :) No ale zawsze sobie mysle na kazdego przyjdzie kolej :) Milego spacerku zycze:happy2: i masz racje nie bede sie przejmowac poki co zadnymi obliczeniami, zobaczymy czy i jak szybko mi pojdzie :-D

reklama
hmm... nie kupowalam testow owu.. jeszcze ;) ale czytalam gdzies ze one nie sa dokladne..
myslalam o mierzeniu temp, ale z tego co widze, to ja mam owu .. nie mam z tym problemow.. przynajmniej na razie;)
wczoraj sie tak czulam zle, ze masakra.. bolalo mnie cale podbrzusze.. bylo mi niedobrze.. ostatnio mam ochote na kapuste kiszona.. dobrze, ze znalazlam w 1 supermarkecie.. i to sprowadzana z Polski :)
nie mam ochoty na slodkie, ktore zawsze jest moim przyjacielem :D hahaha a szczegolnie kinder chocolate :D
w kazdym razie... czuje sie bardzo 'podejrzanie' :D ale to i tak na pewno nic... no, chyba ze cos sie nam wymknelo przy jednym czy drugim 'pajaczku' ...albo to zapylenie :D

Sol- tak wczesnie na spacer? :szok: ja jeszcze w lozku jestem :D lenistwo do potegi :D heheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry