reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka jaki słodziak ten Twój synek:cool2:
Motylek Agnieszka ma rację, będziemy tutaj się wspierać, a kto wie, czy jak nie urodzisz pierwszą dzidzię za jakiś czas nie będziesz chciała starać się o drugą? :-)
Wiecie, ja to tak od zawsze marzyłam o trójeczce :tak: Dwie córy i syn... ajjj cudownie by było.... ale jak na razie musze sie skupić na tym jednym, a najważniejsze oby było zdrowiutkie... W głębi duszy wierzę, że kiedyś spotka mnie to szczęście:sorry2: Czego życzę również wszystkim staraczkom...

Iwona doczekasz się doczekasz :tak: i na Ciebie przyjdzie pora ale jak widać "jest kolejka" i trzeba być cierpliwym a przede wszystkim mieć nadzieję :tak:
Również życzę upragnionej trójeczki:))

Dziękuję wam dziewczyny:)
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
A najgorsze jest to, że mam cykle jakieś pokręcone:no: Alle mam nadzieję, że mi się unormuje... np. w tym cyklu myślałam, że płodne miałam ok 20-go (czyli 16/17 dc) a wyszło wcześniej na to wychodzi, no nic...a może będzie niespodzianka???? :eek::sorry2:
Temperatury też już nie mierzę, za mocno się nakręcam:sorry2: Musze wyluzować i na spokojnie...tak bedzie najrozsądniej..

Kinga . Co za wstrętna @. W każdym razie już trzymam kciuki za następny cykl.
Wisienko ależ się rozczarowałam... może za wcześnie na test?
palissa[/B bardzo mi przykro. Przytulam.
mama, cudne fotki:-) Ale fajna z Was rodzinka, no a ogród pierwsza klasa:-)
Ja wróciłam z pracy godzinę temu. Zrobiłam sobie test ciążowy parę minut temu no i oczywiście negatywny. Ehh ta moja ciekawość... Mam jeszcze nadzieję małą na pozytywny test bo dziś 25 dc... No nic zobaczymy za parę dni. Pozdrawiam Wa wszystkie:-)

Iwonko przede wszystkim pamiętaj, że staranka mają być przyjemnością a nie przymusem bo dzidziuś.

Wisieńko..........brak słów:-(przykro mi:-(
ale nie poddajemy się:tak:czekamy na @ i działasz dalej:-)

mama zaszalała ze zdjęciami,bardzo ładnie:tak:a te meble w tym pokoju to kupione w jakims znanym sklepie czy zwykłym meblowym??ja nieługo bede Julii urządzac pokój no i Fasoleczce i narazie widziałam w Ikei fajne,bo takie typowe firmowe to cholernie drogie:eek:

ja dzis piłam cole,wiem ze nie powinnam ale nie mogłam,takiego smaka miałam:eek:
w ogole to bardziej mnie ciągnie do ostrych lub kwasnych potraw,a na myśl o słodkim to mnie mdli:eek:ale to dobrze bo ja bardzo lubiłam słodycze,to przynajmniej może tyle nie przytyje:-)

nadrobiłam Was to moge iśc spać...
iwonka a ja też ma róznej długości cykle i z Ala udało sie od razu a teraz to nie wiem... bo do testu jeszcze troche czasu mam... w każdym razie ten cykl bardzo siebie obserwowałam nawet kupiłam testy owulacyjne i według kalkulatorów owulka winna być 19/20 maja a była 16.05 ale my sie staraliśmy co drugi lub co dzien do 17 włącznie więc na owulke sie załapaliśmy, ale zapłodnienie to dopiero polowa sukcesu, jeszcze musi pomyślnie przebiec inplantacja zarodka a to już nie od nas zależy... dlatego bądźmy dobrej myśli

Dobrej nocki wszystkim życzę i do juta ja ide do łóżka
pa

Ostatnia edycja:
Motylek tak, masz rację...ostatnio strasznie się zapętliłam w tym i wiem, że to nie jest dobre:no:
KasiaWie, Witam ;-)

jeżynka to tak jak ja:))) jak wiem, że test leży i czeka w szufladzie to aż mnie skręca z niecierpliwości:sorry2: Trzymam kciuki by następny teścik był pozytywny &&&&&
maran-atha
no właśnie, tak to już jest z tymi cyklami.... a i na wiele rzeczy nie mamy wpływu, zgadzam się....

maran-atha, JoL Miłej nocki życzę! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja również zmykam ... M zaraz wraca :-):-):-) sterta prasowania nietknięta ... ale przynajmniej papu na jutro zrobione ...

dobrej nocki i do poniedziałku ... jutro nie włączam kompa !!! czas na intensywne rodzinkowanie ;-) oby pogoda dopisała !!!

reklama
Iwonka dokładnie tak jak mówisz:-) miałam testować po terminie @, ale że miałam 5 testów to musiałam go zużyć:sorry2: No ale w końcu pojawi się ten pozytywny:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry