reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JoL no, nareszcie. Musze z nim pogadać o adopcji.

agnieszko fajnie, że masz maluszka. Ja ciągle się jeszcze o niego staram.:tak:

agnieszko fajnie, że masz maluszka. Ja ciągle się jeszcze o niego staram.:tak:

Maluszek to najpiękniejszy cud.
Pamiętam jak urodziłam synka boże był taki malusi a teraz 1go stycznia będziemy wyprawiać 4te urodziny:)
Motylku na pewno przyjdzie czas i na Ciebie i pewnie już nie długo będziesz miała piękny suwaczek a potem maluszka,życzę Ci tego z głębi serca:)))

agnieszko z jednej strony tak, ale z drugiej nie chce was zostawiać. Fajnie mi się z wami czas spędza.

agnieszko z jednej strony tak, ale z drugiej nie chce was zostawiać. Fajnie mi się z wami czas spędza.

A kto powiedział że będziesz musiała nas zostawić?My będziemy się tu ciągle wspierać od dwóch kreseczek po ciążę,poród,wychowanie itd. :))

A to mój ptyś:))
(proszę kliknąć na zdjęcie)

agnieszko no skoro będziecie mnie wspierać... Prześliczny ten twój maluszek.

Agnieszka jaki słodziak ten Twój synek:cool2:
Motylek Agnieszka ma rację, będziemy tutaj się wspierać, a kto wie, czy jak nie urodzisz pierwszą dzidzię za jakiś czas nie będziesz chciała starać się o drugą? :-)
Wiecie, ja to tak od zawsze marzyłam o trójeczce :tak: Dwie córy i syn... ajjj cudownie by było.... ale jak na razie musze sie skupić na tym jednym, a najważniejsze oby było zdrowiutkie... W głębi duszy wierzę, że kiedyś spotka mnie to szczęście:sorry2: Czego życzę również wszystkim staraczkom...

reklama
agnieszko dobranoc i powodzenia.

Iwonko ja na jednym nie poprzestanę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry