- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONIA- no my mamy dom i ogrod(az 400m-wiec niewiele ale to blizniak a i tak sie cieszymy,ze to mamy)ale powiem Ci nieskromnie,ze mamy ladnie na ogrodzie bo nie mam "nawalone"roslin jak niektorzy tylko tak w sam razi dzieci maja hustawki, piaskownice takze nam to wystarczy-jest gdzie layem basen rozlozyc;-)
EWCIA3004- witam Slonko,jak tam u Ciebie-jakies plany na dziś???ja koncze pranie rozwieszac ,tomi juz duuuuzo opielil nie wiem czy mi cos zostawi,jest cieplo ,ale slonka nie ma;-)najwazniejsze ze nie pada
BIBINKA-HUMORKU ZYCZE!! SIOSTRO Ty moja
EWCIA3004- witam Slonko,jak tam u Ciebie-jakies plany na dziś???ja koncze pranie rozwieszac ,tomi juz duuuuzo opielil nie wiem czy mi cos zostawi,jest cieplo ,ale slonka nie ma;-)najwazniejsze ze nie pada
BIBINKA-HUMORKU ZYCZE!! SIOSTRO Ty moja
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Agnieszka.kk- jak ładne??
no ładne piękne "cześć"
z moniką prawie tak samo Cię przywitałyśmy
Mama mi tzn nam się marzy duuża działeczka z miejscem na sadek i dla koni.... Ale to oznacza mieszkanie trochę daleko od miasta więc ciągle się whamy... tzn ja się waham... Byłoby to tam gdzie się wychowalam (tzn spędzałam wszystkie wakacja i każda chwilę popołudniu) więc to plus ale jakoś ciężko mi sobie siebie wyobrazić dojeżdżającą nawet do sklepu...
Wisieńka
Fanka BB :)
Dzięki wam wszystkim,za otuchę i wsparcie. Nie wiem co bym bez was zrobiła dziewczynki. Strasznie się czuję. Wiem, ze to nie koniec swiata i że będą inne razy, ze tak powiem. Ale zwsze się ma nadzieję. jestem dzisiaj nie do życia. Czuję @ w powietrzu, brzuch mnie boli małpowato. W ty cyklu sprtawdzę jak to będzie z owulką, jesli znów nie będę jej czuła i nie będzie fasoli to pójdę za miesiąc do gina.
Dzień przykrych wiadomości. Właśnie dowiedzielismy się, ze Pola kuzynka miała stłuczkę i starciła Fasolkę. Mam nadzieję, ze to na dziś koniec nieszczęść.
Dzień przykrych wiadomości. Właśnie dowiedzielismy się, ze Pola kuzynka miała stłuczkę i starciła Fasolkę. Mam nadzieję, ze to na dziś koniec nieszczęść.
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Agnieszka.kk-:-):-)
Mama- ja biorę się za sobotnie porządki od pół godzinki i jak na razie starłam kurze tylko z dwóch górnych szafek ale zaraz się wezmę za to porządnie i będę zaglądać a jakichś tam planów konkretniejszych, to dziś nie ma
Wisienko- właśnie przeczytałam:-( bardzo, ale to bardzo mi przykro:-(
ale fasolka na pewno się pojawi spójrz z drugiej strony, kolejny miesiąc przyjemności choć wiem, że dziś jest oooogromne rozczarowanie (
trzymaj się Słonko, bo wiem jak to boli :*
i bardzo mi przykro z powodu Fasolki (
Pallisa- dokładnie, zrób betkę jeżeli rośnie za co mocno trzymam && szybciutko do ginka, aby przepisał Ci tabletki;-)
JA CHCĘ SIERPIEŃ!!!
Mama- ja biorę się za sobotnie porządki od pół godzinki i jak na razie starłam kurze tylko z dwóch górnych szafek ale zaraz się wezmę za to porządnie i będę zaglądać a jakichś tam planów konkretniejszych, to dziś nie ma
Wisienko- właśnie przeczytałam:-( bardzo, ale to bardzo mi przykro:-(
ale fasolka na pewno się pojawi spójrz z drugiej strony, kolejny miesiąc przyjemności choć wiem, że dziś jest oooogromne rozczarowanie (
trzymaj się Słonko, bo wiem jak to boli :*
i bardzo mi przykro z powodu Fasolki (
Pallisa- dokładnie, zrób betkę jeżeli rośnie za co mocno trzymam && szybciutko do ginka, aby przepisał Ci tabletki;-)
JA CHCĘ SIERPIEŃ!!!
Ostatnia edycja:
mama05
MONIA- no to masz inna sytuacje niz ja i faktycznie potrzebujesz duuuuuzej dzialki jak maja byc konie(kocham konie!!!) ja mam 2 dzieci-poki co- i malego pieska wiec nam to starcza a ja mieszkam 15 km od centrum Poznania wiec nie jest zle;-)mąż pracuje w Poznaniu
Wisieńka jeszcze raz strasznie mi przykro:-( Ale wiesz za kilka dni będzie lepiej! Nowy cykl nowa nadzieja.... Tez tak zawsze mam, ze najpierw jest bardzo smutno a potem juz lepiej. No i może akurat w nowym cyklu się uda
Mama konie to moje marzenie! Ale tak szczerze to osobiście by mi wystarczył mały kawałeczek na ogrodek Mój mężus zawsze miał sadek ipt i on bardziej chce My byśmy mieszkali ok 7 km od miasta... W sumie to tylko 10 min samochodem i niedługo pewnie więcej ludzi się tam pobuduje więc może się wkońcu przekonam
Mama konie to moje marzenie! Ale tak szczerze to osobiście by mi wystarczył mały kawałeczek na ogrodek Mój mężus zawsze miał sadek ipt i on bardziej chce My byśmy mieszkali ok 7 km od miasta... W sumie to tylko 10 min samochodem i niedługo pewnie więcej ludzi się tam pobuduje więc może się wkońcu przekonam
^margolcia^
Fanka BB :)
hej
ja znowu mam tylko chwilkę. W sprawie kotka- ma zajęty układ oddechowy(od matki się zaraził) wiec ma podawany antybiotyk. Ma niecały miesiąc. Jest biały z kilkoma plamkami czarnymi. Ogólnie zdrowy. Śpi większość czasu. Szukamy mu domku od zaraz, bo nie może się kontaktować z innymi kotami,bo zarazi je, a ja mam już jedną kotkę. Zaraz mu pstryknę fotkę to zobaczycie jakie maleństwo. To jest kocurek na razie ma na imię Pan Kot. Muszę poszukać mu domu dobrego, bo u nas nie może zostać. Na razie jedna kotka nam wystarcza...
doczytam później jak znajdę chwilę....
ja znowu mam tylko chwilkę. W sprawie kotka- ma zajęty układ oddechowy(od matki się zaraził) wiec ma podawany antybiotyk. Ma niecały miesiąc. Jest biały z kilkoma plamkami czarnymi. Ogólnie zdrowy. Śpi większość czasu. Szukamy mu domku od zaraz, bo nie może się kontaktować z innymi kotami,bo zarazi je, a ja mam już jedną kotkę. Zaraz mu pstryknę fotkę to zobaczycie jakie maleństwo. To jest kocurek na razie ma na imię Pan Kot. Muszę poszukać mu domu dobrego, bo u nas nie może zostać. Na razie jedna kotka nam wystarcza...
doczytam później jak znajdę chwilę....
reklama
mama05
MONIA- wierz mi ze warto nawet kawalek ogrodu miec takze przemysl sprawe i do dzielaja mam u siebie 3 markety a i tak jezdzimy do Poznania troche u nas-da sie wszystko ogarnąća jak mieszkasz z dala od tych wszystkich pokus to mniej wydajesz
WISIEŃKA- wspolczucia dla kuzynki Pola-to musi byc przeokropne-juz sam wypadek to trauma a jeszcze dzidzie stracic...............................:-(a Ty zrob jak piszesz-poczekaj miesiac i jak nadal nic to idz do ginekpo co za dlugo czekac-ja tez mam problemy i dlatego zaraz zabralam sie za dzialanie i dzielamy z ginek od lutego i w koncu bede mogla zacząćwspieram Cie
EWCIA- prosze ladnie domek ogarnaci wracac do nas;-)ja nadal rozwieszam pranie bo odpisuje i jakoś tak schodzi
MARGOLCIA- witaj nasz ratowniku)dobrze sie kotkiem zajelas i wierze ze ktos sie znajdzie!!
WISIEŃKA- wspolczucia dla kuzynki Pola-to musi byc przeokropne-juz sam wypadek to trauma a jeszcze dzidzie stracic...............................:-(a Ty zrob jak piszesz-poczekaj miesiac i jak nadal nic to idz do ginekpo co za dlugo czekac-ja tez mam problemy i dlatego zaraz zabralam sie za dzialanie i dzielamy z ginek od lutego i w koncu bede mogla zacząćwspieram Cie
EWCIA- prosze ladnie domek ogarnaci wracac do nas;-)ja nadal rozwieszam pranie bo odpisuje i jakoś tak schodzi
MARGOLCIA- witaj nasz ratowniku)dobrze sie kotkiem zajelas i wierze ze ktos sie znajdzie!!
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: